Eğer bahsettiğiniz bölümü okuyorsanız ya da yapıyorsanız detaylı bir şekilde beni aydınlatabilir misiniz? ayrıca sayısal bir bölüm olması daha iyi eşit ağırlıkta olabilir tabi
iyi günler herkese 😊🌟
iyi günler herkese 😊🌟
Gastronomi okuyorum ama ne sayısal ne de eşit ağırlık 😄 kendini geliştirdiğin sürece iyi paralar kazanmak senin elinde.
Ay evet özellikle şu dönem bayağı popüler programlar falanda bayağı etkiliyor insanları çok isterdim ama yeteneğim 0 😓
Bence çok havalı oluyorlar ve eğlencelide olabilir çalışmayı bırakmazsan güzel paralar ve iyi bir statü kazanabilirsin. çalışmayana ekmek yok. 🤣
@fastieedd iyi hissettiğin meslekte zaten başarılı olursun yolun açık olsun umarım güzel yerlere gelirsin/iz.
Güzelim şöyle düşün. Yemek yapmayı sevmek yemek yapmayı hobi olarak yapmak vs elbette çok önemli ama bunu bir meslek olarak yapmak için sevmekten de ziyade bedeninin bu disiplini kaldırabilmesi gerekiyor çünkü evinde ailene yemek yapmak gibi değil bazen 500 bazen 1000 kişiye yemek yapman gerekiyor ve mutfakta da tek değilsin ekip halinde çalışıyorsun her şefin bir görevi var ekip ruhuna ayak uyduramazsan stres altında iş yapamazsan sıcak mutfakta bir sürü insanla bir arada harıl harıl tüm gün ayakta çalışmayı göze alamazsan sevmek yetmiyor :)
Çoğu mesleğin kendine göre zorlukları var aslında hiçbirimiz doğuştan milyarder bir ailenin biricik kuzusu değiliz biraz yorulacağız ama pes etmeyeceğiz ne demişler fakir doğmak senin suçun değil ama fakir ölmek senin suçun (fakirden kastım tecrübe olarak tabi biraz da öbür anlamından içeriyor 🤣)
Öyle elbette 😄 ben sadece programlara ve özenerek geleceklerse gelmesinler diye peşin peşin söylüyorum çünkü çok zor, çok stresli, çok sabır isteyen bir bölüm. Fiziksel olarak özellikle :)
Evet çok saygı duyduğum bir meslek, umarım hakkında hayırlısı olur.
Teşekkür ederim herkes için hayırlısı olur umarım ❤️
Cevap
5Cevap
Para kazanmak ister misin?
Tabi ama şu an okuyorum ilerde tabiki kendi ayaklarım üzerinde iyi bir üniversiteden mezun olduğumda kazanırım.
Su an istersen yardimci olabilirim
İnternet üzerinden mi olacak oyun tasarlama falansa belgem var ama uğraşamam zamanım yok bir aralar tasarlıyordum uluslar arası bir projede
Pilotlar milletvekilleri
Çok güzel meslekler ama kadın pilotların sosyal hayatlarında zorlandığını duymuştum.
Saglik
Belki diş doktoru ya da göz doktoru olabilir ama diğerlerinde zorlanırım gibime geliyor.
Teknoloji
Eskkortluk
cano
Oradan mı mezunsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar