• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Eğitim & Kariyer

Ataması yüksek olan meslekler neler?

Hayat-Güneşi
Hayat-Güneşi Takip Et
FenomenMaster Yaş: 44
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
59
Yapay Zekaya Sor

Hangi mesleklerin atama şansı yüksektir? En çok atanan meslekler hangileri?

En çok ataması olan bölümler hangileri?
En çok ataması olan bölümler hangileri?
Meslek Soruları Bölüm Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Sherlock_Holmes_
    Sherlock_Holmes_ Takip Et
    FenomenXper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Kamuda atanmak artık çok zor. Hal böyle olunca insanlar işsiz kalmayacağı bölümleri seçmek istiyor. Yıllar sonra yığılmalar olsa da ben sana en çok atanan meslekleri ve en çok ataması olan bölümleri sıralayacağım.

Devlette En Çok Ataması Yapılan Meslekler

Lojistik uzmanı

Lojistik uzmanı
    Lojistik uzmanı

Lojistik uzmanı; görevli olduğu kuruluşun gönderilerini takip eden, depo faaliyetlerini koordine eden, tedarikçilerle iletişim kuran, nakliye şirketleriyle iş birliklerini gerçekleştiren ve mesleğiyle alakalı iyileştirme önerileri sunan kişidir. Lojistik uzmanı olmak için üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden ya da Mühendislik Fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekmekte.

Diş hekimi

Diş hekimi
    Diş hekimi

En çok atanan meslekler arasında diş hekimi önde geliyor. Zaten ülkemizde böyle bir açık da mevcut. Diş hekimi olabilmek için 5 yıllık Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmak gerekiyor. Bu 5 yılın ilk 2 yılı teorik, sonraki 3 yılı uygulamalı derslerle geçer. Mezun olduktan sonra stajlarını tamamlayan kişiler hastane ve kliniklerde çalışabilir.

Okul öncesi öğretmeni

Okul öncesi öğretmeni
    Okul öncesi öğretmeni

Son dönemin gözde mesleklerinden olan okul öncesi öğretmenliği, aynı zamanda en çok ataması olan bölümler arasında. Bu mesleği yapabilmek için üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olma şartı var. Bunun yanında çocukları sevmek de bir gereklilik.

İngilizce öğretmeni

İngilizce öğretmeni
    İngilizce öğretmeni

En çok ataması olan bölümler deyince ilk akla gelendir İngilizce öğretmenliği. İngilizce öğretmeni olabilmek için, üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olmak gerekiyor.

Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni

Son zamanlarda, ataması kolay bölümler arasında din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği yer alıyor. Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olabilmek için, üniversitelerin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olmak gerek.

Kur’an kursu öğreticisi

Kur’an kursu öğreticisi
    Kur’an kursu öğreticisi

Ataması olan mesleklerden bir diğeri Kur’an kursu öğreticisidir. İmam hatip lisesi mezunları, ilahiyat lisans ve ön lisans mezunları Kur'an kursu öğreticisi olabilir. Bunlara ek olarak KPSS ve Din Hizmetleri Alan Bilgisi testlerinden yeterli puanları almış olmalı.

Türkçe öğretmeni

Türkçe öğretmeni
    Türkçe öğretmeni

Türkçe öğretmenliği ataması kolay mesleklerdendir. Üniversitelerin türkçe öğretmenliği ya da türk dili ve edebiyatı öğretmenliği bölümünden mezun olan öğrenciler, türkçe öğretmeni olmaya hak kazanır. Ancak pedagojik formasyon almadan mesleğe başlayamazlar.

Aile hekimi

Aile hekimi
    Aile hekimi

Sağlık alanı da ataması kolay olan mesleklerdendir. Aile hekimliği sağlık alanının ilk adımıdır. Üniversitelerin tıp fakültelerine bağlı olan Aile Hekimliği Anabilim dalını bitirmek veya üniversitelerin tıp bölümünden mezun olarak pratisyen hekim unvanını kazanan kişilerin, aile hekimliği eğitim programını tamamlayarak ‘Aile Hekimi Sertifikası’ almaları veya Tıpta Uzmanlık Sınavı ile herhangi bir dalda uzmanlık unvanı kazanmak ve aile hekimliği eğitimi almak aile hekimi olmak için yeterli.

Polis

Polis
    Polis

En kolay atanan mesleklerden bir diğeri polisliktir. Ataması en yüksek olan meslektir. Önlisans ya da lisans mezunu olup farklı bir alanda eğitim görmüş olan kişiler Polis Meslek Eğitim Merkezleri'ne (POMEM) giriş yaparak polis memuru olabilirler. Lise mezunu olan kişiler üniversite sınavından istenen puanı aldıkları takdirde Polis Meslek Yüksekokulları'na (PMYO) giriş yaparak polis olabilirler.

Mühendis

Mühendis
    Mühendis

Ataması iyi olan mesleklerden bir diğeri mühendisliktir. Mühendis olmak için üniversitelerin istenilen mühendislik bölümlerinden birinden lisans derecesi ile mezun olmak yeterli oluyor.

Özel eğitim öğretmeni

Özel eğitim öğretmeni
    Özel eğitim öğretmeni

Özel eğitim öğretmenliği en çok atanan bölümler arasındadır. Özel eğitim öğretmeni olmak için çocuk gelişimi bölümü veya özel eğitim öğretmenliği bölümünden mezun olmak yeterlidir.

Veteriner

Veteriner
    Veteriner

Veteriner hekimlik kolay atanan meslekler arasında yer alıyor. Son dönemde belediyelerin bu alanda faaliyet göstermesi de bunda etkili. Veteriner olmak için veterinerlik fakültelerinin herhangi birinden mezun olmak yeterli. Türkiye’deki veterinerlik fakülteleri 5 yıl eğitim veriyor.

İmam

İmam
    İmam

İmamlık kolay atanabilen meslekler arasında yer alıyor. İmam olabilmek için imam hatip lisesinden ya da ilahiyat fakültesinden mezun olmak gerekli. Bunun yanında KPSS'den atama için gerekli puanı almak şart.

Avukat

Avukat
    Avukat

Avukatlık kesin iş imkanı olan meslekler arasındadır. Hem kamuda, hem de özelde bu mesleği yapabiliyor olmak bir avantaj. Avukat olabilmek için 4 yıllık bir hukuk fakültesinden mezun olmak gerekiyor. Mezuniyet sonrası 1 yıl avukatlık stajının ardından ruhsat alınarak mesleğe ilk adım atılıyor.

Rehber öğretmen

Rehber öğretmen
    Rehber öğretmen

Rehber öğretmenlik kolay atanılan meslekler arasında yer alıyor. Rehber öğretmen olabilmek için üniversitelerin rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümünden lisans derecesi ile mezun olmak gerekiyor. Psikoloji bölümünden mezun olup, pedagojik formasyon alarak da mesleği yapmak mümkün.

İlköğretim matematik öğretmeni

Matematik öğretmenliği ataması iyi olan bölümlerdendir. Matematik öğretmeni olabilmek için üniversitelerin matematik öğretmenliği bölümü bitirmek gerekiyor. Aynı zamanda bilgisayar, matematik mühendisliği ve matematik bölümlerinden de mezun olarak, pedagojik formasyon almak suretiyle matematik öğretmeni olmak mümkün.

Psikolog

Psikolog
    Psikolog

Psikolog mesleği son dönemin popüler mesleklerinden. Psikolog olmak için üniversitelerin psikoloji bölümünden mezun olmak gerekiyor. Psikologlar uzmanlık alanlarına göre adliye, okul, hastane, klinik ya da ordu gibi farklı alanlarda çalışabiliyor.

Hemşire

Hemşire
    Hemşire

Hemşirelik ataması en çok olan mesleklerdendir. Hemşire olmak için üniversitelerin hemşirelik ve sağlık hizmetleri bölümünden lisans derecesi ile mezun olmak yeterlidir. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı sağlık meslek lisesi mezunları ise yardımcı hemşire olarak mesleğe başlıyor.

Sınıf öğretmeni

Sınıf öğretmeni
    Sınıf öğretmeni

En çabuk atanan mesleklerden bir diğeri sınıf öğretmenliğidir. Sınıf öğretmeni olmak isteyen kişilerin 4 yıllık sınıf öğretmenliği bölümünü bitirmesi gerekiyor. Ayrıca KPSS'den yeterli puanı alması ve mülakattan başarıyla geçmesi de şart.

Acil tıp teknisyeni

Acil tıp teknisyeni
    Acil tıp teknisyeni

Acil tıp teknisyenliği çabuk atanan meslekler arasında yer alıyor. Acil tıp teknisyeni olmak için, sağlık meslek liselerinin dört yıllık eğitim veren acil tıp teknisyeni branşından mezun olmak yeterli.

Ataması kolay meslekleri ve nasıl olabileceğini aktardım. Umarım senin için faydalı olmuştur. :)

5
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• greenprofessor
    greenprofessor Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 50
    +1 yıl

Ataması yüksek ve güç meslekler

Sağlıkla ilgili çoğu bölüm: Hemşirelik, ebelik, acil yardım ve afet yönetimi, beslenme ve diyetetik, biyomedikal, ergoterapi, çocuk gelişimi, ilk ve acil yardım, veterinerlik bölümleri KPSS’de alımı iyi olan ve diğer bölümlere nispeten daha kolay atanılabilecek bölümlerdir.
    Ancak alım sayısı sizi yanılmasın. Bazı bölümlerdeki alım sayısı fazla da olsa atanmak çok zordur. İİBF bölümleri bunların başında gelir, kağıt üzerinde çok sayıda meslek olanağı var gibi gözükse de sınavlar, mülakatlar, mezun sayısının çok fazla olması gibi sorunlar vardır, yazılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum. İstatistiklere göre en fazla mezunu bulunan fakültedir ve güzel kariyer meslekler olmasına rağmen bu bölümleri bitirip de atanmak çok ciddi anlamda güçtür. Fen edebiyat ve mühendislik için analiz yapmadım çünkü çok geniş yelpaze var, yazımın altına spesifik olarak soran olursa her bir bölüm için ayrı ayrı yanıtlarım.
    Bölümün önemi ve bölümlerin tanıtıldığı ve benim tavsiye ettiğim bölümler için profilimden tüm bencelerime bakılması faydalı olur.
    https://www.kizlarsoruyor.com/egitim-kariyer/a143126-meslek-edinmede-bolumun-onemi-nedir

1
    0 Yorumla
  • kahrımdanutanıırım
    kahrımdanutanıırım Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 45%
    +1 yıl

Askeri okul veya polislik. 300 alip tarih okuyacagina 330 350 al git askeriyede oku. Sivilde çok donanımlı olman lazım iş bulabilmek için.

3
    0 Yorumla
  • Lonelyness
    Lonelyness Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 59%
    +1 yıl

İşte sağlık bu kadar ucuz. İnsanlar bu yüzden yalap şalap muamele görüyor. Sırf ataması kolay maaşı yüksek diye sağlık sektörünü seçenler yüzünden. Hakkıyla mesleğini severek yapanlara saygımız sonsuz da. Onlar da azınlık. Ellerinde telefon hastanın derdine sorusuna ters cvp veren hastayı bir an evvel def edip keyfine bakanlarla dolu hastaneler. Tıbbi sekreterinden tutun da en üst kademeye kadar. Kimse gocunmasın. "Severek ve özveriyle yapmayacaksanız lütfen ataması kolay maaşı yüksek diye sağlık sektörünü seçmeyin!!!"

12
    0 Yorumla
  • PembişRüyalar
    PembişRüyalar Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Sınıf öğrt. Ve hemşirelik ve tıp

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

45

Cevap

59

Cevap

• Lovegood
    Lovegood Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

En çok ataması yapılan meslekler:

✨Sosyal Hizmet
    ✨Veterinerlik
    ✨Bilgi ve Belge Yönetimi- ✨Dokümantasyon ve ✨Enformasyon- Arşivcilik veya ✨Kütüphanecilik
    ✨Psikoloji
    ✨Ebelik ve hemşirelik
    ✨Tıp
    ✨Tıbbi sekreterlik
    ✨Mütercim tercümanlık
    ✨Zihinsel Engelliler Öğretmenliği..💫

3
    2 Yorumla
    • baltalizagor
      baltalizagor
      +1 yıl

Tıbbi sekreter mi 😅😅😅

Yorumla
    • şestracan
      şestracan
      +1 yıl

doğru değil bu liste

Yorumla
  • drdeğişik
    drdeğişik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 79%
    +1 yıl

Doktor. Atanmak istese istemese atıyorlar. Mezun olmuşsun hayırlı olsun buyrun zorunlu hizmete. - Ama ben özelde çalışmak istiyorum diplomamı alabilir miyim - Ne diploması diplomanı haketmek için zorunlu hizmetini tamamlaman lazım - Ya ben uzman oldum yan dal yapmak istiyorum ben daha okumak istiyorum - Olur ama önce zorunlu hizmetini tamamlaman lazım şeklinde farazi bir konuşma üretebiliriz

2
    0 Yorumla
  • Psikologman
    Psikologman Takip Et
    Guru Yaş: 110
    +1 yıl

İş bulma olasılığı yüksek olan meslek grubu diyebileceğim;
    Hukuk, Doktorluk, Makina ve Elektrik elektronik mühendisliği diyebilirim.
    Ancak diğer branşlarda kendini geliştirmiş ve yetenekli olan herkes iş bulabilir.
    Bunların dışında geleceğin meslekleri var. yazılım ve yapay zeka üzerine. Onlarıda dikkate almak lazım.

1
    0 Yorumla
  • acelyasuu
    acelyasuu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Sağlık diyorsunuz da şu an artık son 4 5 yıldır millet çocuğunu özel sağlık kolejlerine yolladı vs çoğu direk işinin başına geçti diğerleri de 2 yıllık paramedik anestezi vs okudu geçti şu an neredeyse yok denecek kadar az. Hemşire de aynı şekilde.

2
    0 Yorumla
  • OnuncuRiçhırd
    OnuncuRiçhırd Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

Tıpın hepsi.
    Dişte uzmanlık yapanlar
    Hemşirelikte de atanmak kolay
    Ebelik de hakeza öyle

4
    0 Yorumla
  • lKahin
    lKahin Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 44%
    +1 yıl

Vala kardeşim ne okursan oku bu ülkede bir geleceğin yok bukadar basit

19
    0 Yorumla
  • mypassion5035
    mypassion5035 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 42%
    +1 yıl

İngilizce öğretmeniyim, komple eğitimimi yurtdışında aldım ve rektörlerden teklif alıyorum eğitim fakültesinde doçentlik için

3
    0 Yorumla
  • Eevolution
    Eevolution Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 31%
    +1 yıl

Atlaması yüksek meslekler; avukatlık, ymm, öğretmenlik gibi işlerde ciritler/bilgi birikimi) önemlidir.

2
    0 Yorumla
  • Azraanurr
    Azraanurr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 31%
    +1 yıl

Ben sınıf öğretmenliği diye biliyorum ve hedefim de o. Hem puanı düşük hem de ataması kolay.

2
    0 Yorumla
  • Herom44
    Herom44 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

Ataması yüksek bir meslek hangisi bilemiyorum vallahi !

1
    0 Yorumla
  • aIperen
    aIperen Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 82%
    +1 yıl

En sağlam iş bulma ve atanma konusunda subay ve astsubay olmak en kolayı...

3
    0 Yorumla
  • Erek1973
    Erek1973 Takip Et
    Yoda Yaş: 53 , eic 54%
    +1 yıl

Siyaset, Özellikle AKP siyaseti, her türlü ataman olur.

4
    3 Yorumla
    • sacclina
      sacclina
      +1 yıl

Kardes tanidik varsa siyaset bilmesende olur

Yorumla
    • Erek1973
      Erek1973
      +1 yıl

@sacclina siyaset bilmene gerek yok zaten, siyasi tanıdığın varsa özellikle Akp den istediğin gibi ataman olur.

Yorumla
    • sacclina
      sacclina
      +1 yıl

Tamam ben siyasetle alakali meslekleri dusunup oyle demistim

Yorumla
  • Seytanin_Avukati
    Seytanin_Avukati Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 527 cevap paylaştı.

Doktor hele endokrinoloji doktoru hiç yok herkes 5-6 alıyorsa endokrin 8 e ise girer anında havada kaparlar ben düşünüyorum ama ömrüm yetmez 10 sene tıp yemez km doluyor

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Tıp der geçerim. Çünkü şu anda tıp fakültesini bitirip atanamaya hiç yok. Diğer türlü ise puan sıralamaları en yüksek olanlar diyeyim.

2
    0 Yorumla
  • _Delikanli_
    _Delikanli_ Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Muhasebe ve Vergi uygulamaları okuyun arkadaşlar 60 puanla Ambar memuru atıyorlar

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Genelkikle din ve ilahiyatta cok açık var imam yok piyasada aynı sekilde bayan kuran kursu hocalarında da sıkıntı var

2
    2 Yorumla
    • Lonelyness
      Lonelyness
      +1 yıl

Yok bee nerde sıkıntı var.. Elini sallayan kuran kursu hocası

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Piyasada yok gercegi de ondan işte aslanin olmadığı yerde çakallar hüküm sahibi oluyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Oraya bir de psikolog ekleyin. Her hastanede bir tane olması gerekirken toplasan kaç devlet hastanesinde var bilinmez...

1
    0 Yorumla
  • üçgenkafa
    üçgenkafa Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Öğretmenlik haricinde her meslek. Lise. mezunları bile daha cabuk ataniyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

madem tıp'ın bu kadar ataması var neden paramedik ve anestezinin yok denecek kadar az

3
    0 Yorumla
  • Pediatrician
    Pediatrician Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Atama felan bekleme artık zamanla görürsün ne demek istediğimi

1
    0 Yorumla
  • rroommeeoo
    rroommeeoo Takip Et
    Master Yaş: 51
    +1 yıl

Sağlık bakanlığı her dalda en ćok personel sksn kurum. Ben sağlık sektörü diyorum.😎

1
    0 Yorumla
  • ByAtEti
    ByAtEti Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Özel eğitim ve okul öncesi öğretmenliği şu anda ataması yüksek

1
    0 Yorumla
  • blueeandblack
    blueeandblack Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 59%
    +1 yıl

Sondan birinciyi sorsaydın: öğretmenlik

2
    0 Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 697 cevap paylaştı.

İngilizce öğretmenliği

2
    0 Yorumla
  • nurkara5
    nurkara5 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 47%
    +1 yıl

Mimarlık avukatlık hakimlik doktor.

2
    0 Yorumla
  • sacclina
    sacclina Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 34%
    +1 yıl

Ebelik 3 te 2 si ilk mezun senesinde ataniyor.

2
    0 Yorumla
  • darkleyl96
    darkleyl96 Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 473 cevap paylaştı.

Sosyal hizmet ve tıp sanırım

2
    0 Yorumla
  • _SonÇomarBükücü_
    _SonÇomarBükücü_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25
    +1 yıl

Okul öncesi öğretmenliği

2
    0 Yorumla
  • Tugce65
    Tugce65 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Ev hanımlığı 🤣🤣🤣🤣

1
    0 Yorumla
  • moonlight1111
    moonlight1111 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 52%
    +1 yıl

Sağlık alanında boş kalınmaz.

1
    0 Yorumla
  • sᴇʀsᴇʀɪkalbim
    sᴇʀsᴇʀɪkalbim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

Makine teknikerleri
    Bilgisayar mühendisliği

1
    0 Yorumla
  • Waર3LL
    Waર3LL Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl

Öyle bir meslek mi varmış

1
    0 Yorumla
  • Erasora
    Erasora Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    +1 yıl

Sağlık, havacılık, hukuk.

1
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 7b cevap paylaştı.

İmamların ve sağlık sektöründekilerin.

1
    0 Yorumla
  • _İmpos-sible_
    _İmpos-sible_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl

Doktor, polis, hakim, savcı..

2
    0 Yorumla
  • fangoria u
    fangoria Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı.

hakim savcı polis doktor

1
    0 Yorumla
  • rabisss907
    rabisss907 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

İş sağlığı ve güvenliği

1
    3 Yorumla
    • oakdas
      oakdas
      +1 yıl

Onu da bitirdiler merak etme

Yorumla
    • rabisss907
      rabisss907
      +1 yıl

Valla şu an ben iş bulamıyorum 14 aralıkta c sınıfı uzmanlık sınavına girecem bakalım

Yorumla
    • oakdas
      oakdas
      +1 yıl

Hayırlısı olsun simdiden ben B sinifiyim A olmayi bekliyorum ama yonetmeligi degistirmeleri bizi olumsuz etkiledi

Yorumla
  • Kalemağlarkâğıtsusar
    Kalemağlarkâğıtsusar Takip Et
    Master Yaş: 52
    +1 yıl

Doktorluk ve eczacılık..

1
    1 Yorumla
    • Adin_berenn
      Adin_berenn
      +1 yıl

Eczacılığın ataması kolay değil yanlış biliyorsun

Yorumla
  • ekotukopek
    ekotukopek Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Din le alakalı herşey

1
    0 Yorumla
  • ƛƬMƛƇƛ
    ƛƬMƛƇƛ Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl

Din kültürü öğretmeni

1
    0 Yorumla
  • Okngüll
    Okngüll Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

biyolog, fizik, tarih

1
    0 Yorumla
  • Anlascioglu
    Anlascioglu Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Aşçılık, aç kaldım diyen alelen maldır. 😁

1
    0 Yorumla
  • mehsa_can
    mehsa_can Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Özel eğitim öğretmenliği

1
    0 Yorumla
  • Yarımkilokıymaefekti
    Yarımkilokıymaefekti Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Tıp dışında diğerlerinin mutlak garantisi yok

1
    0 Yorumla
  • ptrck54
    ptrck54 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 51%
    +1 yıl

ev hanımlığı :D

4
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Sağlık sektörü tabi.

4
    0 Yorumla
  • CerrahBeyy
    CerrahBeyy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Yani, anladınız siz 😉😎

0
    0 Yorumla
  • Herbokkolog
    Herbokkolog Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

ben öyle bir meslek bilmiyorum şuanda

1
    0 Yorumla
  • asaletten-kasıt
    asaletten-kasıt Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

Sağlık maliye öğretmen

1
    0 Yorumla
  • GezegenAdam
    GezegenAdam Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 986 cevap paylaştı.

Din kültürü oğretmenliği ingilİce matematik

1
    0 Yorumla
  • ozmevi
    ozmevi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl

1
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.

Sağlık 1 numaradır

3
    0 Yorumla
  • Akbey52
    Akbey52 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

Torpil olanlar en yüksek atama şansı olanlardır

1
    0 Yorumla
  • mertssmnn
    mertssmnn Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

tıp kesinlikle direk atanıyor

1
    0 Yorumla
  • Sistrumu
    Sistrumu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 44%
    +1 yıl

AKTrollük

2
    0 Yorumla
  • Ö-mer
    Ö-mer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

en avantajlı sağlık bölümleri geri kalan öldü

1
    0 Yorumla
  • Sazimentt12
    Sazimentt12 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl

Doktorluk

2
    0 Yorumla
  • Wıısısıssısısı
    Wıısısıssısısı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

2
    0 Yorumla
  • sedaa3434
    sedaa3434 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Hakîm savcı doktor

2
    0 Yorumla
  • __DeliHatun__
    __DeliHatun__ Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

sağlık sektörü

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Ataması yüksek olan meslekler neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hangi mesleklerin önü açık? 8 cevap verildi
Hangi mesleklerin önü açık? 2 cevap verildi
Çok kazandıran meslekler/bölümler nelerdir? 6 cevap verildi
Önü açık hangi meslekler var? 21 cevap verildi
İsmek’te önü açık meslekler hangisi sizce? 7 cevap verildi
En önü açık meslek hangisi? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