AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
Bunları ciddiye alanlar olduğu için bunlar böyle sal*k sal*k konuşuyor.
Eski Türkiye’nin durumunu neye bağlıyormuş peki? Kadınlar eskiden bu kadar çok çalışmıyordu çalışanlar da eve temizliğe gidiyordu. Tüp kuyruğu, gaz kuyruğu, ilaç kuyruğu...
teorilerle firari olan aklım bu ülkeden kaçacak en son onu biliyorum sj
Ceviz kadar beyni ile din üzerinden prim yapanlarla dolu etraf.
o... çocugu rus kadınların poponu yalarken bişey yok ona ne demeli şerefsiz haysiyetsiz din tüccarlarına
Orrrrrospu cocugu sensin
@oldlover ne oldu zorunamı gitti anne demi yalatırıyor buna bu kadar buna tapıyorsunuz
Sahip çıkacak adam yok nereye gitsin bu kadınlar tabiki de çalışaklar ayaklarımızın üzerinde durmamız gerek, evlen evinde otur tamamda evlilik nasip işi olmayınca da olmuyor
Madem müslümansin maltada tahtil yapip jetskulere bin en bùyùk zinalari yap miletin akkini yika seni madkot seni şeyfanin ta kendisisin
Annen gibi çalışmayıp milletin altına bedava yatmıyolar en azından.
Cuma namazını farzını kılıp çıkıyorum. Yanlış mı yapıyorum diye sorardım :)
Bunlar tarikat lideri ülkenin diyaneti yok mu bunları niye konuştururlar abuk sabuk şeyler anlatıyorlar videoyu açmaya bile değmez
Acaba hanımlarını muayene eden doktor cemaatindeki bir erkek doktor mu merak ettim şimdi
Hanımları derken cemaatteki erkekler için genellediö
la bir hadi ordan git sen önce ahiretini düzelt bu kadar insanın günahına girinceye kadar derim
Bu adamdaki kafa zeka küpü oluşu gıpta ile ibretlik bir tablo sunuyor 🤔🙄
Sabah namazini kilmadan gelsin de bizim. tek. boynuzlu sarı öküz bı kerkinsin buna...
Şunu sormak isterdim: O zaman İsveç gibi ekonomisi gayet iyi olan ülkelerde hiç kadın çalışmıyor mu?
haydaaaaaaaa :D bunları görmek istemiyorum ben ya beni bir gömün :D
bir dönem dünyayı kadınlar yönetiyordu hacı.. bir tek savaş yaşanmamış..
Şu adamın herkesin ağzına laf verecek tarzda konuşması beni deli ediyor.
👍👍👍
Adam haklı beyler halen 1000-1250-1500 liraya sigortasız it gibi çalışan kadınlar var..
İşveren daha ne diye asgari ücretle bir personel çalıştırıp 3000 tl ödesin _?
"İslami yobazlardan koruyun, degilse dunyayi İslam'dan koruyun" Hz. Mevlana..
Ahahaha malllllllll dünya senin dar ufkundan ibaret değil
Fesatlıktan kastı acaba benim param ben kazandım gibi mi ama ekonomik falan abartı biraz ve kadınla erkek aynı ortamda çalışımaz doğru kadın kadının ortamında çalışır
Kadınlar değil suriyelilerdir o. Çünkü asgari ücretin altında kaçak çalışan onlar
cok dogru hemen okulu birakip cocuk yapicam ekonimiye can vericem
Beyinsiz kancık umarım bu zihniyetler birer birer veremden geberir
Kendi özgür fikri ve yanlista degil, sizin bir fikri hedef tahtasi gösterme sorunuz onun fikirlerinden cok daha yanlis.
Yanlış olan ne biliyor musunuz? Sizin insan yerine koyulmaniz. Çünkü insan diğer canlılardan daha gelişmiş , DUSUNEBILEN , KENDI KARARLARINI VEREBILEN, AKILLI bir canlıdır.
Ve sizler bu tanıma asla uymuyorsunuz. sizler insanlığın gelişmemiş , geri kalmış , eksik yanlarisiniz. Insanlığı aşağı çeken yüksünüz
@Jonjk bak cok cahil ve egitimsizler dogrudan hakaret, küfür, assagilama, siddet yolunu secer, cünkü zekasi ancak buna yeter.
Gelismis olsan, fikirlere saygin olur, siz derken, beni nerden taniyorsun, önyargilariyla kusan bayan?
Şu adamın söylediklerine yanlış olan bir şey dememiş demişsin. Bu durumda kim oluyorsun sen , Bunun yandaslarindan biri oluyorsun işte. Ne yapayım öpüp başıma mi koyayim seni? Ne bekliyordun
Ha çalışan kesim arttığı içi işsizlikte arttı kısmına katılıyorsan Tamam. Ama bu kadının değil devletin suçu. O zaman kendini dogru ifade etseydin. Boyle resmen o adamı savunmussun
@Jonjk ben dinlere inamiyorum, önyarginla kucagima oturdunmu simdi?
Bende inanmıyorum ama bu ülkenin Hatta dünyanın nerdeyse çoğu sorunun kaynağının din olmadığı anlamına gelmez. Ben inanmasam sen inanmasan başkası inanıyor Hemde körü körüne. Ve sen bu adamı savunmussun şimdi gelip kucak mucak deyip daha da sinirlerimi bozma benim
@Jonjk git ugrasamam seninle, hakli olup olmadigim hakkinda karar verecek, anlayacak egitim kapasiten yok. Kicinla hedef secip, aklimda fikrimde olmayan seyleri uydurup saldiriyorsun. Sana kadin calismasinin hakli yönlerinin sosyolojik faydalari hakkinda kitap yazarim. Ama yine anlayamazsin.
Boş konuşuyorsun. sorun bende değil , Senin kendini ifade edememende. Sen bırak kitap falan yazmayı da önce git bir kitap oku bence. Belki gelişirsin
@Jonjk ifademi anlayacak kapasiten yok, su yorumlarindan liseyi dahi zor bitirecek zeka yapin oldugu anlasiliyor. Bu sahsi tanimam dahi, söyledigide beni hic ilgilendirmiyor, sadece baslikta "kadinlar calistigi icin maaslar az" basligi genel olarak dogru cünkü kadinlarinda calistirilmasi is gücünü ucuzlatiyor.
"sadece baslikta "kadinlar calistigi icin maaslar az" basligi genel olarak dogru cünkü kadinlarinda calistirilmasi is gücünü ucuzlatiyor."
Demek istediğim bu. Yazman gereken buydu. Ama biliyor musun bana dediğin şeyi kendin yaptın İlk yaptığım yorumda kendini bana böyle aciklayabilirdin ve bende özür dilerim yanlış anlamışım deyip giderdim. Ama sen bana direkt hakaret etmeyi seçtin. Kendinle celisiyorsun.
Ve tahminlerinde berbat emin ol zekam senle yarışır. Ama bu sözüne alinmayacagim Çünkü dediğim gibi kendini açıklamak ve olayı bitirmek yerine zedelenen egon ve gururun yüzünden bana saldirmayi seçtin.
Güzel ve başarılı bir eğitim hayatın olmuş olabilir.
Ama bu egoyla daha ileriye gidemezsin , Hatta geriye bile gidersin. Sadece aldığın eğitimle olmuyor bu işler, üstüne kendinde bir şeyler katman lazım sen kendini gelistirdigin kadarsın. . Her şeyi bilemezsin ve sırf iyi bir eğitim aldın diye muhteşem biri olamazsın , sürekli kendini ovup karşındakini asagilamaktan acilen vazgecmelisin, kimseyi küçümseme bence , kimse göründüğü gibi olmuyor omaalesef Bu da sana "liseyi bile zar zor bitirebilen , hata zekası ona bile yetmeyen" bir kızdan tavsiye Ister kullan ister umursama. Senin kararın. Burda okuduğun okullarla hava atmak kadar acizce birşey yok. Nice yüksek okullardan mezun insan olamayacak karakterde kişiler var tabi yinede nasıl anılmak istediğin senin kararın.
Ve amacım kimseyi durduk yere aşağılamak değildi. Şu kendini Hoca sanan adam yüzünden çok sinirlenmiştim ve aşağıda yazılan bir cok "cok haklı "yorumlarinida görünce daha da sinirlendim ve İlk önume gelene yazdım. Sinirimi kontrol edememem ve sizi yanlış anlamam benim suçum ve bunun için özür dilerim ama.
Daha sonrasında kendini ifade edemeyip olayi daha kizistirmaniz sizin suçunuz. Öfke kontrolunuz var fazla alingansiniz
İyi aksamlar
@Jonjk psikolojinde baya sorun var, bozuk, fikrime ilk saldirindan zaten anlasiliyor. Zanediyormusun simdi senin o uzun ve bos yazinin hepsine zaman ayirip okuyacagimi?
Neyine güvenip bu kadar küçümser olabiliyorsun acaba çok merak ediyorum.
Ama biliyor musun bence de okuma.
Mazallah gerçekleri falan görürsün
Tabi ki eminim Sizin psikolojiniz de baya normaldir. Neyse ben son sözlerini söylemiştim. O uzun yazıda iyi akşamlar.
@Jonjk bana önyargilarinla anlamadan dinlemeden saldirip sadece KADIN oldugun icin SIMARIK sekilde hakareti kendine hak olarak görmenden basitligin, egitimsizligin anlasiliyor, biraz daha yazinca psikolojik sorunlariun oldugunuda anladim. Assaligama degil, benimki bir tespit.
Şu an ne yaptığının farkında mısın acaba? Senden özür diledim yanlış anladığım için.
Ve eğitim seviyemin seni bu kadar alakadar etmesi de komik baya.
Hiç bir yeteneği olmayan , kendine yer edinememis ve sevdiği için değilde sırf para icin kazandığı o "muhteşem " bölümü bitiren egon da maşallah yani.
O kadar zavallısin ki !
Sana yanlış anlar özür diler dedim hala bana hakaret etme peşindesin. Çünkü senin e
Bu mu senin aldığın egitim
Benle konuşmayı ve hakaret etmeyi çok sevdin bakıyorumda yazmadan duramıyorsun. Ben bitirmek istedikçe yazıyorsun
@Jonjk uzattikca dengesizliginde ortaya cikti, benim fikrime maydanoz oldun, saygisizlik ettin, benim fikrimde yaziyorsun, son sözü söyleme simariligini kimden aliyorsun? uza baska yerde nefretini , stresini kus.
Şımarık derken pardon da? Neyim şımarık. Sen özgürce yorumunu belirttiysen bende senin yorumuna yorumumu yazdım. ?
Eğitimli olduğunu söylüyorsun ama sen egitilmez ve laftan anlamaz bir insansın.
Bir daha eğitim al derim.
Çünkü egitimli bir insanin algisinin bu kadar düşük olacağını sanmıyorum. Ya da pardon bu da ezberci sistemin suçu tabi. Zekayla değil ezberle alıyor. Ve bazı kendini bilmezlerde kendini bir şey sanıyor. Bu sistemden anca böyle "egitimliler" çıkar.
@Jonjk anlama güclügünde var, seninki yorum degil, dogrudan tanimadigin kisiye hakaret, ne zamandan beri hakaret yorum oldu? Yaptigin hakarete tazminat davasi dahi acabilirim!´´
Yahu be adam anlamıyor musun yanlış anladım İlk başta diyorum ve bunun için özür de diledim ama sen hala hakaret etmeye devam ettin Asıl ben sana dava açarım. Ne laftan anlamaz insansın. Gerçekten laf anlatılmaz , anlamaz bir insansın daha fazla bir şey demiyorum.
Ve sırf yanlış anlayıp hakaret ettigim ve sonrada hatamın farkına varıp özür dilediğim için ruh hastası olmuyorum bunun da bir farkına var. Bay çok bilmiş
@Jonjk hicbir yerde özür dilemedin, hatali oldugunu belirtmedin, Şu an yapiyorsun. Benim sorudaki fikrimde insanligimi, egitimimi , önyargili yanlis ithamlarla yargilama, hakaret etme hakkina sahip degilsin.
