Eğitim & Kariyer Bir kadına en çok yakışan meslek sizce ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bence temizlik işi 😍Ben de temizlikçiyim :) Çok havalı bence Bir kadına en çok yakışan meslek sizce ne? Cevapla Meslek Soruları İş Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. her meslek yakışır 0 0 Yorumla
GaryR Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Saglik sektöründe cogu meslek benim fikrim kadınlara yakışıyor Ofis işleride ayni sekilde 0 0 Yorumla
kizimbendiyorumben Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 110% 8 ay Anaokulu/ilkokul öğretmenliği çok yakışıyor bence bebişlerle 🥹🥹 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 8 ay Temizlik zaten doğasında var yakışıyorEk olarak ben öğretmenlik ve doktorluğu da yakıştırıyorum 0 0 Yorumla
BetrayaI Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 8 ay İşini severek yapmak çok güzel bir şeydir. Çok sevindim senin adına. 😊 0 0 Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 8 ay eski filmlerdeki temizlikçi kadınlar geldi gözümün önüne. bacaklar açılmışşş yer siliyor 0 1 Yorumla güzçiçekleri 8 ay Konuluyu azalt Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Neden takıldın bu kadar? deminde varsa gülüyorlar demiştin:) herkesi boş ver kendin ol yeter 0 0 Yorumla
Thefreeman Takip Et Xper 7 Yaş: 30 8 ay Temizlikciler iyi kazanıyor diye biliyorum doğru mu :) 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 8 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim eve de gel arada ya 😂 0 4 Yorumla Soran 8 ay 2000 TL verirsen olur 😂 Yorumla Sormalarageldik 8 ay Olur sıkıntı yok ama güzel temizlemen lazım 😂 Yorumla Soran 8 ay Tabii ki güzel temizlerim ama ütü bilmiyorum bir de camların arkasını silemem yükseklik korkum var 😂 Yorumla Sormalarageldik 8 ay Benim ev 2. Katta çok yüksek değil ya camlar önemli 😂 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Eğitim & Kariyer konusunda 629 cevap paylaştı. Pilotluk da yakışıyor 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Eğitim & Kariyer konusunda 501 cevap paylaştı. Hemşirelik 0 0 Yorumla
69Baby69 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 8 ay Kesinlikle avukat 0 2 Yorumla mutlukurbagaa 8 ay Pp cok iyi Yorumla 69Baby69 8 ay @mutlukurbagaa teşekkür ederim Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 8 ay Eğitim & Kariyer konusunda 982 cevap paylaştı. Öğretmenlik 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Eğitim & Kariyer konusunda 837 cevap paylaştı. mmmm yorum yok 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Eğitim & Kariyer konusunda 647 cevap paylaştı. kolay gelsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
her meslek yakışır
Saglik sektöründe cogu meslek benim fikrim kadınlara yakışıyor
Ofis işleride ayni sekilde
Anaokulu/ilkokul öğretmenliği çok yakışıyor bence bebişlerle 🥹🥹
Temizlik zaten doğasında var yakışıyor
Ek olarak ben öğretmenlik ve doktorluğu da yakıştırıyorum
İşini severek yapmak çok güzel bir şeydir. Çok sevindim senin adına. 😊
eski filmlerdeki temizlikçi kadınlar geldi gözümün önüne. bacaklar açılmışşş yer siliyor
Konuluyu azalt
Hangi şehirdesin.
bana temizliğe gelir misin?
Neden takıldın bu kadar? deminde varsa gülüyorlar demiştin:) herkesi boş ver kendin ol yeter
Temizlikciler iyi kazanıyor diye biliyorum doğru mu :)
Benim eve de gel arada ya 😂
2000 TL verirsen olur 😂
Olur sıkıntı yok ama güzel temizlemen lazım 😂
Tabii ki güzel temizlerim ama ütü bilmiyorum bir de camların arkasını silemem yükseklik korkum var 😂
Benim ev 2. Katta çok yüksek değil ya camlar önemli 😂
Pilotluk da yakışıyor
Çocuk büyütmek anca yakışır hemcinslerime
Hemşirelik
Kesinlikle avukat
Pp cok iyi
@mutlukurbagaa teşekkür ederim
Evlere mi?
Öğretmenlik
mmmm yorum yok
Her iş güzeldir
kolay gelsin