+1 yılHemşirelik öyle kolay bir meslek değil. Eğer sen yaşlı bakımından hemşireliğe dgs ile geçiş yapacaksan 1. sınıftan başlaman daha iyi olur. Hani 2 yıllık hemşirelik okuyup dgs ile geçiş yapsan 3 ten başlarsın sonuçta temelin var. Ama yaşlı bakımından hemşireliğe 2-3 ten başlamak yetersiz olabilir. Yani burası senin karar vereceğin bir şey.
13 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum 1. sınıftan başlamak istiyorum ama yaşım şu an 20 daha önlisans 1. sınıfım
- +1 yıl
Yaşı dert etme üniversitede her yaştan insan var. Mesela ben ilahiyata gidiyorum 30 yaşını geçmiş mesleği olan adam tahsilini devam ettirmek için geliyor ve bizim sınıfta. Öyle yani yaş meselesi çok da önemli değil. Sen bir bölümü okumak istiyorsan en başından okuman daha iyi daha faydalı olur. Mesela dgs ile hemşireliğe geçtin diyelim ve 3. sınıftan devam edeceksin. Belki 1. ve 2. sınıflarda öğretilenleri kaçırdın ne olacak? Senin zararına olur. O yüzden geçiş yapacaksan 1. sınıf olana geç.
- 1 yıl
Bir şey sormak istiyorum açıktan yaşlı bakım okuyarak DGS ile hemşireliğe geçilebilir mi
+1 yıl1. sınıftan başlamak daha mantıklı zaten 4 sene değil mi
23 Yorumla- +1 yıl
Evet ama 3 ten başlarsan 2 sene okunuyor
- +1 yıl
Zor bir meslek olsa gerek pek bilgim yok ama yine de 1. sınıftan okuman ve temelini oluşturman sence de daha mantıklı değil mi
- +1 yıl
Evet daha mantıklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılYani 1. 2. veya 3. sınıftan başlama olayı okuduğun bölümle alakalı eğer yaşlı bakımımda aldığın derslerde hemşrelikle ortak derslerin varsa muaf olucan için 3. Sınıftan başlaman kolay olur ama ortak ders sayın az ise 3. Sınıftan başlaman seni zorlar altan ders almak zorunda kalabilirsin yani sıkışırsın başını kasıycan zaman bulamayabilirsin eğer ortak derslerin yoksa 1. veya 2. sınıftan başlaman daha iyi. Yanlış bilmiyorsam ortak dersleriniz az galiba o yüzden bana kalırsa 2. Sınıftan başla. Ha diyorsan ben o kadar dersi kaldırbabilirim sıkışmam üstesinden gelebilirim diyorsan 3. sınıftan da başlaya ilirsin her türlü kendi elinde. 1 den de baslasan 3 den baslasan o dersleri alıaksın mecbur🤷♀️
50 Yorumla
+1 yılZEHRA HANIM BAZI ÜNİLER 1. SINIFTAN BAZILARI 2. SINIFTAN BAZILARI 3. SINIFTAN BAŞLATIYOR MESELA HALİÇ ÜNİVERSİTESİ 3. SINIFTAN BASLATIYOR. SANA TAVSIYEM ALTTAKİ YOTUMLARI ALDIRIŞ ETME. VAKİT NAKİTTİR 1 SENE 1 SENEDİR BENDE GEÇİŞ DÜŞÜNÜYORUM VE ARAŞTIR BAK HANGİSİ 3. SINIFTAN BASLATIYORSA ONA GİT BENCE SAKIN 1. SINIFTAN BAŞLATANA GİTME ÇÜNKÜ YKS İLE GİDENLERDEN ÇOK FARKIN OLMAYACAK ALTI ÜSTÜ 3-5 DESTEN MUAF KALACAKSIN.
42 Yorumla- +1 yıl
yorumunun üzerinden 1yıl geçmiş geçiş yaptın mı bende yapmak istiyorum ama 1den başlatırlar diye korkuyorum
- 1 yıl
Merhaba bende fizyoterapiden 4 yıllıga gecis yapmak istiyorum ama hangisi 3 . sınıftan başlatır nasıl araştırabilirim acaba siz nasıl araştırdınız yardımcı olur musunuz
+1 yılArkadaşlar iyimisiniz?
Birinci siniftan niye basliyorsun kardesim benim?
Zaten okudugun iki yıllık bolumde hemsirelik derslerini birebir görüyorsun kuzum.
Ve vakut kayni 3ten başlamalisin100 YorumlaBeni taciz etmeyi birak tamam mi canim
00 Yorumla
+1 yılÜzgünüm bilgim yok.
00 Yorumla
+1 yıl1. Sınıftan✂️
00 Yorumla
+1 yılHepsi 3ten başlatır
00 Yorumla
+1 yıl1 den
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026