Benim soruya ne yazip yazmayacagima sen karar verme, kisisel hakaret, assagilama hakkini nereden aliyorsun? Yanlis anladim özür diledim diyorsun, senin dorgularina uymuyorsa fikrini söyle, o bende olmadgini zanettigin fikrinle aydinlat, insan yerine koyulmazsiniz, geri kalmis, eksik, yandas ne demek?
Ne demek su an özür diledim cik yukarı yeniden oku istersen yazdıklarımı. Bende insanım ve bu şahıs böyle şeyler deyip bazı kişilerde bunu destekleyici şeyler yazınca sinirlendim ve ben sizinde öyle olduğunuzu sanip yazdım. Sonra da yanlış anlamışım özür dilerim dedim kaç kez hemde ama siz bana hakaret etmeye devam ettiniz. Kadın olduğum için size hakaret etme hakkını bulduğumu ve şımarık olduğumu kicimdan şeyler uydurdugumu söylediniz , dengesiz olduğumu psikolojik sorunlarım oldugunu soylediniz. Siz bana daha çok hakaret ettiniz.
Ve böyle insanlara bu hoca kilikli adamın yerinde olanlara güzelce izah etsem anlayacaklarini mi sanıyorsunuz? Her şey benim veya başkasının güzel izah etmesiyle bitse ülke böyle olmazdı zatenn o kadar kolay değil. Herkese anladığı dilden konuşmak lazım
Yani o yazdıgim hakaret içeren İlk yorum size değil bu adamı taparcasina sevenlereydi.
@Jonjk bende sana uydum anladigin dilden konustum, senin hakaretine karsilik verdim hosuna gitmesi lazim.
Amacın ne açık açık söylesene? Zevk mi alıyorsun üstüme gelmekten? Psikolojik sorunları olan da sensin bence.
@Jonjk ha o adami biraz simdi arastirdim, gayet samimi, inandigi sekilde kimseye zarari dokunmayan bir görünüm ciziyor, hatta bu konuda kadinlari korumus ama sizler önyargili olarak gördügünüz her sakalliyi linc etme aliskanldiginizdan dolayi hemen gerilmis saldiriyorsunuz.
Kadin istiyorsa calissin calismaya mecbur birakilmasin, cünkü bir kadinin aile, yemek, ev isi, cocuklar annelik zaten yeterince yükler var, birde calismaya zorlanmasin. Ayrica herkes biliyor, calisan kadin erkek is arkadaslari tarafindan nasil yataga atarim tacizine cok magruz kaldigini.
Su an gülüyorum ya gerçekten mutlu oldum. İlk defa karşındakini ciddiye alıp uzun bir yazı yazdın. Teşekkürler
Ve bir şey daha. Burada kadınları korumuyor ama sırf erkekler kadınlara o gözle bakıyor diye kadınlar çalışmayıp evde oturmak zorunda değiller, kadına günahsa erkeğe de günah. Ah mantık hataları ve dinler neyse yoruldum açıklama yapmaktan
Ekonominin kötü olması ülkenin kötü yönetilmesindendir.
cevap vermek bu adamı cıddıye almaktır zaten amacı dıkkat cekmek bos bos konusuyor
5-10 kadınla çalışırken maaş bağlayan lavuk değilmi bu şeronun tek
Ananın ve karının camını siliyim senin demeyi çok isterim.
İffet insanın içindedir ama bunu anlayacak beyin olmadığı için böyle yorumlamasına şaşırmadım.
Kalkınma ancak çalışmayla olur kadını erkeği yok bu ve bunun gibi soytarılar ancak afkurur
Yemin ediyorum deli bunlar! Millette ciddiye alıp dinliyor üstüne!
Memnun olmayanin turkiyede isi yok gitsin irana arabistana hadi yallah sizi dar kafali yobazlar
ona cevap vermeye gerek görmüyorum da, senin varlığını hiç sayan zihniyeti senin ciddiye alıp burada paylaşmanı hoş görmüyorum
Tez vakitte ölmüşlerinizin arasına karışmasını dilerim.
Aminnnnn
ey hoca nedir seni kadın düşmanı yapan nedir hastalandığında sana kadın hemşire baktı kadınlardan ne alıp veremediğin var ekonomiyi kadınlar bozmuyo tam tersi ekonomiyi cahil yobaz zihniyet bozuyo aziz nesin doğru söylemiş.
Çalışıyorum, kendi ayağımın üstünde duruyorum ve hiçbir erkeğin parasına muhtaç değilim çok şükür. Yobaz erkeklere kapak olsun
erkeklere muhtaç değiliz diye kuduruyorlar evet çalışıp paramızı kazanıyoruz özguruz
Keşke annesinin o gece başı falan ağrısaydıda bu mal olmayaydı
Cübboş dediyse doğrudur. Kendisi nasaya bile akıl veren bir alimdir.
Bayan polis bayan doktor bayan bakıcı hemşire kuaför vs hepsi lazım yani
Bayan değil kadın
ne alaka ya konuşmasın bu gitsin biraz zekâ nedir onu öğrensin saçma sapan konusmasın
Bunun da işi gücü kadınlara bişeyleri dayatmak nasıl iğrenç bir varlıksın sen ya
Acaba 4 karısını erkek hekimlere mi kontrol ettiriyor
Buna hoca diyenler peşinden gidenler var. Tamam bazı konuşmaları anlamlı ama bu tam saçmalık. Ver parayı çek istediğin yere..
mk saknı kadınlar babalarının hayrına calısıyolar ev gecındırmek zor haberı var mı bunun? ayrıa aynı ortamkda calısıyolarsa bakan erkegın hıcmı sucuyok? bırı sunu s2ksın
Bu alan sana girmiyor gidip allah işleriyle uğraş hocacık
Maalesef çoğu çalışmayamı geliyo, dedikoduyamı, kocasonı aldatmayamı belli değil yazıkk
o zaman bayanlar bayan doktora gitmesin nası bir kafa ya bu
Kendi neden kadın bir doktora muayene olup ameliyat yaptırıyor
Bu sıcakta giydiği cübbe yakmış onun devreleri ahmakoğlu ahmak
herkes istediğini giyer :) etek giyen erkekden dönmelere ne demeli
@serdaryildirim4586 Giyimine laf etmedim giyimi onun beynini yakmış dedim. Kadınların haklarını en iyi şekil de savunacağım. Senin gibi ahmaklara da yedirmeyeceğim kadınları
ahmak lafın banaysa aynısı senin için geçerlidir, sen de Mal sın hem özgürlükden bahsedeceksin etek giyenler özgür olacak da cübbe takanlar beyni pişmiş ahmak olacak demi etek giyenlerin avukatlığını yaptığına göre demekki etek giyen erkek arkadaşın var :)
İnsanlara laf söylerken kendiniz den pay için
@serdaryildirim4586 Lan aptal ben giydiğine laf etmedim. Giydiği cübbe sıcaktan devlerini yakmış dedim. Eleştirmedim her şeye saygım var ama senin gerici zihniyete saygım yok
(Senin gibi ahmaklara da yedirmeyeceğim kadınları)- kelimesi ne demek peki ikincisi gerici oldumu nerden çıkardın cümlelerimdeki ironi yi anlamadın cübbe takanlar da var doğru taksınlar ama etek giyenler de giysin banane ama eleştiriyi tek bir noktaya dökmemek lazım ahmak kelimesi olmadı ama !!
@serdaryildirim4586 Evet geri kafalı zihniyetin var benden uza dur ya
LAN millete geri kafalı diyip durmayın kim ne diyorsa desin size ne.
tabi asıl geri kafalı insanlar inançsız, insanları anlamayan insanlardır bunuda unutma hadi sende yol al
@serdaryildirim4586 İnançsızlığımızı sen nasıl sorgulayabilirsin aptal
Serdar. Bırak uğraşmasana
@yaİbo Lan ibo sana diyor o lafı aptal 0ç
Tamam işte bende bırak diyorum hayır tartışmanın ne anlamı var ki😂😂
@yaİbo yahu tamam kendisi yazdı ama herkes istediğini giyer etek de giyer cübbe de takar önemli olan o değil önemli olan zihniyet abi ya
@serdaryildirim4586 Senin zihniyetin pis
asıl zihniyeti pis olanlar senin görüşünde olanlar madem herkes bu ülke de istediğini giyer bırak adam cübbe taksın, bu adamlara eleştiri geldiğinde ses çıkmaz kısa etekli kızlara laf geldiğinde muhalefet hazır
Kim ne giyorsa giyinsin ne Bo.. K yiyorsa yesin ama şu İslamı tartışmak nedir Allah aşkına ya size değil genel olarak diyorum.
@serdaryildirim4586 Lan aptal adamın cübbesine laf etmedim. Bu sıcakta giyince devreleri yanmış dedim mal 0ç yazdığımı iyi oku önce aptal oğlu aptal seni
bana bak o kardeşim kelimesini bir daha kullanma tartışmanı başka boyuta çek sen hem eleştiriyorsun hem de alay ediyorsun devreleri yanmış ne demek? alay değil mi hala aksini iddaa ediyorsun Şimdi ben sana öyle bir cümle kurarım altından kalkamassın
insanlara küfür etmeden eleştir
@serdaryildirim4586 Adamın ağzını bozdurucak kadar kötü bir iq seviyen var aptal yol al hadi kahpe
bak uyarıda bulunuyorum o kelimelerine dikkat et yoksa burda ben sana saatlerce küfür yağdırım bıkmadan benle uğraşamassın şehirli bebesi
delikanlı gibi kendini gizlemeden yaz Lan yorumunu
sana öyle küfürler ederim ki altından kalkamassın O-C kelimesi ne demek lan
yazmaya devam et ben de yazacam hadi bakalım bıkmadan
sehir bebesi saklanmadan gel
@serdaryildirim4586 Yol al lan canım kardeşim
noldu sustun ya hadi bekliyorum
sen yol al Lan korktun mu lan noldu sehirli bide kendini gizliyor açık açık tartış küfür etmeden
konussana lan
@serdaryildirim4586 Kes lan sesini kahpe seni
@serdaryildirim4586 Adanadayım oglum öyle burdan filan etmesi değil ha
Allahım ya öylemi nolmuş adana olunca Dünyada bir Adanamı var belalı yer ona Bakarsan Lafa gelince Türkiye nin 81 İli mafya nerdeyse ama reele gelince yok geç bunları kardeşim İline memleketine göre değil adamına göre değişir o Türkiye de her İlin Her İlçenin ona bakarsan ayrı ayrı özelliği var yok bizimkiler böyle yok karadenizliler belalı yok mardinliler belalı yok adana teksas gibi tek geleceksin
araştır bakalım internet den dünyanın en belalı yeri neresş ama türkçe yazarak değil yabancı kaynaklı sitelerden bak Adanamı yazıyor tabi canım dünyayı uzaylılar istila etse adanalılar kurtarır
@serdaryildirim4586 Lan aptal 0ç SEDAT PEKER BİLE DEMİŞ Kİ BEN 80 İL DE MAFYAYIM ADANA DA HERKES MAFYA DİYE. Ses kes gelebiliyorsan gel aslanım
yahu kardeşim insanlar öyle bir varlıkdır ki herşey den kendini üstün görür bak tartışmıyorum artık seninle sadece bilmediğin bir şey sana ifade etmek istiyorum her ülke kendi içersinde en iyisi olduğunu iddaa eder bak ben baktım az önce dünyanın en tehlikeli şehirleri içinde ilk 50 sırada adana yok Meksika, Brezilya, ABD, Venezüelya, Güney Afrika, Peru, Jamaica, PortoricoGuetemela gibi ülkelerin şehirleri var Ha şöyle olur Dünyanın her ülkesinde belalı insanlar vardır şehirler vardır bunlar yoğunluk suç oranlarına göre listeye alır demekki Adana Yeterli değil daha çok çok fazla suç işlenmesi lazım her saat başı insan ölmeli bunlar zaten Meksika da bol bol var karşılaşmak bile istemeyeceğin ülkeler saniye de adamı harcarlar sen sanıyorsun ki ADANA ya Dünya saldırsa bişe yapamaz biraz milliyetçi duygusallık var sende ama Dünyaya Global bak Kimse bu Dünyada en iyisi değildir
@serdaryildirim4586 Onlar adanaya gelsin kim ne kadar delikanlı görürüz de onlar değil sen gelsene amınakoyım
hala küfür ediyorsun ya ulan kardeşim adana sence dünyanın en tehlikeli yeri mi sen dünya da tehlikeli ülkeler şehirler görmemişin ben en iyisiyim demiyorum beladan uzak dururum ama sende adanaya dünyanın en tehlikeli yeri deme o zaman dünyanın en belalı adamları birbirine girsin bakalım adana mı meksika mı yoksa guetemala mı birinci olacak ben şu veya bu ülke birinci olur diyemem adanalı da haklar meksikalı da insanlar adanalı deyip dünyayı kurtaracak tek kahraman değil sen baya bir kendini bağlamışın
adananın dünyanın en tehlikeli yeri olması için saat başı cinayet işlenmeli onu geçtim insanlar yerlerine bölgelerine göre değil fiziksel güçleri zekalarına hareket kabiliyetlerine göre güçlüdür o zaman sana kalsa rahmetli ceki çen yaşasaydı adanalı döverdi dersin :) alemsin
@serdaryildirim4586 Kardeş dünyayı felan boşkoysana caaz yapıyordun filan ediyordun gelebilecen mi popon yiycek mi?
noldu ya!! :) dünya şampiyonu olamadınız mı ağır siklet kavgada adana adana diyordun ben adanayı belasız demiyorum elbet belalı şehir Türkiye de en çok suç işlenen Şehir Dünya da değil senin anlamadın konu bu İkincisi O kadar çok basit bir insansın ki işin gücün oraya gel buraya gel
@serdaryildirim4586 Lan hala ne konuşuyon teneke seni gelemiyorsan yol al lan köfte
ulan hala gel gel gel diyorsun sen gel manisaya dediğim mahalleye hadi !! bos konusma gelcen mi
sen nesin odun
bekliyorum mesajını hadi bakalım bıkmadan sabaha kadar yazacam sana
@serdaryildirim4586 Boşu kes yol al teneke
neo gel gel diyorsun ama sen benim yerime gelemiyorsun o zaman sen yol al odun
@serdaryildirim4586 Lajn sektir get top
o zaman erkeklik taslama asıl sen yol al
@serdaryildirim4586 Yol al lan köpek
Sen nesin lan sansar tilki, yürü git işine
Mal... Kalas
bu kişinin özgür bir düşüncesi ve ifadesidir. buna uyarsınız uymazsınız nedir bu küfür ve hakaretler.
Geberemedin O.. O.. P.. U çocuğu 🤮🤮
Hakaret etmeden yorum yapın lütfen biri size aynı küfürü etse hoşunuza gider mi Söylediği hoş değil evet ama bu durum küfür etmenizi gerektirmiyor.
Bizde bacım çocuguna bacım çocugu denir 😂
Dinen öyle kadın ile erkeğin aynı ortamda bulunması sakıncalı evdekinden çok çalışma ortamındaki kadınları görüyorsun ki çok var aldatan kadın erkek
Mesleğiniz ne?
Doğru demiş çalışmıyolar koca peşinde, dedikodu peşinde, onu bunu ayırma peşinde seks peşinde 10 yıllık tecrübeyle sabittir
ALLAHIN EMİR VE YASAKLARINA BOYNUMUZ KILDAN İNCEDİR. lakin insanlar bunu anlamaz ve görmezler herkes kendi hesabına cekileği günü beklesin gercekler orada görülecek
Ne alaka MK putperesti senin gibiler yüzünden bu haldeyiz diyorum.
kadının maaşını ödeyen erkeklerse nolucak? erkeklerde soorun var demek ki ekonomi oradan çatırdıyor.
Aynen kadınları bazı sektörler hariç işten çıkarıp erkeklerin maaşına 2 kat zam yapılmalı