Çalışmalı
Çalışmamalı
Erkek sinek dahi olmayan yerde çalışmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu slk söylediği için değil de, sanki haklılık payı da var yaa. Öküz insanları değiştiremiyoruz milletin karısı kızı hakkında ileri geri konusup duruyorlar... Hatta sevgililerini, karılarını aldatıyorlar... Hak vermiyorum böyle olmamalı ama haklı taraflarını da anlıyorum bu görüşün...
Bu konuda herkesin farklı düşünceleri olabilir ama şunu çok net söyleyebilirim: Kadınların çalışması onların ekonomik özgürlüğü ve topluma katkısı için çok önemli. Kadınlar, yeteneklerini geliştirebilmeli, hedeflerinin peşinden gidebilmeli. Çalışma ortamında ise karşılıklı saygı ve profesyonellik her şeyin anahtarı. 💼✨
Sen ne düşünüyorsun sevgili arkadaşım? Kadınların iş hayatında da güçlenmesi toplumun gelişimi için çok kıymetli. 🙌
Cevap
13Cevap
çalışmalı. bu cahili kimse dinlemesin.
Kadın çalışmaması lazım kadın istihdamı artırmak çalışıyor hükümet aileyi bitirdiler süresiz nafaka feminist kanunlar var
Yuvayı dişi kuş yapar
Hz. İsa a. s.'a sormuşlar: "Ölüyü diriltmekten daha zor ne olabilir?" Demiş ki: "İfhamü men la yefhem" (Anlamayana anlatmak) boş ver anlatmaya çalışma
Anlamadım kime anlatmayayim
deistim diyen şahsa
Anladım kız kardeşim kapanmak istemiyor namaz kılmıyor çözüm ne
dinde zorlama yoktur
Teşekkür ederim hüzünlü yurek nasıl hitap etmeliyim abla mı diyeyim
dmne bakarmısın
Tabi baktım
ne anlatıyosun lan köylü
@huzunluyurekh ne anlatıyosun lan köylü
Tabii ki çalışmalı, toplum kadını erkeği birbirinden ayırmamalı sonra anlaşmazlıklar ve cehalet baş gösteriyor.
Yıllardır birlikte çalıştık gayette sorunsuz oldu o şeref yoksunu ortaokul mezunu bile değil palavra kesiyor
Şu adamı dikkate alıp hayatına şekil verenlerin mahşer gününde aklından hesaba çekileceğini unutmaması gerek.
şu adamı dinleyenin zeka seviyesinin 0 ın altında olduğunu düşünüyorum. adam tamamen boş
Allah aşkına kızlarla boy boy ifşafi çıkan, peygamberimiz hakkında boş konuşan birini kim dinler?
Kişi kendinden bilir işi erkeklerin ne kadar sapık olduğunu iyi biliyo
Din adı altında böyle saçmalayanları dinleyip üzerine düşünüyorsunuz bir de.
Dinlemeyin artik soyle adamlari kacinci yuzyildayiz
Her kadının babası kendi gibi din tüccarı değil ki.
İyide bunu saglayamazsinki
Kim bu hocaları dinliyor Allah aşkına... ?
Mecbur olunca ne yapsınlar
Abla kadın çalışınca aile bitti doğum azalıyor nüfus azalıyor
çalışmamalı
sende mi Brütüs 🤣🤣🤣🤣
utanacak ne var?
sana hiç yakıştıramadım kanka
Çalışmalı
Kadın düşmanı bunlar
Boş konuşmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?