Harita Kadastro bölümü hakkında bilginiz var mı
ben tam olarak anlayamadım da bölümün + ları yada - leri neler ne iş yapar o bölümü okuyan
ben tam olarak anlayamadım da bölümün + ları yada - leri neler ne iş yapar o bölümü okuyan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu konuda yetkili biri sayılırım, biraz bilgi vereyim sana. Öncelikle aşağıda iş bulma sorunlarından bahsedilmiş öyle bir şey yok. Zaten ciddi bir açık var bu konuda sorun yaşayacağını sanmıyorum bu artısı. Meslek tekniker/ teknisyenler için evet oldukça zor. Arazide çalışma ihtimalin çok yüksek, çok yorucu genelde ölçün yapıyorsun dışarıda. Kadınlar için pek uygun değil bu kısmı ancak büroda da çalışabilirsin. Eğer Cad programlarında kendini iyi geliştirirsen bu konuda da bir sıkıntı çekmezsin. Harita kadastrocu ise tahmin ettiğin üzere, arazide belirlediği noktaları harita üzerine aktarmaya yarar. Özel olarak bir şey sormak istersen cevaplayabilirim elimden geldiğince
sanırım bu iş bana göre değil yinede teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)
bende bu bölümü tercih listeme yazdım arazi vs o işlere yatkınım 2 yıllık en iyisi olarak bunu düşündüm sizce özel sektör bayan tekniker alıyor mu
Zekai dede burada mısın
Bence bölüm o kadar kötü değil.. Çalışma olanakları çok geniş yeter ki KPSS iyi puan alınmalı. Bu sene bende yazdım bakalım en sonlara boş kalmasın diye. :)
Canim bolumun kadinlari ya da erkekleri diye bisey yok bu bolumun amaci olcum yapmak tarla ev tren yolu vs. Yerleri olcmek onu acik bir bölüm herkes okuyabilir saglik tan sonra one gelen iki yillik bolumler arasinda yer alir bayanlari daha cok masa basinda duruyor ama olcume koymuyolar ozellerde en asagi askeri ucret. Oluyor devlette 2500 3000 falan oluyor bazi ozel yerler de 2500 veriyo konya elazig gibi sehirler yani bu bolumu okursaniz ac kalmazsiniz size tavsiyem
ben 2 hafta sonra mezun oluyorum bu bölümden benim biraz geçikmeli bi bitirme olcak ama sınıfımdan okulu bitiripte açıkta gezen olmadı hiç, bölümü seviyorum ama çok zor bi bayan için. ölçümü,çizimi,hesabı falan derken hem kafayı hem bedeni çok yoracagın bi bölüm.
Cevap
4Cevap
2yıllık okunabilecek en düzgün bölümlerden birisi işsiz kalma durumu size kalmış bir durum 3iş imkanınız var şantiye haritacılığı veya alt yapı ya da halihazır işinde çalışabilirsiniz (kadın) kısmına gelirsek eğer netcad de kendinizi güzel bir şekilde geliştirebilirseniz ofis işi yapabilirsiniz ayriyeten şantiyede şantiye haritacılığı yapabilirsiniz
bayan için pek uygun değil. sürekli dışarıda ölçümdesin. ve üstelik hep şehir içinde de olmuyor
açıkta çok kişi var dağlarda ovalarda geçer zamanın tabi iş bulabilirsen.
kızlar için fazla uygun değil bence..
cok guzel issiz bir haritaci oluyorsun

En İyi Cevaplar