Ben chefim mengen ascilik mezunuyum şu an yasima gore cok iyi yerdeyim sakin parali kurslara gitme o isler sadece sov kendini surekli gelistir ve lutfen international cuisine calisma ulk olarak turk olarak o lokanta diye yerden yere vurdugunuz yerlerdeki yemekleri ogrenmelisin ve gastronomi ben okumadim gerek duymadim 2 yillik okursan su maas 4 yillik okursan su maas diye bir muhabbet yok ne kadar iyiysen o kadar para alirsin ve universitenin pek faydasi yok cunki bu zor bir meslek teoremi kendinde ogrenirsin ama onemli olan pratik
Isimiz yorucu22 Yorumla- +1 yıl
Yanlislikla yolladim neyse yeri gelir 8 saat calisirsin yeri gelir 20 saat ve hep ayaktasin duzgun bir memur gibi sosyal hayat yasayamazssin ve sosyal yasam yasamak istiyorsan uykundan feragat etmen gerekiyor ve mutfak cok streslidir sert bir ortamdir ve usta cirak iliskisi var bide boyle ufak atismalari fircalari kaldiramiyorsan hic baslama para yonunden şu an turkiye sikinti ama ilk basladiginde 1300 1800 arasi alabilirsin kendini gelistirdikce bu bu para artar hop diye 10 milyar alamazssin bunu yapabilmen sana bagli en assa 8 senede alirsin oyle yuksek bir para kendini gelistirirsen 2 senede 3 veya 4 milyar alabilirsin baska sorun olursa yazabilirsin
- +1 yıl
Abi bir şey sorabilirmiyim bana lütfen cevap ver ya da istgram hesabinj bırak bana bende aşçılık için okuyorum bir kaç bir şey soracağım tabi sizde isterseniz.
Meslek lisesi şart değil ama mesela 50 kişiden 48 m.liseli 2 si düz öyle düşün. Aşçılık iyi bir meslek. Her yerde iş bulabilirsin. 2 yıl okuduktan sonra 2 yıl daha okuyabilirsin tabi bir sınavla ..
12 Yorumla
+1 yılaşçılık her zaman her yerde iş bulabileceğin bir meslek ama kendini biraz geliştirmen gerek gerekirse kursa gitmen gerek mesala istanbulda 12 milyara 6 aylık bir kurs var ve uluslar arası sertifika veriyor. kaldıki iki yılı kendinde uzatabilirsin ama bu iş okuldan çok sektörün içinde öğrenilir kardeşimden biliyorum .istiyorsan seç bence istemeden yapılacak bir iş değil çünkü ilgi ve merak ister.
36 Yorumla- +1 yıl
muhakkak vardır araştırmak lazım ben bunu nette görmüştüm akbank kredi filan veriyordu bir ara bu kurs için.
- +1 yıl
Antep'te aşçılık okusam kolayca iş bulur muyum sizce
Benim babam aşçı çok zevkli ve getirisi bol bir meslek severek yapacaksan başla bu işe ilerde kendi yerini açarşın süper olur :) kendini geliştir okulunu okuman süper olur neticede hem daha çok bilgi sahibi olursun hemnde büyük otellerde calisma imkanin ikiye katlanir tabi maasinda
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aşçılık bana gore mukkemel bir meslek tabiki aşçılık için 4 senelik üniversiteler var gastronomi ve mutfak sanatları bu bolum hakkinda biraz arastirma yap kardesim ascilik okursan sadece yemek yaparsin en fazla 3000 alirsin ama gastronomi okursan 8000 asaga almasin ve işi en kapsamli ogrenebilecegin okuldur ummarim yardimci olmusumdur
06 Yorumlabende aşçıyım sevmeden yapılacak iş değil her iş öyle aslında
20 YorumlaAlirlar tabi neden almasinlar hemde otelde ilk deneyiminmi yasarsin ki zaten ünide stajda yapcaksin o yüzden sıkıntı yok
11 Yorumlabana pek iyi meslek gelmiyor
23 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar