AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
Disc jokeylik de yakışıyor kadınlara
💿🎚🎛🎚🎧
Ben öğretmenligi çok yakıştırıyor um
Tır, kamyon ve minibüs şöförlüğü, askerlik 😁
Sekreterlik ğözlüklü bir de 😀
Her mesleğe yakışıyorlar kadınlar..
İşini severek yapıyorsa her meslek yakışır.
saçma
@Martello saçma falan değil insan işini sevdiği zaman sabah işe mutlu gider işini baştan savma yapmaz falan eğer yaptığı işi seviyorsa öyle yakışıyor ki.
ne iş yapıon
Kepçe operatörlüğü 😊
Avukat , Hemşire , ebe, doktor ve ögretmenlik.
Öğretmenlik çok yakışıyor
Ev hanımlığı alsdkfjlkds
sevdiği işi yapan herkese yakışır mesleği.
Her meslek yakışıyor bence
ev hanımı, temizlikçi, garson
Olim senin meido’n snfjsmf
@Itadakimasu olololol fdlşglşfdgdfg
Ahahahah hayır da demio goshujinsama sjdjsf
@Itadakimasu tabe fdlkgklşdfgfdgd
En sefdiğim hizmet yatakta olan sföfdfm
@Itadakimasu o hizmeti bana sun aşkım ldşkglşdfgdf
Zaten başkasına çalışmıyom sdfjsfjm
@Itadakimasu aferin sadece bana çalışçan tabi mk flşdkgdfg
Ajsfdsjm oyusbu diyiliz sonuçta
@Itadakimasu değilsin tabi mk fdşlkgdfg
Bişi dicektim ama görüşlerde terbiyem el vermiyor o yüzden gidiyom ben sngjsmg
@Itadakimasu git şlkdfgkşldşlgdfgdfg
Doktor hemşire öğretmen pilot polis mimar 🆚
Her meslek kadınlara yakışır
kendi işinin patronu olmak
Doktor, hemşire, öğretmen
Niye çoğu insan hemşire demiş
Hepsi de yakışır bize
Sağlık sektörünün hepsi
TÜRK milleti kadınlarımıza her meslek yakışır
Kadın ne yapsa yakışır yeterli işini iyi yapsın.
Ananın mesleği ne ise o.
Öğretmenlik, hemşirelik.
Hemşire
Doktor
Öğretmen
Ve daha nice meslek tabi ki.
İngilizce öğretmenliği olabilir 🙆
Herkes ne isterse o meslegi yapmalı
İngilizce öğretmenliği 😁 eksjdjhd
Fantezi dünyasında hemşire 👩⚕️
Öğretmenlik, doktorluk,
bütün meslekler yakışır bence
Polislik ya❤
Ve beyaz önlüğün olduğu herşey
Polis, doktor, hemşire, hostes
Öğretmen.. kadınların öğretme yetisi Allah vergisi
Sapık eşim amerikan polisi olmamı istiyordu
süpermiş fantaziler
Doktor. Psikiyatrist. Vs
ev hanımı olmak en iyisi
@Daphne_1 ne oldu şimdi beğenmediysen git bacım ol
orus-pi ol
or* olan senin anandir seni nasıl yetiştirdi ya köylü müsün suriyeli misin bilmiyorum ama Atatürkçü (Türk) olamazsın
@Daphne_1 hele şu küçük orus-pi ya bak bak atatürk nerden çıktı ortası kalın senin konuşma şeklin ailenin ananın nasıl insanlar olduğunu gösteriyor zaten seni küçük kal-tak
Umarım araba kazada ölürsün
@Daphne_1 suriyeli ve köylüleri aşağılayacak kadar a*pt*l olamazsın. Bir de kalkmış eğitimden bahsediyorsun. Asıl eğitimsiz ve sabit fikirli olan sensin. Albert Einstein'a göre sen bir a*pt*lsın
Albert Einsteinla beni karşılaştığın için çok teşekkürler 🥰
@Daphne_1 sen dedin diye kimse ölmez seni aptal küçük budala kendini beğenmiş canım orus-pi burada sana dersini veririm de değmezsin hadi git yat altını ıslat anen temizlesin pi ç kızı
@Daphne_1 karşılaştırma yapmadım ki cahil😂😂 dünyanın en zeki insanına göre küçücük bir beyne sahip olduğunu söyledim sadece. Kendini insanların uydurduğu basmakalıp ideolojilerin içine sığdıracağına aç biraz kitap oku da karşılaştırmanın ne demek olduğunu öğren
Gerizekali sende git cahil erkeklere kuru, görüşünü görmedin galiba?
@Daphne_1 ben zeki adamları severim. Ev hanımı olmak cahillik değildir. Öyle kendini geliştirmiş ve dünyaya at gözlükleriyle bakmayan ev hanımları var ki. Senin gibi kendini bir ideolojiye sığdırmış değiller en azından. Cahillik kime denir? Eğitim neden alınır? Diploma ne kadar insan yaşamını etkiler? Umarım biraz felsefe düşünmeyle kendi ufkunu geliştirirsin. Adam orada kendi düşüncesini yazmış sen kalkmış ya bir yürü git ta demişsin ergenler gibi. Neyse kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun
@Daphne_1. Bırak arkadaş hayvanı
@Denizgezmiis aynn anlamazlar bu geri kafalılar
@Aşk_592 eline sağlık
Elune saluk, kız aşağılamayı biliyorsun ama p*ç
@Daphne_1 Atatürk'ün beklediği umduğu fikri hür vicdanı hür nesillere bak. Ne nesil ama 😂😂 bu cahillikle çok yaşamazsın. Biraz beynini ve algılarını açmayı da denemelisin. Mustafa Kemal'in adının altına sığınıp da cahilliğinizi bu şekilde örtmeye çalışmayın çünkü örtemiyorsunuz.
