Arkadaşlar merhaba, ben 19 yaşındayım. Geçen sene lise dörttüm. Üniversite sınavına hazırlandım sayısaldan. 150 bin yaptım, derece yapmak için mezuna kaldım. Özel okul okuyacak imkanım yok maalesef. Babamın dershaneye yollayacak maddi imkanı da yok fakat benim kenarda birikmiş 2000 TL param var. Bu sene evde hazırlanacağım. Duyduğum iki tane online platform var. Raunt ve Doping Hafıza kullananlar varsa yorumlarını yazabilir mi yada bildiğiniz başka bir online dershane var mı? Raunt mu Doping Hafıza mı daha iyi? Görüşlerinizi bekliyorum, teşekkür ederim🙏🏼 doping hafıza mı raunt mu
Selamlar. Dershaneye gidemeyen öğrenciler için online eğitim veren birçok platform bulunuyor. Bunlar en popüler olanları da Raunt ve Doping Hafıza. Çevremde birçok kişinin kullanıp memnun kaldığı, gerçekten işe yarayan platformlar. Ama seçenek çok olunca karar vermek de zor oluyor. Doping hafıza mı raunt mu tercih edilmesi gerektiği konusunda kararsızlık yaşıyorlar.
Raunt mu Doping Hafıza mı? Hangisi Daha İyi?
Raunt ve Doping Hafıza
Raunt ve Doping Hafıza uzaktan online eğitim veren platformlar. Dershaneden tek farkı size eğitimi evinizde internet üzerinden vermesi. Raunt, sizlere çalışma programları, ders videoları, sorular ve videolu çözümler, gerçek sınav tecrübesi yaşamanız için deneme sınavları gibi imkanlar sunuyor. Doping Hafıza ise birçok ders videosu ve soru çözümleri sunuyor. Aynı zamanda öğrenmeyi kolaylaştıran birçok hafıza tekniği öğrenebiliyorsunuz. Bu iki platform kullanıp başarı sahibi olan öğrenciler var. Hangisinin daha iyi olduğuna karar verebilmek için ise sizin bu platformlardan ne beklediğiniz önem kazanıyor. Bir kaç başlık altında fiyat, eğitim kalitesi ve öğretim teknikleri açısından 2 platformu karşılaştırıp Doping mi Raunt mu sorusuna cevap bulalım.
Fiyat Açısından Raunt mu Doping Hafıza mı?
Doping Hafıza
Raunt ve Doping hafıza platformlarının sunduğu eğitim paketlerini kıyaslayınca Raunt daha uygun fiyatlı. Ancak eğitim paketlerinin içerikleri farklı. Bu yüzden karşılaştıralım. Örneğin 2 platformunda 2021 YKS Eşit Ağırlık eğitim paketinin fiyat karşılaştırmasını yapalım.
Raunt'un sunduğu paket 1740 TL. Paketin içeriği akıllı kişiye özel çalışma programı, ders Anlatım videoları, çözüm videolu 235 bin soru, 15 TYT + 15 AYT ve, Türkiye geneli deneme sınavlarıyla sıralama tespiti, seviyene göre ders ve konu bazında seçebileceğin 3 farklı çalışma stratejisi bulunmaktadır. Paket dahilinde dijital içerikler dışında size kitaplar da gönderiliyor. Kitaptan ders çalışmayı sevenler için iyi bir seçenek.
Doping Hafıza'nın eğitim paketi ise 2199 TL. Paketin tamamına dijital olarak erişiyorsunuz. TYT tüm dersler ve AYT eşit ağırlık derslerinden oluşuyor. Paketin içeriğinde hafıza teknikleriyle konu anlatımları, akıl haritaları, özel konseptler, Reflekslerle Matematik, çözümlü sorular, deneme sınavları bulunuyor. Siz fiyata göre hangisinin daha iyi olduğuna fiyat içerik karşılaştırması yaparak karar verebilirsiniz.
Eğitim Kalitesi Açısından Raunt mu Doping Hafıza mı?
Raunt ve Doping hafıza karşılaştırma
Raunt vs Doping Hafıza diyerek başlayayım. İki platformun da eğitim kalitesi iyi diyebilirim. Sadece kendilerine has farklı teknikler uyguluyorlar. Öğretim tekniklerine aşağıda ki başlıkta değineceğim. Raunt Türkiye'nin en köklü yayıncılarıyla çalışarak öğrencilere kitaptan çalışma imkanı da sunuyor. Dersleri dijital platformlarla birlikte kitaptan takip edebiliyorsunuz. Ayrıca akıllı sistemleri ile kişiye özel ders çalışma programları sunuyor. Doping Hafıza'nın artı yönü ise hafıza teknikleri kullanması. Bu işi çok iyi yapıyorlar. Bilgileri aklında tutamayan öğrencilere farklı teknikler sunuyorlar. Eğer siz de "aklımda hiçbir şey kalmıyor" diyorsanız Doping Hafıza denemelisiniz. Ama hem kitaptan hem de dijital olarak çalışmayı sevenlere Raunt kalitesini tavsiye ederim.
Öğretim Tekniği Açısından Raunt mu Doping Hafıza mı?
Raunt
İki platformunda farklı öğretim tekniklerine sahip olduğunu söyleyebilirim. Doping hafıza tamamen dijital içeriklere sahip. Telefon, tablet ve bilgisayardan uluşabiliyorsunuz. Videolu dersleri dinleyip hafıza teknikleri ile öğrendikten sonra sorular çözüp aynı zamanda soru çözümlerine ulaşabiliyorsunuz. Hafıza teknikleri sayesinde ezber yapmadan öğrenmenizi sağlıyor. Raunt ise hem dijital hem de fiziksel olarak hizmet veriyor. Paketlerin içerisinde gerçek kitaplar da bulunuyor. Paketi satın aldığınızda size kitap gönderiyorlar. Ders videolarına, sorulara ve çözümlerine, deneme sınavlarına dijital olarak ulaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda konu anlatımı ve soru bankası kitaplarıyla fiziki olarak da ders çalışabiliyorsunuz. Ayrıca akıllı sistemi sayesinde seviyenize ve tercihlerinize göre size ders çalışma programı oluşturup önerilerde bulunuyor. Raunt mu daha iyi doping hafıza mı? derseniz. Öğrenciye göre değişir derim. Özelliklerine bakarak size uygun olanı tercih edebilirsiniz.
Daha önce yazdığım bir başka içeriğe de buradan ulaşabilirsiniz.
İnekle sitesine bak sorun yaşadığın konulardan özel ders alırsın Raunt kullanan arkadaşım çok memnun değildi ama o adan akıllı çalışmıyordu ve doping hafıza da TM için uygun bence Matematik için barış ayhan yayıncılık KAF kullanırdım ben olsam özel dersleri de mevcut set içinde.
Raunt hakkında bir bilgim yok doping hafızanın sozelleri çok iyi ama sayısalları hakkında pek bir bilgim yok duyduğum kadarını söyleyebilirim ancak beğenen olduğu kadar beğenmeyen de var ama sayısaldan 150 bin yapan biri zaten fena değildir seni işleyebilir doping
ben meslek lisesi mezunuyum dersasneyede gittim resmen enayilik dersane ilk sene girdim istediğim bölüm gelmedi şimdi doping hafıza ile çalışıyorum çok çok memnunum belkide hayatımda aldığım en doğru cesaret risk diyebilirim eğer soruların varsa hepsini cevaplayabilirim tyt tüm dersler ayt eşit ağırlık paketini aldım şu an bile ona çalışıyordum mola verip buraya geldim
Merhaba bu sene YKS sınavına girdim fakat mezuna kaldım Doping Hafıza ile Raunt arasında gidip geliyordum Doping Hafıza da karar kıldım Yorumlarına baktığımda iyi olduğunu söyleyenler kadar kötüleyenlerde vardı bu yüzden cesaret edemiyorum Sence temeli olmayan biri için iyi mi yoksa hem paramdan hemde zamanımdan olur muyum Ayrıca nasıl çalıştığından da biraz bahsedebilir misin
Hocam merhabalar Doping Hafıza 2023 yks ye kadar geçerli hesabımı satmaya çalışıyorum tyt full ayt sayısal ilgileniyorsan dalklc_ilker isnta hesabından mesaj atabilirsin bende 11. sınıfta bunları kafayı taktım ve dopinge karar vermiştim ama maalesef çok boşladım anladımki bu senede çalışmıcam. bir yerden kurtarmaya çalışıyorum dediğim gibi ilgileniyorsan instadan yazabilirsin
dostlar şu olayı kimse bilmiyo dopingin ezber olayı sağlam biliyosunuz mflerin işine yaramıyor öyle öyküleyici anlatım. tm iseniz de bu ezber olayını youtube karşılar da palme limit gibi kaynakları bitirme şansınız olmaz dopingle, rauntun bu olayı baya iyi. kötü olduğunuz derste bile binlerce soru görünce anlıyosunuz illaki
Raunt'un reklamları daha cazip geldi ve deneme imkanım oldu. Youtube'deki kaynakların biraz daha ilerisinde diyebilirim. Fakat doping hafıza ile ilgili bir tecrübem yok...
Çevremde bir çok raunt ve doping kullanan var her iki tarafıda dinleyerek rauntu tercih etmiştim bana daha yararlı olabilceğini düşündüm açıkçası öylede oldu. Kuzenleriminde daha önceden kullanıp başarı elde etmesi de böyle düşünmeme sebeb oldu.
İkisi de değil boşuna para vermeyin oğlum günde 10 saat çalıştım derece yaptım diyor kim günde 10 saat çalışıp derece yapmamış ki gel ben sana koçluk yapim ücretsiz hep yalan işler
Merabalar ben bu sene yks sınavına girecegim esit agirlik okuyorum dershane veya bu dijital platformlara verecek bütçem yok doping hafiza hesabinizi kullanmiyorsaniz bana verebilirsiniz gercekden calisip cok iyi yerlere gelebilirim