Günlük 3-4 saat çalışıyorum okula giderken kitap okuyorum okulda boş derslerde test falan çözüyorum yeterli mi ayt de fizik çözmeyi. düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit mimarlık oku git hukuk oku tıp oku ne var hemsirelikte aptallık mecburiyetten maastan vs dolayı istiyorsan zerre çekilmez 4 5 saat calışmakla hemairelik dusunmek cidden ne biliyim yazık edersin 4 yılına
15 Yorumla
Soran+1 yılYaaa kazanayım da baska birsey istemem hemsirelige neden herkes böyle soguk bakıyor evet cok yorucu bir meslek bunun bende farkindayim ama napim öğretmen mi olsam mesela biyoloji öğretmenligi gibi
Cevap sahibi+1 yılhiç yogun bakıma girdin mi hiç hastalarla uğraştınmı yazık edersin git hukuk oku mimarlık oku psikoloji oku gerekirse ver 3 4 yılını tıp oku pisman olursun Şu an alım var ama 3 4 yıla bizimde öğretmrnlikten farkımız kalmayacak okuyum kazanıyım mezun oluyum derken 5 yılda 75 80 bin mezun minimumda alım 30 bin anca sen bilirsin ama 4 saat fazla bile
Soran+1 yılAbicim hukuk mimarlık esit ağırlık öğretmenlerde de atama sıkıntılı hemşirelik çok mu kötu
Soran+1 yılHemsir misin memnun degilsin anladığım kadarıyla
Cevap sahibi+1 yılhemsireyim ve hic memnun deģiljm lanet olsun evde sagliktan atqnmadigim o gune yasal sorumlulugu var ilac var bakim planlari var hastayla ugrasmasi var doktorlarin egosubu cekmek var var oğlu var... eacısın demek bende meslek liseli grafikerim bu iş bolume alana bakmıyor anadoluların içinde tek meslek liseli bendim sorarsan cidden çekilmez ha İstanbul Ankara İzmir filan olum yani maasi guzel 6.500a yakın ama degermi degmez anaodoluda vs calisirim diyorsan oku ama suankiyle 4 5 yıl sonraki bir olmaz burasi turkiye soyleyim sana pismanlik yani kpssden puan alirsin osym hakkini yer alakasi geri atar bak insani seviyorsan gel yok para filan icin okuyorsan okuma derim / ben insanlara yardim etmeyi seviyorum meslegim guzel ama bazen oyle embesil oyle geri kafalilarla ugrasiyorsun ki illallah ediyorsun guzel yani ise bir dogumda yenj dogan bebegin ilk sesini duyman, bir hastanin elini tutman seni tabimasi kac gundue nerdesjn sen diye sormasi yardim etmen cidden cok hos ama bıktıran geri kafalilarda var daha ilkokul mezunu gelmis universite mezununa akil veriyor bjnlari dusunerek gel iyi kotu degerlendir 4 5 saat calismakla hemsirelikd egil 1.5 yil duzenli calisirsan tip kazanirsin
Merhaba hemşirelik çok güzel bir meslek kötü diyenler bilmeden konuşuyor 3-4 saat fazla bile kendini hic sıkma rahat ol
24 Yorumla
Soran+1 yılValla soğuttular beni
Soran+1 yılHangj üni bide kendimi nasil. gelistirebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
1Cevap
Bende hemsirelik istiyorum ayni seyi dusunuyoruz zaten kimya biyoloji mattan az yapsak kurtaririz ama korkuyom
53 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa bende bende sence az yapıp kurtulabilir mıyız mat sıkıntılı bende
+1 yılHemşirelik için sayısal çözmen gerek fiziği neden çözmüyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılFizik sevmiyorum nefret ediyorum ülke genelinde fiziği çözen çok az insan var eksilere bile düşüyor
- +1 yıl
İşte çözen kişinin az olmasını fırsata çevirebilirsin. Ama önce nefretini bir kenara koyup öyle bakmalısın duruma.
Soran+1 yılHocamız bile sevmiyor adam öfleye püfleye ders anlatıyor öğrenci nasil sevsin ahhh
- +1 yıl
Sevmesen de hedefine ulaşana kadar dişini sıkmalısın derim ama sen bilirsin yine de
+1 yılHemsirelik boş is abim saglik okudu 2 kuzenimde saglik okudu ve işsizler
04 Yorumla
Soran+1 yılSağlık lisesi farklı anadolu lisesi farklı
- +1 yıl
Ama sen ünüversite için demiyormusun abim saglik lisesi okudu sağlık unuvrrsitesi okudu kuzenim ünüversitede hemşirelik okudu diğeri de ünüversitede hemşirelik okudu ama işsizler
Soran+1 yılOfff offff kaç senedir mezunlar peki senin issiz kalma gibi sorunun olmadığı bildiğin meslekler var mı
- +1 yıl
Öyle bir meslek yok devlet açıyı sağlık kontenjanini diyorki 70 tane hemşire alçam diyo koca Turkiyede 70 tane dusunsene öğretmenlik desem ancak matamatik öğretmeni olacaksin oyle
Yoo kolay aslında mat olacak ama
11 Yorumla
Soran+1 yılMattan 25 net yapsam yeter
Sağlık lisesinde mi okuyorsun ya da okudun
07 Yorumla
Soran+1 yılAnadoludayim sayisal okuyorum
Soran+1 yılO zamanlar saglik lisesine ailem göndermedi karşi ciktilar
Soran+1 yılEvimize uzaktı ilcedeydi
1 yılAblaa ne yaptin oldun mu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz