Bence ebe daha fazla olmalı sonuçta o kadar şey yapıyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
burada bir iki yorum hariç hiç birinin sağlıkçı olmamış olmasını temenni ediyorum daha onlar kendi aralarında kim çok çalışıyo yarışını bırakmamışken hastanelerde ki kast sisteminin bitmesini beklemek saçmalık. Ayrıca iki grupta kendi alanlarında minnet duyulacak gruplar ve çok çalıştıkları aşikar sorunun cevabına gelirsek genelde aynı alıyolar sadece ebelerin bir tık fazla aldığı yerler var örneğin doğumhane ebeleri girdikleri doğumlara göre vs fazla aldığı zamanlar oluyo ama bu doğum sayısı fazla olan iller için geçerli genelde..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHemşireler ebelerden çok daha fazla yoruluyor. Ebeler doğum varsa giriyor üstüne oradan buradan bahşiş alıyor. Hemşireler hasta altından tut kusmuğa kadar onca iş yapıyorlar sen kalkmış ebeler o kadar şey yapıyolar diyosun
30 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılIkisi de cok sey yapiyor. ebeler dogum varsa yorulur ama hemsireler hep kosturuo ona bakarsa
10 Yorumla
+1 yılBen hemşireyim hemşire maaşı daha fazla, üstelik ebelik hemşire yardımcılığı gibi birşey birde ebe maaşı çok yazmışlar çıldıracam
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
+1 yılHemşire maaşı biraz daha fazla ama ebeler hastanede şey oluyor döner sermaye mi ya öyle bir şey işte ordan fazla alıyormuş kardeşim ebelik okuyor da o söyledi
10 Yorumla
+1 yılHemşire daha fazla galiba
10 Yorumla
+1 yılEbelik daha yüksek diye biliyorum
30 YorumlaYedikleri küfre bakılırsa ebe maaşı olabilir
10 YorumlaBence değil ebesizde doğum olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe yapıyorlar
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası