AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
263Cevap
Ben şahsen okursam okumamış kızın kapımdan geçmesini dahi istemem çünkü kadın kendi ayakları üzerinde durup erkek terörüne kurban gitmemelidir
Okumamış olanlar napsın?
@mertkasımsoy çok zekisin abicim
Cevap:okusunlar ha okutmuyorsalar kaderine razı olup oturmak zorunda değil, erkek elinde ölmektense mücadele edip ölmek veya kazanmakta var kadın mal değildir
Kardeşim okumuyanlar var okuyamayanlar, maddi gücü yetmeyenler, küçük yaşlarından çalışmak zorunda olanlar insanları okuyup okumadığına göre değil iyi kötü diye 2 yere ayır. 😊
@mertkasımsoy ya orası zaten öyle ben sadece soruya göre yorum yaptım maddi gücü olmayıp ta okuyamanların allah sonuna kadar yardımcısı olsun
Şimdi anlaştık😊👍
Bir psikolog olarak bunun cevabını senin daha iyi bilmen lazım değil mi 😉 Belki de aşağılık kompleksine girmiştir sen ondan daha iyi bir eğitime sahipsin diye 😎
Çünkü Allah ev geçindirme görevini erkeklere vermiştir. O kişi de Allahın emri ve rızası için çalışmana haklı olarak karşı çıkıyo. Anormal olan zaten karşı çıkmaması kardeşim sen burdakileri dinleme o kişi son derece haklı.
İstersen daha ayrıntılı sebeplerini yazarım ve ne kadar o kişinin haklı olduğunu anlayacaksın
her erkek öyle değil, onun gibi düşünen kızlarda var, birbiriyle evlensinler. ama şahsen psikoloji okumuş biriyle evlenmek istemezdim
Ne güzel işte hem türbanlı hem de üniversite mezunu. Bize böyle kızlar gelmez ki kanki olalım, gelene de o kişi beğenmez.
O oerkeģin basitliği bağnazlığı önyargısı...
Yarın evlenip kızı olunca, kızını okutmayacakmı ya da ona göre okutup kötü yola düsmesine izinmi verecek.
Çok sakat bir mantık bu... 😎
bir kişi öyle dedi diye tüm erkekleri böyle düşünüyo sanma..
sen bu soruları git o adama sor bize sorcagına.
Bazı insanların gözünde okumuş olan kadının or*spuluk yapmamış olmasına imkan yok. O yüzden, o bazı insanlar; okumuş kadın istemiyorlar.
Davul bile dengi dengine derler, bu denkliği ben diplomada değil aldığı kültürle ve hayata bakış açısı ile buluyorum. Denginizi bulun.
O adamda biraz sorun var ama birde şöyle düşün ünv. Mezunu kızlar o kadar cok sey istiyor ve hayatı zorlastiriyor ki belki ondan istememistir
Universiteler zina yatagi oldugu için uniye giden biri kesin her halti yeniştir kafasiyla bakmiştir olaya
Nasıl Hükmedecek? Gözü açık, okumuş, görmüş kız... Kendi fıtratına ters bu...
Bu erkeklerin hepsini asit kuyusuna atalım
Ya cahildir ya da egoisttir.
Benim bir arkadaşım da aynı senin gibi ne hayalleri vardı iş durumuyla alakali. Sonra evlendi, eşi çalışmasını istemediği için evde şimdi. Anlam veremiyorum böyle şeylere ama kabul eden ediyor.
Zaten görüşme tanışma bunun için gerekli. Tek seferde anlamışsın işte ne güzel. Üzerinde durmaya değmez...
bu erkekten erkege degisir. onemli olan senin fikirlerine deger verecek seni oldygun gibi kabul edip sevecek insanla dogru yola girmek.
Üniversite ye gidenlerin çoğu bozuluyor ya nedense ya 😉 okuyabilir benim için ama çalışmasını istemem bende
üniversite ortamında neler döndüğünü biliyorum. hele o öğrenci evlerinde yaşananlar, duyduğum birçok şey...
çok şükür öyle şeylere bulaşmadım sevgili-flört işlerine de girmedim.
üniversiteye giden her kıza kötü yola düşmüş gibi davranmalarına anlam veremiyorum.
O konuda haklısın ben ilahiyat mezunuyum kızları kapalıydı ama her haltı yerlerdi buna bakarak diğer kızlara aynı şeyi demek mantıklı değil
Sen böyle sığ düsünceli biriyle zaten cay icip kalk sonra sil engelle yani konusma daha fazla düzgün birine bak cevrenden
işte bir tanıdığım vasıtasıyla görüştüm ama tek görüşmede bitirdim olmaz böyle biriyle
2satırlık adam işte
senin tanistigin erkek comar
evlenip comarlar yetistirirsiniz
görüşmeyi zaten kestim. bu düşüncede biriyle evlenemem.
gorucu usulu duzgun evlilik yapan cok az
Dengin insanlarla görüş. Karşındaki insan sana denk degil, fazlasıyla cahil bence.
ben isterim şahsen başarıları olan kendini yetiştirmiş insan banada evlatlarımada çok şey katar istemeyen insanları anlamakta zorluk çekiyorum şahsen
şunu öğrenemediniz, her insanın görüşü farklıdır, bu sadece ona göre öyle.
Bu kafadaki birisi güçlü kadın istemez ona her anlamda muhtaç olmanı tercih eder güç onda olacak ya o bakımdan yani sorun sende değil onun eksikliği
Güç değil de birşeyler yaşayıp yaşamadığı ilgilendiriyor
Ne kadar cahil yobaz bir insan. Onunla ciddi düşünmüyorsundur umarım.
Ben okumuş isterim. Zeki kadın ve erkek evlatlarını iyi yetiştirir.
Öyle cahilce bir düşünceye sahip olan adamdan kurtulduğun için otur, kalk dua et.
Beyinsiz çünkü. Çok yazık bunları duydukça kendi ülkemin vatandaşlarından tiksiniyorum
Cahil gözü açılmamış istiyorlar da ondan. sende onu yadirgasaydin keşke.
Ben okumayani pek ciddiye almam kotu gozle bakmak degil ciddiye almamak. okuyani yargilamak kekoluk icgudusu olsa gerek.
Kendini geliştirmemiş insanı kandırmak daha kolay çünkü
O dediğin adam cahil olsun rahat rahat istediğimi yaptırayım kafasında her halde boş ver ondan hayır gelmez.
Birinci kapalısın okumuş olman bile kimse istemez Arap ile kim evlenir ben olsam evlenem parası batsın boşsun sen sen hala çok evde kalacaksın çok
kapalı eş arayanlar köle arıyor. Okumuş köle olur mu? Olmaz.
Bir adam cahil, geri kafali olunca böyle oluyor işte
canım oldukları için kendileri gibi çalışıp para kazanan güçlü bir kadın görmeyi yediremiyorlar kendilerine
Bir erkek bu şekilde dedi diye erkekler böyle düşünen mi oldu birden? Herkesin fikri farklı görüşü farklı.
Kafalar arapyosması resmen onların türklüğünden şüphe ederim ben. Aciz asalaj kadın istiyorlar aldatsa bile ona muhtaçolsunlar istiyorlar beyinsizlerbu beyinsizleridekim alıyorsa
Yok öyle bir şey. Senin o dediğin bagnazlar.
Benim kadın tanımımda; kendi ayakları üzerinde durabilen ve kendini yetiştirmiş/yetiştirebilen birey olmalıdır.
Bence yanlış düşünce o... sence onca sene oku çabala eee evde otur... olurmu ya keşke bende öyle birini bulsam.. eve çift maaş gelir... rahat geçinirsiniz ne güzel
Sen ćevreni degistir bence bu yobazlarla ömür gecmez
Yani öyle düşünmesi aptallık insanlar kendilerini geliştirmeli geliştirdikçe birçok insana faydası dokunur böylelikle kültür seviyesi yüksek insanlar yetişir takılma sen buna
Psikoloji bitiren bir insansın senin bilmen gerekir asagilik egodan kaynaklanan bir durum bu yani benim hanimim elime bakıcam benden ezik olacak durumu. Ya sen en iyisimi kendin bul tanış sev görücü usulü boşver
maalesef hala böyle ot beyinliler var. kadın çalışmaz derler ama karılarına kadın doktor ararlar.
Bende okumus herif istemem onun egosunu cekemem yok kariyermis yok iliskiye vaktim yokmus
Ben cahalım benu al hemü
Öyle eski kafalılar halen aramızda var mı?
#Kral
Erkek olup Adam olamadığı icin bakar bacım boşver 😊
Merhaba benim bikac sorum olucaktı beni takip edermisiniz
Kendisini karşı tarafi ve ilişkiyi kontrol edemezse tehlikede hissediyor herhalde.
Psikoloji okumuş biri olarak buna en doğru cevabı sizin vermeniz gerekmiyor mu?
Senin nasıl bir çevren var da bu adamla tanıştın merak ediyorum.
Tesettürlü veya açık inan bana bunlarla alakası yok istememelerinin nedeni kadınların güçlü olmasını istememeleri
Ben güçlü kadın seviyorum 😎
Neden istemesin ya bu çok saçma. Kadın evde oturur diyen kişi ilerde karısını döver de öldürürde. Sen bu tarz yobazlardan uzak dur hiç de üzülme.
Benim için de tam tersi. Okumuş, eğitimli ve kültürlü bir kız istiyorum. Eğitimsiz biriyle asla bir ömür geçiremem.
Onun gibiler kadınlar okuyunca namus elden gitmiş görürler sen kendi kafana göre yaşa
Bende sana bayılıyodum sanki de çık niye kafana takıyosun ki.. gitsin öyle birini bulsun o zaman.
Kendinden üstün olabileceğini düşündüğü için sindiremez
Tam istediğim kız profili halbuki psikoloji okuyor ve kapalı hanım hanımcık
Sözünü geçiremeyecekleri için erkeklerin çoğu egolarını tatmin etmek için evlenir okumuş kızla evlenen erkek egosunu tatmin edemez o yüzden istemezler
erkeklerde türbanlı severler kategorisinde eş adayları genelde kendilerine kadın ararken hükmedebileceği, cahil ve köle gibi kadınlar ararlar o yüzden
yoo ben isterim.. çalışmayan hatunu napayım elinde meslegi olmayan.. tek maaşla hayat mı geçer.