Uğur Yüksekdağ ajans ile ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim bilen beyler bayanlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUğur yüksekdağ insanları kandırarak 1000 liralık sözleşmeye imza attırıp insanların cebindeki paraya göz dikmiş bir insandır. Uğur yüksekdağ ajans tamamen trol bi ajanstır kendisi şahsımı görüşmeye çağırmış olup her hangi bir iş yapmadığımız halde 2 tane fotoğrafımı çektiği için benden icra yoluyla 1000 lira para almaya çalışıyor ve alacak ta itibar etmeyin hiç bir ciddiyet yok hiç bir hizmet vermediği halde 1000 lira para talep ediyor ne güzel valla milleti koparmaya alışmışsınız kolay yoldan para kazanmanın yolunu bulmuşsunuz. ne ajans sayfasında fotoğraflar paylaşıldı ne de her hangi bir iş var ortada tamamen tezgah. inanmayın bu sahtelarlara
310 Yorumla- +1 yıl
@graybeybi nerden ulaşabilirim size?
- +1 yıl
intagram hesabınızı yazın lütfen
- +1 yıl
Merhaba Fadime Hanım,
Şirketimiz 2010 yılından itibaren Ajans, Menajerlik, Yapım, Akademi, Pr kategorilerinde İstanbul ve İzmir’de aktif olarak faaliyet göstermektedir.
Yaptığımız işler, çalıştığımız isimler tüm sosyal medya platformlarında mevcuttur. Ajans yöneticimiz Sn. Uğur Yüksekdağ birçok ünlü ismin Menajerliğini yapmakta olup, Sinema Filmi, Reklam Filmi gibi birçok Yapım ve projelere imza atmış, sektörde öncü isimlerden biridir.
Çalışma sistemimiz şu şekildedir;
Adaylar “kendi istekleri doğrultusunda” web sitesi üzerinden online başvuru yapar. Ön onay alan adaylar aranarak seçmelere katılabilmeleri için randevuları oluşturulur. Ajans seçmeleri yıl içerisinde belirli dönemlerde yapılmaktadır. Ajans’ımızın üyeleri için yaptığı yıllık tüm hizmetler, adayın randevusunda yüz yüze açıkça kendisine iletilmektedir. Ön onay alan ve tüm şartları kabul eden adaylar ile sözleşmeli olarak anlaşma sağlanır. Yapılan sözleşmeye istinaden Ajans ve Üye arasında karşılıklı yükümlülükler oluşmaktadır. Üyelerin sunum kartlarının, yapım şirketleriyle ve cast direktörlerimizle paylaşabilmesi için fotoğraf çekimlerinin yapılması elzemdir. Fotoğraf çekimi yapılan tüm aktif üyelerimiz web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden paylaşılmakta olup, uygun projeler dahilinde kendileriyle birçok çalışmamız mevcuttur.
Fadime Ergin isimli eski üyemiz ile hakkımızda gerçek dışı beyanlar ile ticari itibarımızı zedeleyici yorumlar paylaşması sebebiyle, tarafımızca yapılan şikayet sonucunda hali hazırda ceza soruşturması dosyası mevcuttur. Sosyal medya hesaplarımızda hizmet aldığınız dönemde fotoğraf çekimine ilişkin size ait paylaşımlarımız da mevcut olup, dava dosyasına eklenmiştir.
Bu nedenle yorumda belirttiğiniz hakkımızda yaptığınız suçlamaları kabul etmediğimizi belirtmekteyiz. Tarafımıza yapmış olduğunuz haksız ve gerçek dışı suçlamalar için tarafımızca hukuki yollara başvurulmuştur.
Uğur Yüksekdağ Talent Management - 3 ay
Ceylantass4 ulaşabilir misiniz bana da
- 18 gü
Uğur Yüksekdağ ajans zor durumda sanırım herkese icra kağıdı gönderiyor çeşitli bahanelerle... Okulda 3 arkadaşım icraya verilmiş bu ajans tarafından neden diye sordum dadece internetten form doldurmuşlar... bumudur?
- 4 gü
@hilalcebeci merhaba bana ulaşır mısın instagram adımm softknifef
- 21 sa
@graybeybi Savcılığa suç duyurusunda bulunun
En İyi Cevaplar
Başak Gürsoy Ajansı en iyisi
21 Yorumla- 18 gü
Uğur yüksedağ ajans olmasıda diğerlerinin hepsi iyi dir.
Ben yeni kayıt oldum bu yıl içinde çekimlerim yapıldı, gelen fotoğrafları da gayet profesyoneldi bence , üstelik 2 oldu proje için beni aradılar birinde yer aldım tanıtım filmiydi para da kazandım ben memnumum hiçbir iletişimsizlik ya da sorun yaşamadım
14 Yorumla- 27 gü
icra kağıdı adresine gelince sorun var mı yokmu anlarsın sözleşmeyi avukatınla git imzala yok evine icra kağıdı gelir bir çok arkadaşıma icra kağıdı gönderdi bu firma biraz sert konuşursan hakaretten falanda dava açıyor bu firma gençliğini mahkeme köşelerinde harcarsın sonrada tazminat ödemek için yıllarca çalışırsın beni dinle uzak dur.
- 18 gü
Uğur Yüksekdağ ajansa selam vereni icraya veriyormuş artık o derece yani dikkat
- 7 gü
hani fotolar nerede?
+1 yılValla yeni duydum reis
21 Yorumla- 7 gü
Yorumlarda ve şikayetvar sitesinde üniversite öğrecilerine çeşitli vadlerle sözleşme imazalatıp sonra para isityormuş itiraz edersenizde hemen icraya veriyormuş uzakdurun bence ya da sözleşmeyi avukatınıza göstermeden imzalamayın. icralık olmayın sonra mahkemelerde yıllarınız geçer. UĞUR YÜKSEKDAĞ AJANS pişmanlıktır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
Eskide kalmadı mı o dolandırıcılık olayları ya, baya eski uğur yüksekdağ bu sektörde, ben 2 yıllık sözleşme yaptım yerleri belli yurtları belli, her aradığımda da telefonla da ulaşıyorum rahatça. Televizyon programları bile var bu insanların number1 da izledik baya güzel işler yapıyorlar hatta katalog çekimlerinde ufak bir rolüm bile oldu benim de şaşırdım burayı duymamanıza
15 Yorumla- +1 yıl
yok hiç de eskide kalmadı başıma geldi işte. dolandırıcı bunlar uzak durun sadece görüşmeye gittim ne bir hizmet aldım ne her hangi bişey utanmadan bana sadece bir görüşmeden dava actılar 2 bin lira para istiyorlar neyin parası bu nitelikli dolandırıcılıktan dava acıcam sakın bir şey imzalamayın adamlar bundan para kazanmaya calısıyor cebinizdeki 1-2 bin liranın peşine düşecek aciz insanlar ya da vazgectim ödeyip sadakam olsun diyecegim uğur yüksekdağ a sadakam olsun. haram zıkkım olsun o para size uğur bey haram yemekte meziyet ama tebrik ediyorum sizi.
- 18 gü
@FFFadimeEEErgin direk barodan avukat isteyin öğrenciyseniz ücretsiz avukat veriyor baro ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulunun benim bu firma tarafından çevremdede icraya verile çok kişi var savcılığa suç duyurusundada bulundular sizde bulunun.
- 21 sa
@FFFadimeEEErgin Savcılığa suç duyurusunda bulunun
Okulda arkadaşlarım var bu ajansa kayıt yaptıran hepsinin evine icra kağıdı göndermiş kayıttan sonra yüksek ücret istiyormuş veremeyenlerin evine icra kağıdı gidiyor haberin olsun
10 YorumlaBen 3 yıldır aktif üyeyim ve çok memnumum Bir çok projede onlarla çalıştım ünlü isimlerle de tanıştım para da kazandım memnun kaldım hala devam ediyorum öneririm
13 YorumlaUğur Yüksekdağ ajansı tarafından dolandıranlar lütfen bana ulaşır mısınız yardımınıza ihtiyacım var
24 Yorumla- +1 yıl
merhaba ben size Instegramdan yazdim @ilyahandra
- 18 gü
barodan avukat iste savcılığa suçduyurunda bulun kötü niyet tazminatı isteyin kanunda yeri olması onların kötü niyetli olmadığı anlamına gelmez hakim doğru kararı verecektir.
Bilindik ajans deggil demekki ilk defa duydum
25 Yorumla- +1 yıl
ajans hakkında kötü bir şey diyemem ama sahibi olan uğur yüksekdağ kesinlike profesyonellikten uzak , ne etik ne de güvenilir bir insan değildir , işini usulsüz kullanan bir insan dolayısıyla ajans için de iyi demek yersiz maalesef özellikle kadınların , genç kızların uzak durması gereken bir yer
- 3 ay
@FFFadimeEEErgin bana ulaşabilir misiniz acaba
- 18 gü
BU ajansa yanınızda avukat olmadan gitmeyin hiçbir şey imzalamayın çok mağdur var çoook
- 21 sa
@FFFadimeEEErgin Savcılığa suç duyurusunda bulunun
+1 yılUğur demeyin bana
22 YorumlaKanmayın bunlara
21 Yorumla
+1 yılİlk kez duydum
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgüzel
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı