AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
La biri şu salağa müslüman olmayan hatta büyük çoğunluğunun ateist olduğu Japonya'nın ekonomisinden ve refah düzeyinden bahsetsin. Bu adam beyin yerine lahana falan taşıyor kafasında sanırım...
Kadınlar, insanlığını yarısıdır. İnsanlığın yarısının iş gücünü görmezden gelmek, onlara şans vermemek, insanlığın ilerleyişini yavaşlatacaktır. İşime bak hoca.
Bu arkadaşa bir çift sözüm olacak.
Bir zamanlar pazarladığı kadınlardan ekmek yiyen biri şimdi böyle diyorsa dönek hatta iki yüzlüdür.
Sözde dindar ama sözde kalıyor. Kimse kadına çalışma diyemez. Böyle hakkı yoktur.
İlk defa bir konuda katılıyorum. Kadınlar iş hayatına atıldığından beri aldatmalar hat safhada, kadın bu iki ilgiye tav oluyor. Ateşle barut aynı ortamda olmamalı
O zaman sizleri pistten alalım beyler
Bunların alayı tetikçi, cahil dini bilmeyen bir halk olduğumuz için bunlara alkış tutuyoruz kabul edin etmeyin, bu ülkede olan her bir halt bizim seçimlerimiz sayesinde. Bir sey değişecek mi hayır tabiki anca #kınarız
Cübbeli gibi soytarıların zihniyeti; kadını eve kapatıp, başka güller koklamak.
Bu adamdan tiksinen bir tek ben miyim merak ediyorum.
Bu adamı oldum olası sevmiyorum zaten, ahlaki değerlerle ön planda olmak istiyor, kadınlar ayaklarının üstünde durabilir.
Matematik bilmeyen bir ahmak demek istiyorum.
Sonuçta ülkedeki toplam para aynı :)
Bir evde iki kişi çalışırken eve 2x para girecek.
Kadınlar çalışmadığında onların yerine bir o kadar daha erkek çalışmaya başladı.
Bu sefer eve giren para x oldu :)
Çok basit anlatıyorum ki örümcek kafalılar da anlasınlar diye.
Bu zekayla insalar arasında zorlanıyor olmalısın gizli kullanıcı.
Gerçekten ne kadar garip düşünceler bunlar. Kadın çalışmasın ne demek ya? Allah yardım etsin.
Öyle bir şey söylemiyor ki zaten
Herkesin babası zengin olmuyor malesef. Boş konuşmasın.
Akıl sağlığı yerinde olanın sözü ciddiye alınıp sözüne karşılık verilir.
Jübbeli hoja yine binmiş Arap kayığına
Çek kürekleri hoja çek
Anca gidersin
Ekonomi bakanı olacak heralde yakında oy da ister kesin 😂😂
Kadının çalışması için uygun şartlar olması gerekiyor.
Türkiye koşullarındada bunu sorgulamak lazım.
Kadın çalışmak zorunda değil.
Gerizekali bu adam. Tüm dünya ülkelerinde çalışma şartları bellidir. Ekonominin bozuk olması basindskilerden dolayıdir embesil hoca.
Neymiş kadınlar çalışıyormuş ondan dolayiymis bir uza ya.
😂😂😂😂 cübbeli ahmet hoca ekonomi ztn bitmişş onlarıda kadınlar çalışıyor diye üzerilerine atmak vallahi pesss...
İçinizdeki İslâm düşmanlığı nasıl da dökülüyor ortaya... Nasıl da kusuyorsunuz nefretinizi... Elbette yevm'id-din gelecektir...
Arkadaş grup yaparken düşünmemiş mi bunları acaba. jetskisine binip eğlensin çok karışmasın kimin ne yapacağına
Cahile ne kadar konussan boş 😂 o yuzden bir cevap vermek istemiyorum gene kendi bildigini dogru sayacak
Bu gibi insanlara inanıp kuran-i kerimi eş geçen insanlar gerçekten zavallı.
Gafil son hutbeyi unutun..
Kadin doktor olmazsa karini kizini kime muayene ettirecen
Doktora ayip yok gunah yok diye bir durum konu degil bayan doktor olmazsa hayati tehlike varsa doktora gidebilir veya erkek kadin doktora gidebilir
Kadin ogretmen nasil olmasin dersiniz
Koydeki kadinlar calismasin bak neler oluyor
Zaten böyle cahiller yüzünden bu haldeyiz. Kadınlara verilen değer...
Burası Arabistan değil ki kadın erkek ayrı çalışsın.
Peygamberin eşi hz Hatice tüccardı. Cübbeli efendi buna ne diyeceksin?
kadınla erkek beraber çalışabilir ama edebine mahremiyetine hakim olmak şartı ile çünkü hayırlı olan budur bu zamanın insanlarını geçmişle kıyaslayamassın şimdi edep kaçta kaç kalmış?
Bu kadınların çalışmasına engel değil
👏👏👏👏
Zaten engel değil kadınlar tabiki çalışabilir takvadan ayrılırsa günaha girer. ayrıca kadın ve erkeğin birlikte çalıştığı bir ortamdayım eşini aldatan çok gördüm bu yüzden işten atılanda gördüm. bu adamın ne demek istediğini bilmek için biraz dini bilgiye sahip olmak gerekir asla direk atlama neden diye sor. nedenini sormassan bu bilinçsizce bir okyanusa atlayıp gerçeği görmeye benzer ama okyanus balıklarla doludur her yerden saldırıya uğraya bilirsin ve kurtulmak için çaresizce dibe inersin.
Dostum bunun sebebi kadınların iş hayatında olmadı değil insanların içinin pis olması
Ahir zamandayız buna kimse engel olmaz bunlar hadistir ve maalesef görüyoruz o yüzden kendini olabildiğince Allaha ada.. “Bütün âdemoğulları günahkârdır, günahkârların en hayırlıları ise tövbe edenlerdir.” (İbn Mâce, Zühd, 30)
“Eğer siz günah işlemeseydiniz, Allah sizi helak eder ve yerinize, günah işleyip, peşinden tövbe eden kullar yaratırdı.” (Müslim, Tevbe, 9, 10, 11) buyurmuştur.
Hadislerden örnek verceğine ayetlerden verseydin keşke. Önceliğin kuran olmalı hadisler değil
“De ki: “Ey çok günah işleyerek kendi öz canlarına kötülük etmede ileri giden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz. Allah dilerse bütün günahları mağfiret eder. Çünkü O, çok affedicidir, merhamet ve ihsanı fazladır.” (Zümer, 39/53)
Ebu Rafi (Ebu Rafı, Rasulullah'ın azadlı kölesi olup, İsmi Eslem'dir) Rasulullah'ın şöyle buyurduğunu rivayet etmektedir:
"Sakın sizden birinizi koltuğuna yaslanmış otururken, kendisine emrettiğimiz veya yasakladığımız hususlardan bir husus geldiğinde "biz bunu bilmiyoruz. Biz Allah'ın Kitabında ne bulduksa ona tabi oluruz" diyen biri olarak görmeyeyim. "
(Ebû Dâvûd, Kit. Sunnet, bab: 6hadis no: 4605; Tirmizî, Kit. İlim, bab: 10 hadis no: 2663; İbn Mâce, Kit. Mukaddime, bab: 13)
Medeniyetin ışığı altında ezeceğiz yok edeceğiz böyle adamları
sg o zaman arabistana. bunun gibiler israftan başka bir şey değil. oksijen israfı.
Dinen dediği doğru aslında ama yaşadığımız devire bakarsak erkeklere hiç bir şekilde güvenilmio yani kadınların çalışması şart neredeyse
İşte senin gibiler ortalıkta olduğu için maaşlar az, ekonomi bozuk !
Tek kişi evi nasıl çekip çevirecek cübbeli bey sizin gibi yanmaz kefen, peygamber efendimizi gösteren terlik satmıyoruz ki paramız olsun. 😡
Doğru mu la acaba diye tam düşünecektim ama sonradan hatırladım bu nerden bilsin tek maaşla ev geçindirmeyi babadan zengin
Erkek maaşı ve kadın maaşı diye birşey var? Herkes çalışmakta özgürdür kadın veya erkek ne fark eder ki... asıl bunun gibi insanlar varken bu ülke düzelmez
bacakalarının arasında vajina ya da penis olmasının etkisi yok bencede.
Ekonomiden anlamıyorlar. Kadınların çalışmak zorunda odugundan haberi yok
Açıklaması:
Herkesin bir düşüncesi fikri olabilir.
Bu adamda böyle bir fikir öne sürmüş.. Katılırsınız ya da katılmasınız neden çok büyütüyorsunuz ki? Özgür bir ülkedeyiz.. Bırakın herkes düşündüğünü konuşsun paylaşsın.
Kocam iş yerindeki kadınla aldattı beni bütün gün dip dibe olunca ayarttılar birbirlerini... al sana kadınla erkeğin beraber çalışması
Peki ne yaptın. Affetti mi?
@Zevk01 boşuyorum
Haklısın.
@Zevk01 niye eksiledin
Ben eksilemedim. Hayır. Hatta begenim dur.
O, eksi veren kesin karşıt olan.
@Zevk01 afedersin suizan ettim
Elinde delil var mı?
@Zevk01 var evet herkesçde duyuldu zaten rezllik diz boyu
Yanı nerde yakaladın? Yatakta mı? Yoksa bir kafede veya el ele dolaşırken mi
@Zevk01 piknikte beraberlerken işte
Yalnız ikisi mi? Yoksa başkalarıda var mı?
@Zevk01 ikis sarmaş dola
Haketmiş.
Allah yardımcın olsun. Çok zor
Bk yemişler
Ne alakası var kadınların çalışmasıyla? Bu ülkede suriyeli problemi var önce onlara fetva versinler
Nerenle düşünüyorsun sen yobaz derim aklım almıyor bu kadar sığlığı
Küfretmeyeceğim böyle soysuzlara küfretmeye bile değmez...
cübbeli din işinden ne kadar kazanıyor önce onu desin hele
Karısının mal varlığıyla varolan biri mi diyor bunu?
İslam dininde herkese sınır vardır Peygamber eşi Hatice ticaret ile uğraşırmış bu neye dayanarak böyle konuşuyor ya! Allah 'ın belası herif.
bir lafa bakarım laf mı diye birde söyleyene bakarım adam mı diye
Doğru söylemiş. İslam kadına çalışma demiyor ama şartlar uygun olmalı
eksilemişler
@aypipim umurumda mı😃
Senin gibi beyinsizler oldukça daha çok batar o ekonomi boş yapma.
Bre ahmak , Bre akılsız bilmezmisin ki kadınlar bu dünyaya erkeklerden daha fazla yarar verdi
Malum'a yalakalık olsun diye Tanrı'ya düşmanlık yapmalarına az kaldı..
Ya bir git Allah aşkına, Yörü git ötede kumda oyna!
Bu yobazın boş konuşmaları değil de bu yobaza inanan ve takip edenleri kurtarmak gerek...
Bu kendi cemaatinden olanların diğer tarafta avantajlı olacağını söyleyen değil mi.. Bunun söylemlerini kale almak manasız..
evet abim herkes duydu bunu nakşibendinin halidi kolundan olanları sorgusuz sualsiz cennete koyacaklar dedi eksi atan duysun yazsın bulsun
Bu adamın nasıl milyonlarca destekçisi oluyor anlamıyorum. Ultra yobaz bu
Kadınlar erkeklerin istihdamını elinden aldı bir bakıma daha fazla iş alanı gerekli..💫
Kadinlarin erkekler icin de calismasi tabi ki dine uygun degil o konuda katiliyorum fakat ekonominin bozuk olmasini kadinlara nasil bagladi bilemiyorum.
biraz abarttı :)
@serdaryildirim4586 islam kadinin calismasina karsi degil fakat kapitalist sistem de kadinin kolelesmesine karsi , twitterda biraz dolasin kadinlarin ise alinirken giyecekleri kiyafete kadar sorup fotograf isteyen sapik zihniyet con
orası doğru kadınları işe alanların niyeti çoğunun başka nedenleri var sırf işe ihtiyacı olduğu için değil biraz güzel olsun genç olsun kadına yürümeye kalkarlar
ula kadın olmakta zormuş ha düşünsene ülkede birisi otobüsü kaçırıyor sorumlusu yine kadın olur gibi yani bu ülkede kadınlardan ne istiyolar anlamış değilim
Cübbeli kadınlar ile kafayı bozmuş zaten. Vaazlarında kadınlardan orasını sallandıra sallandıra yürüyorlar, münafık diye bahsediyor. Kadınları aşağılarcasına eleştiriyor izlerseniz. Peygamberimiz bile yahudi kadın ve erkeklerine insan gibi davranırmış. Bunlar din tüccarı ancak maaşlarına maaş katıp kuranı para ile satarlar, sonra kadını dünyanın en büyük kötü insanı olarak gösterirler.
Bu adamın İnternete düşen videosundaki bayanda bir emekçi ve çalışan bir kadın seks işçisi madem öyle düşünüyor beyimiz bu bayanin çalışmasına destek vermeseydi,
Kendi öz kızı (ilk eşinden olan) ispanyolca dil bilimleri mezunu. Ve kapalı bile değil.
Nasıl yani o kizmi
Ne diyor lan bu kanı bozuk! Peygamber Efendimiz in de karısı ticaret yapıyormuş. O zaman laf ona da gidiyor. Bundan hoca değil olsa olsa minder olur.
Hay eline sağlık yazacağımı yazdın 👍
@muratkuss böylelerini çıkarıp konuşturuyorlar ya ona gıcık oluyorum
Hak veriyorum dini ticareti döktüler
Şimdi bir şey diyicem, KS benim yaptığım paylaşımı kaldıracak biliyorum. Hakaret ettiğim için. Ne diyeyim bilmiyorum ki. Siz söyleyin lütfen KS ekibi benim yerime sizler söyleyin.
Nasıl kadınlar çalışamaz mk bu adamda boş yapıyor. Kadın hakları her zaman vardır.
din tüccarları hiç bir şey üretmedikleri için sadece din satıkları için normal böyle konuşmaları
Kadın insan değil tabi canım çalışmamali kesinlikle...
Valla bu adam ve bunun gibi tarikatlar siyasal islamcı akp nin en büyük destekçileri ve tabanları da hep akp ye oy atıyor. Yani bu şekilde düşünen insan sayısı cok fazla. Hatta bu soruya yorum yapan pembelilerden bile bu şekilde inanan vardır
Kadın erkek aynı ortamda çalışması dini bırak normalde de doğru değil iki aldatmak arın çoğu böyle