Sen bir sus ya malı avukatı misin? Ah yok pardon Arabistan burası ev hanımı olman gerekiyormuş🙃
@Daphne_1 Arabistan neredem çıktı 😂😂😂 ah beyinsiz ah 😂😂😂
@Aşk_592 ben senden rica ediyorum bu cahil ile tartışma bırak ne hali varsa görsün cevap bile yazma bunda akıl olsa kendisine kullanırdı Atatürk adı altında benim gibi türkü suriyeli yaptı boş ver cevap yazma
Vallaha yorumuna çok güldüm zaten hatta haykırdım yani 😂😂 umursamıyorum ki, sadece müthiş zekamdan biraz istifade etsin diye yazdım. Yoksa ne işim olur 😯😂
@Daphne_1 bu bir seçim. İsteyen oturur kocasına yemek yapar. İsteyen üniversite okur master yapar. Senin cahillik diyince aklına Arabistan, medeniyet diyince de Avrupa geliyorsa yandın sen. İnsanların yanında böyle konuşma gülerler vallaha sana benden demesi
bir sus sen ya beyini yıkadılar seni zaten, git tecavüzçülere, kadına şiddet uygulan erkeklere, hayvana şiddet uygulayanlara, cahillere, geri kafalılara kuruu sen yazıklar olsun size Araplar sizi
@Aşk_592. Atatük ün adına sıgınıpta cahıllik kapatmaya calismayin diyosun cahil olabilirde burda kızın bir cahilli olsa bile senin yaptıgın yanlış bir kadına küfür eden kişiye tepki gösterici ne onla beraber laf yetiştiriyosun
@Denizgezmiis ben kimseyi savunmuyorum. Benim gözümde ırkçılık, küfürden daha iğrenç bir şeydir. Sen Suriyeli misin nedir ya😂 ben küfür edeni de savunmam. Her zaman haklının yanında olmuşumdur.
@Denizgezmiis ilk kimin küfür ettiğini bak bakalım akıllı bilmiş insan tipi isteyen istediği görüşü yazabilir küfür etmek de nedir 2 mi zede küfür eden cahile sen arka çıkıyorsun
Görüşüne yorum yapabilirim nolmuş?
@Daphne_1 hop düzgün konuş. Ben tecavüzleri destekliyorum diye bir şey mi dedim. Sana bu yüzden cahil diyorum işte. Tecavüzcüler idamla cezalandırılmalı. Adalet onların hakkından gelemiyor. Kadına şiddete ben de karşıyım çünkü ben de bir kadınım. Biriyle tartışırken zekanı ve bilgilerini kullan. Önyargılarını değil
@Daphne_1 sen hiç konuşma çok bilmiş insan yapamazsın demedim küfür yazıyorsun görüşüme ve benim susmamı bekliyorsun hadi gidin işinize bir insanın soracağı sorudan konuşacağı kelimeden belli ne kadar zavallı zayıf olduğu sende busun işte anladın sende olan nefret seni iyice batırmış haberin yok önce bizi suriyeli sonra arap yaptın sana ayıracak vaktim yok bu son görüşümdü ben senin için Allah tan diliyorum seni islah etsin aklı başında bir insan etsin bu kadar
Hahahahahahahhahahahahahah
@Aşk_592. Küfür ediliyor senin tepkin yok
Ben suriyeliri hic sevmem
Neden dersen kendi toptaklarını korktukları icin bırakan hainlerdir
Bizim insanlarımız öleceklerini bildikleri halde vatanına ihanet etmezler
Bunlara ayrımcılık yapılır
Sen erkeksin degil mi
@Denizgezmiis hayır erkek değilim kadınım. İlk başta o saygısızlık yapmış ve yorumunu silmiş görünmüyor şu an. Adam demiş ki; ev hanımı olması en iyisi. Ki bu onun tercihi. O da saygısızca bir yürü git ya yazmış. Hiçbir zaman küfür ve şiddet çözüm değildir ama ilk saygısızlık yapan kendisi. İlal küfür mü etmiş olmak gerek saygısız olmak için. Birinin görüşüne saygı duymamak da küfür kadar ağırdır. Cinsiyet ayrımına karşıyım ben. Kadın öyle saygısızlık yaparsa karşılığında küfür de duyabilir çünkü etkiye tepki diye bir şey var. Suriyeliler konusuna gelince; o çook uzun bir konu ve bunun Mustafa Kemal ile yakından uzaktan alakası yok. Saçmalamış resmen. Daha fazla yazmak istemiyorum. Umarım beni anlarsınız çünkü ben ırkçılığa ve cahilliğe karşıyım. Eğitimin yanındayım. Burada öyle kadına hangi meslek yakışır demekle olmuyor eğitim. Ciddi bir çaba ve donanım gerektiriyor. Neyse hayırlı geceler size
@Aşk_592. Neyse
@Denizgezmiis sağol🤗
Asla yapamazlar zor ama ev hanımlıgı
Doktor , hemşire , kuaför , avukat vs.
Sekreterlik insan kaynakları
Polis bence nadir görüyorum çok yakışıyor
Hemşirelik, Sekreterlik
Mesleğin yakışması mı olur ya
Doktor, avukat ve öğretmenlik
Hemsire ve saglik sektoru
öğretmenlik ebelik hemşirelik
Kadina yakismayan meslek yok bence hepsi yakisir