Sağlık meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim. Bu yıl stajımı ağız ve diş hastanesinde yapıyorum ve 2 yıllık ağız ve diş sağlığı teknikerliği okumak istiyorum. Çevremde bir çok kişi hata yaptığımı düşünüyor. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Senin için iş imkanı mi daha önemli işin ne olduğu mu? İş imkanıysa paramedik isg tarzi bisey okumalısın. Yapacağım iş önemli diyosan istediğin bölümü oku ama atamalarına özel sektörde iş imkanlarına dgs ile uzatabilecegin bölümlere çok iyi bak. Hatta tek tek üniversitelerin konumlarina yurtlarına dahi bakmani tavsiye ederim. Sonra sıkıntılar çıkabiliyo
20 Yorumla
+1 yılÇevrenin dediğini pek önemsememek lazım benimde çevrem öğretmen olmamı istemiyordu dinledimmi peki? Tabikide hayır kendi istediğim ve sevdiğim mesleği yaptım başkaları istiyor ye sevmediğim bir mesleği asla yapamam.
43 Yorumla
Soran+1 yılSen mükemmelsin
- +1 yıl
benim düşüncem bu başkaları nederse desin umursama :)
+1 yılBölumunu sevıyorsan devam et, baskasına bakma hatta bıze bıle. Önemlı olan senın sevdıgın bölumde okuman, be sevmedıgım bır bolumu okudum ve çok kötu oldu.
13 Yorumla
Soran+1 yılYa hemşire olmak istiyorum ya da ağız diş teknikeri. Ama işte ya kazanamazsam ya kazanıp okuyupta işsiz kalırsam diye ödüm kopuyor.
- +1 yıl
Denemeden bilemezsin kazanıp kazanmayacagını, kazanıpda işsiz kalırsan oda kısmet işi. Sonunu düşünürsen herseyın hıcbırsey yapamazsın. Sonuc olarak rısksız hıcbırsey yok. Rısk almazsan hıcbırsey elde wdemezsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
+1 yılLise son sınıfta yım en başta inglizce öğretmenliği okumak istiyordum İngilizcem iyi ama şimdilerde puanların yüksek olması helede İstanbul ve atamsı düşük olduğu için artık anestesi veya ameliyathane hizmetleri okumaya karar verdim agız ve diş telnikerliginede olabilir kafam o kadr karışık ne yapsam su ayt uede giremem sadece tyt ne yapmalıyım hangisini önerirsiniz
11 YorumlaSağlık okuyup geleceği olmayan görmedim henüz.
23 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum ya çok korkuyorum geleceğim için
- 1 yıl
ne yaptın?
Bir yıl geçmiş seninle aynı durumdayım hangisine geçtin memnun musun?
22 Yorumla- 1 yıl
ne yaptın?
+1 yılBence süper
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOku tabi
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri