Ders başına 2-3 de konuları bitirdiklerini iddia ediyorlar sizce ne derece doğru?
Doping hafıza YKS hakkında ne düşünüyorsunuz daha önce katılmış olanlar varsa lütfen yardım edin çok kararsız kaldım? Doping hafıza YKS seti hakkında yorumlar neler?
Ben sayısal öğrencisiyim yani Fen - Matematik okuyanlar için yararlı mı? Memnun musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
“sakın almayın, kötü, bok gibi” vb. yazanlar birkaç cümle ile sebebini de yazsalar da anlasak keşke. bu kadar üstün körü yorum yapmayın.
senin başarmaya niyetin yoksa, saldım çayıra takılıyorsan değil doping hafıza, dünyanın en iyi eğitimcilerini toplayıp bir araya getirsek 7/24 sana konu anlatsalar, yine başaramazsın.
sınava doping hafıza ile hazırlanıp emeklerinin karşılığını almış birisi olarak yazıyorum bunları. youtube’da da elbette çok iyi kanallar var ama doping hafıza öyle bir şey değil. sen bir program satın alıp geleceğine yatırım yapıyorsun
anlatılan konunun senin kafana girebilmesi için belki onlarca uzman arka planda oturmuş metotlar hazırlamış. adamlar bunları bir araya getirip sana farklı iletişim teknikleriyle konu öğretiyorlar. aramızda dopingi kullanan arkadaşlar varsa anlayacaktır beni, bazen öyle karmaşık konuları öyle sade ve iş bitirici şekilde aktarıyorlar ki “bu muydu lan o kadar evham yaptığım” oluyorsunuz.
Görsel ve Etkileşimli İçerikler ile interaktif testler çözüyorsun, çözemediğin soruyu soruyorsun, canlı destek alıyorsun. boru mu arkadaşım bunlar?
Zaman yönetimini öğretiyor adamlar, 3 tur tekniği, soru oranlama vb. ben bunların hepsini dopingde öğrendim.
Ha unutuyordum, bir öğrencinin en anksiyetik senesinde saatlerce rehberlik ve koçluk alıyorsun. inan bana bu hayat kurtarabiliyor. Çünkü yıl içinde elbet düşüyorsun, stresin artıyor, başaramayacağım hissi gelip gitmiyor. Böyle zamanlarda işi bilen profesyonel bir destek seni tekrar ayağa kaldırıp yarışa sokuyor.
herkesin dershaneye yüzbinlerce lira vermeye parası olmayabilir. (benim gibi) O insanlar gelecekleri için bir çıkış yolu aradıklarında sizin böyle sallamasyon, bomboş veri içermeyen yorumlarınızdan ziyade, dopingi kullanan birisinin yorumunu da okuyabilsin diye yazdım bunları. umarım birilerinin işine yarar.
222 Yorumla- 5 ay
Kardeşim yemin ederim üçüncü yılım dopingde çocuğum dershaneyi zaman kaybı görünce mecburen aldık evet mecburi başına oturtuyor çocukları. Buna güvenerek bende kpss paketi aldım içine girmeden anlaşılmıyor. Bir tarih anlatıyorlar görseniz resmen yazmışlar bir hoca okuyor su gibi. Tabi ezberlemem mümkün değil açtım yutubu hocalar buldum ezberleme tekniğiyle kafama resmen soktular şok oldum. canım gibi para verdim sonra dopinge döndüm sorular üzerinden ezberlerimi pekistirdim bir konudan seksen soru var ne gerek vardı. Yutupdan da yüz soru bulurdum zaten. cok üzüldüm kocam duysa oda üzülür diye çalıştırmıyorum internetten dinleyip dopinkden yapmaya devam mecbur kanmayın gereksik aptalca para çalıyorlar daha ilk ayım geri iade de yok pişmanım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba, şimdi siteye baktım da, kaydolduğumuz zaman bize gönderiyorlar mı bu seti? Yoksa internetten mi izliyoruz?
İşe yarayabilir bence.713 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Bilgi aldığında yazabilir misin bana da?
Bende bir kaç kişiye sorayım o arada
Cevap sahibi+1 yılTamam. Birine mesaj attım bile, bir cevap gelsin de yazarım.
Cevap sahibi+1 yıl:) :)
- +1 yıl
soru çok önceden sorulmuş ama, birader sen bu seti aldın mı? bir yakınım satın almak istiyor iyi midir kötü müdür? bilemedik.
Cevap sahibi+1 yıl@browngentleman00
Görsel zekası ağır basan kişiler için işe yarayabileceğini ama bilgilerin kalıcı olmadığını öğrendim okuduğum, seti alanlardan dinlediğim kadarıyla. Sınava kadar yetsin sonra o bilgiler olmasa da olur diyorsa yakınınız alabilir ama ben almadım.- +1 yıl
ben size analtayım arıyorsunuz paketi satın aldıktan sonra ise size şunu soruyorlar tablet ve telefondan mı çalışmak istersiniz yoksa teelfon veya bilgisayardan mı yani size 2 kullanımlı giriş imkanı veriyor daha sonrasında size mailden link yolluyorlar o linkle bilgisayara kurulum sağlıyorsunuz telefonada play veya apple storeden indirip aynı şekilde mailden verdikleri şifreyi girip iki cihazdan kullanıyorsunuz
- +1 yıl
@Çiçekx1407 nasıl peki işe yarıyor mu?
- +1 yıl
@Çiçekx1407 doping hafızayı kullandın mı geri dönüş yaparsan senirim.
Doping hafıza, yıllardır sistemini değiştirmedi ve başarılı odaklı bir şekilde öğrencilere yardımcı olmaya devam ediyor. Eski adıyla YGS ve LYS, yeni adıyla da YKS sistemi konusunda oldukça güzel yorumları var Doping hafıza YKS setlerinin. Kısaca senin için bahsedeyim biraz sisteminden. :)

Doping hafıza YKS setinin, gerçekten de övgüyü hak ediyor. Doping Hafıza İşe Yarıyor mu?
1. Ana mantığı kodlayarak öğrenmek
Doping hafıza önce demo videolarını izlemenizi eğer memnun kalırsanız paketlerini alma imkanı sunuyor. Zaten onları izleyince senin için faydalı olup, olmayacağı kafanda canlanıyor.
2. Ezber gerektiren derslerde 1 numara
Türkçe, coğrafya, tarih gibi konularda kodlayarak öğrenme çok önemli. Hepimiz ezber yaparak ders çalışmakta zorlanırız, sıkılırız. Doping hafıza, ezber gerektiren derslerde eğlenceli kodlama tekniğini kullanıyor ve sürükleyici ve akılda kalıcı hikayelerle öğrenmeni sağlıyor.
3. Zamanın kısıtlıysa YKS konusunda bir numara
Verimli ders çalışmak için, düzenli bir ders çalışma programının olması lazım. Çoğumuz bu düzeni oturtamıyoruz ve günler hızlıca akıp , gidiyor YKS yaklaşıyor. Açıkçası bana sıradan YouTube videoları da sıkıcı geliyor. Eğer dikkat dağınıklığı gibi problemlerin varsa doping hafıza çalışma konusunda en büyük destekleyicin. Tüm konularda tereddüt etmeden Doping Hafıza paketlerini almanı öneririm.
Kısaca söyleyeceklerim bu kadar, umarım söylediklerim senin için faydalı olmuştur. :)230 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 960 cevap paylaştı. Ygs ve lys eşit ağırlığını kullandım. Ygs hiç fayda etmedi. Özellikle sayısalları hiç daha fayda etmiyor. Lysde de sadece edebiyat biraz fayda etti. Akılda kalıyor ama hemen uçuyor. Ona güvenme sakın.
110 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
39Cevap
+1 yılyksye girdim mezuna kaldım 1 ay önce doping hafıza tyt full ve ayt sözel aldım. 1 haftadır doping hafızanın programına uygun calisiyorum ve uyumadan önce ya da dersle alakasız bi anda acaba hala hatırlıyor muyum diye kontrol ettiğimde hep hatırlıyo oluyorum örnk videolarını cidden ders calisiyomussunuz gibi dinlerseniz siz de fark edersiniz zaten akılda kalıcılığı aşırı iyi. tyt fen ve sözel dersler için konusuyorum cünkü dah matematiğe tam baslamadim.
benim gibi hafızanız asiri kötüyse hiç ezber yapamıyosanız hep sayfalarca yazarak çalışınca kısa süreliğine de olsa ezberliyorsanız, paranız varsa bence kesinlikle alın. bu arada ben okul ortamında hiçbir sekilde öğrenemiyorum bu yğzden hep kendi kendime calismisimdir dershaneler 16k olmuş, 1 sa özel ders 300tl kendi kendime de düzen uzun süreli sağlayamadığım için bi sistem lazımdı o yüzdne doping hafıza aldım ve cidden asiri memnunum. eba akademik destek de kullandım ikisini karsilastirinca doping konu öğrenme açısından çok iyi ama ben konuların yarısından fazlasını zaten biliyorum yüzeysel bi tekrar ve soru çözümü yapmam lazım diyosan alma hiçbir şey sadece deneme ve youtubetan eksik olduğun konuyu izleyerek ilerle242 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bende aldım bir kaç gündür kullanıyorum ama felsefe tyt ile başladım aşırı kısa anlatmıyor mu ben sanki eksik kalmış gibi hissediyorum şu an anlık:((
- +1 yıl
Bende yenıden sınava girmeye karar verdim bilgilerimi unuttugumdan almayı dusunuyorum. Sözel çıkıslıyım ama sayısal ağırlıklı bir bölüm dusunuyorum. Matematık ve fende etkisi var mı?
Abi siz salakmısınız acaba? Adamlar siz parayı verin biz sihirle büyüyle kafanıza yerleştiriyoruz falan demiyorlar. Sizin de büyük bir çaba göstermeniz gerekiyor. Sonuçta bu bir mucize değil. Başaranlarda yattığı yerden başarmıyorlar. Ayrıca sözel kısmı görsel hafızası iyi olanlar için fayda sağlıyor. Burda ben kullandım bok gibi diyen arkadaşlar sürekli çalıştıklarınızı tekrar etmezseniz zaten unutursunuz. Görsel hafızan iyi bile olsa tekrar etmediğin müddetçe unutursun. Youtube videolarını seyredin daha iyi diyenler var, yotubede sana bu şekilde konuları tek tek anlatan hoca bulamazsın. 3-4 ay kadar youtubeyle çalıştım ama verim alamadım. Doping hafıza gerçekten çok şey kattı bana. 1 ayda önceden çalıştığım derslerin tekrardan tekrarını yaptım ve gerçekten sene başından almadığıma pişman oldum. Ben şu an 11. sınıfım 2 yıllık sayısal paket aldım 2-3 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum ilk 1-2 hafta zorlanmıştım ve o kadar beğenmemiştim ama ilerledikçe güzel bir sistem olduğunu bende anladım. Evet bazen bazı videolarda hocalar kötü anlatıyor ama video ardı soruların çözümleriyle konuyu tamamen kavrıyorsunuz. İlk izlediğiniz derslerde soru çözerken çok zorlanıyorsunuz ama aynı konuları tekrar yapınca konuyu tamamen kavrıyorsunuz. her konuyu yanlızca 1 defa izleyip tekrar yapmayan arkadaşlarda doping yüzünden sınavım bok gibi geçti, ben hiç beğenmedim , bunlar dolandırıcı vs diyorsunuz da doping mucize değilki 1 defa izlemekle herşey hallolsun sürekli tekrar çok önemli. Doping hafıza dolandırıcı falan değil, siz gerizekalısınız. Adamlar aptala anlatır gibi anlatıyorlar. tek sefer dinleyeyince herşeyin kafanıza kodlandığını zannedip dopinge çamur atmayın. Tek eksiği sayısal derslerdeki soru sayısını yeterli bulmuyorum.
1880 YorumlaBen açıkçası kendim hakkında pek yorum yapamayacağım çünkü daha denemedim. Ben okulda hocalarla çalışan birisi değilim hatta ben sayısal derslerde hoca ders anlatırken dinlemiyorum kendim çalışıyorum ki bu sayede sayısalım çok iyi. o yüzden dershane gibi bir tercih yapmak istemiyordum benlik değildi. bu yüzden abimin bir kaç arkadaşıyla görüştüm. Onlar doping hafıza kullanmışlardı ve iyi derece yapmışlardı. Hepsi bana gayet iyi olduğunu eğer bir bilgisayar üzerinden düzenli olarak çalışabilecek birisi isen satın almamı önerdiler. Ben de 1 hafta sonra yks 2025 tayfa paketini alarak öğretim dönemime başlayacağım. Eğer cidden dedikleri gibiyse veya abartılmışsa ona göre tekrra yorum yaparım. Ama dediğim gibi eğer bir robotun yani sürekli sizi kontrol edebilecek bir sistemin olduğunu unutmayın bu yüzden bana daha cazip geliyor...
. Ve şunu eklemek istiyorum ben duolingo kullanarak ingilizcesini geliştirmiş birisiyim yani doping hafızada aynı sekilde sizin hatalarınızı siz unutsanız bile gösterir diye tahmin ediyorum.
Hedefim odtü bilgisayar umarım kazanabilirim ve umarım sizlerde başarılı olursunuz
Yakın zamanda tekrardan yorum yaparım241 Yorumla
+1 yılşu an kullanıyorum eşit ağırlıkçıyım inanılmaz memnunum normalde iki yerden giriliyor ama ben telefonu bıraktığım için bilgiaayrdan çalışıyorum 1700 e almıştım edebiyatı efsane türkçesi aynı şekilde hikayelerle anlatıyor ve kafan yerleşiyor tabi tekrar olmazsa herşey unutulur matematiğine diyecek yok zaten ve diyelim soru çözüyorsun yanlış yaptın hemen seni sorunun videosuna yönleriyor sonra ona benzer soruyu çözdürüyor taa ki sen anlayıp doğru yaapana kadar
401 Yorumla- +1 yıl
Tyt seti mi. aldin eşit ağırlık mi
+1 yılBiraz geç oldu ama sonradan yorum okuyanlar için bir faydam olabilir belki diye düşünüyorum bazı yorumlarda bir hafta tek akılda kalıyor vs vs gibi cümleler gördüm siz zaten videoyu izleyip başka bir videoya geçmeyeceksiniz bir konu izleyip o konudan mümkün olduğunca soru çözerek akılda kalıcı yapacaksınız doping hafızanın yararı şu şekilde olur yazarak okuyarak dinleyerek 1 günde ezber yapıyorsan doping hafızada bir saatte görsel hafızandan yararlanılarak ezber yapabiliyorsun sonra en az 300 soru çözerek akılda tutuyorsun 2 yıl geçmesine rağmen ben hala hatırlıyorum.
220 Yorumla
+1 yılücretsiz yayınları da izledim youtube dan dopinghafızayı da satın aldım inan ki doping hafıza nın içeriği gibi hiç biri olamadı abi düşünsene dersi izliyosun sonra soru çözüyorsun yanlış cevap verirsen bir ekran çıkıyo sorunun çözümü anlatıyo hoca felan çok iyi yani
173 Yorumla- +1 yıl
Ben örnek videoları izledim anlamadım ama garip bir şekilde formul aklımda kaldı
- +1 yıl
aynen akılda kalıcılığı çok iyi
+1 yılBir şey ne kadar saçma olursa o kadar akılda kalır mantığıyla çalışan genellikle resim hafızası iyi olanlarda daha çok işe yarayan bir sistemleri var.Tamamen para tuzağı diyen arkadaşlarımda oldu deneyenler arasından.Aslında çalışılsa olur ha diyenlerde oldu.Bilemedim şimdi.
60 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 960 cevap paylaştı. Ben kullandım. Ygs fayda etmedi bana özellikle sayısal dersleri hiç daha. Edebiyatı da biraz ama bence ona çok güvenme çünkü akıla giriyor ama uçup gidiyor
54 Yorumla
+1 yılNeredeyse ygs ve lys tüm derslerini kullandım sınava hazırlanırken doping hafızanın kesinlikle çok faydalı konu anlatımlarından sonraki kavrama testleri ve videolu soru çözümleri çok iyidi kesinlikle tavsiye ederim
60 Yorumla
+1 yılHocalara geldik, YouTube'de var ve ücretsiz. Çok daha iyi.
180 Yorumla
+1 yılKimsenin olumsuz görüşüyle moralini bozma bence ben aldım çalışıyorum ve netlerim gayet iyi eskiye göre sözel dersler şahane, sayısallardan da verim almaya başladım bence sende denemelisin
102 Yorumla- +1 yıl
Sayısalım iyi değil eşit ağırlıktan alsam matematiği nasıl sizce
çok çalışman azimli olman pes etmemen lazım yoksa büyülü ya da sihirli değil, senin çalışmanın karşılığında öğreniyorsun. yani hapı yut herşeyi hatırla değil.
81 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHaklısın. Teşekkürler😊
Kpss hazırlanırken sayısal geliştirmek için satın almıştım anlatım yönü kendine çektiği için eğer matematik konu anlatımlarında zayıf kalıyorsanız önerebilirim çünkü hiçbir şey anlamayan adama anlatır gibi anlatmışlar. Yani olumlu diyebilirim.
70 YorumlaHiiic bir ise yaramadigini lys denememde gordum. gecen sene bu seminerlere katildim ve videolarini aldim fakat lys de gordumki hic bir ise yaramaz cok yuzeysel kalmis her sey bosuna parani da zamanini da heba etme
30 YorumlaBen kullanmıştım sınava hazırlanırken. Özellikle sözel derslerde faydasını çok gördüm. Coğrafya ve tarihte süper oluyor. Edebiyat konusunda da keza öyle. İlginç yöntemlerle anlatıyorlar ve benim aklımda kalıyordu. İş tabii ki sende bitiyor. Biraz azim ve gayret gösterirsen halledersin.
60 Yorumlaygs lys için kullanıyorum şu an 15 net yapıyordum başlamadan önce şu an 40 netleri zorluyorum daha da yükselticem inş tavsiye ederim :)
73 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeki dersane yardımı da var mı yoksa sadece doping hafıza mı? ☺
Gizli Soran+1 yılBir de daha önce sınava girmişmiydiniz yine
Merhaba doping hafıza paketini satın aldın mı? Eğer aldıysan tavsiye edermisim bu sene içim böyle bir planım var? 1 sene önceki sorunuda güncellenmiş oluruz 😊
00 YorumlaArkadaslar Ben doping hafızaya mesajattim işte bilgi almak için edebiyat paketi bende var falan dedim almamak için bunlar da nasıl var falan dedi işte ben beni üzerime geldiği için başka yalanlar soledim Korktum ama ne kullandım ne de Baska bir sey yaptım hiç birşey yapmadım sadece tek hatam yanlıs anlaşılma yanlış konuşma beni avukata falan yönlendirme ole ilgili şeyleri söylediler napmam lazım bir yardım edin
01 Yorumla
+1 yılBen videolarini aldim bazilari gercekten akilda kalici ama bazilarinda gercekten cok zorlamis yani yardimci olarak iyi ama tamamen ona guvenilerek bisey yapilabilecegini cok sanmiyorum
10 YorumlaBizim edebiyat öğretmenimiz size bunu söylemem lazım dershanenin iyiliği için ama onlar bir işe yaramıyor zaman kaybı dedi daha dün.
19 Yorumla
+1 yılBende kpss ye hazırlanıyorum. Büyük ihtimal ygs konularıyla aynı dil bilgisi videoları. Sizce dil bilgisi konusunda basarililarmi?
13 YorumlaBirinin sana yavaş yavaş tane tane anlatması daha iyi ya da görsel hafızan kuvvetliyse deneyebilirsin
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEn kuvvetlisi görsel hafıza bende
ben edebiyatini kullandim kendim için konuşuyorum pek bir faydasını görmedim çok güzel anlatıyor ama yazarak çalışabiliyorum
11 Yorumla
+1 yılAkıla girip onu tekrar etmek kalıcı sağlar bazı insanlar sadece çiçeği saksıya koyuyor ama bilmiyorlar asıl faydası su dur.
21 Yorumla
+1 yılO kadar konuyu en fazla 1 hafta hafızanda tutabilirsin. gecici hafıza teknikleri yerine çalışarak öğrenmeni tavsiye ederim.
11 Yorumla
+1 yılYararlı ve bayağı faydasını gördüm. Örnek videolarına mutlaka bak eğer işe yarıyorsa mutlaka almalısın.
30 Yorumla
+1 yılŞimdi siteden baktım sözel dersleri çok güzel anlatmış cografyaya bakma imkanı buldum eğlenceli :)
19 Yorumla- +1 yıl
ona birşey diyemem çünkü paranın gitmesi var kötü çıkması halinde bosa gider üzülürüm v
- +1 yıl
öncelikle olay nedir anlatırmısın ben satılık cd seti sanıyordum bunları ama?
- +1 yıl
anladım sende sayılsalcısın matematik felan o kadar güzel olmadıgını farketmissindir
sitede yayınlanan cografya yani bize gösterildiği kadarıyla güzel akılda kalıcı - +1 yıl
anlıyorum herkes gibi :)
işler yolunda gider umarım ne diyim çeşke benim yapabileceğim birşey olsa
darısı senin basına iyi bir yeri kazanırsın umarım.. - +1 yıl
ne demek ben teşekkür ederim
geceniz hayrolsun :) BB
Hafiza (sacmalama teknigi diyoruz) teknikleriyle mi ogretiyorlar. Cunku beyin sacma olani hafiza da tutar ve ben buna inaniyorum. Denemisligim var.
14 Yorumla
+1 yılbelli bir yöntem dahilinde öğrenciye sınavı kazanmayı garantileyen kurum. özellikle edebiyat alanında çok iddialı. 56 sorudan 50 net yapamayana para iade garantisi de var. ilginç yanı ise eğitimin yalnızca 4 gün sürmesi.
10 YorumlaBen ygs ve lys paketini aldım çok memnun kaldım tavsiye ederim
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Internet dahil mi pakete yoksa satin alınca ücretsiz mi giris yapiyosun
- +1 yıl
@kararsızım9 indirsende internet olması lazım
- +1 yıl
Peki bilgilendirdigin için cok tesekkur ederim
degil degil doping hafiza etkili bir bicimde ders anlatir
12 Yorumla- +1 yıl
Sen kullanıyormusun
+1 yılArkadaslarim gitmisti sadece ona guvenerek olmaz ona ek olarak gidebilirsin
11 YorumlaBen mat için ygs paketini denedim büyük verim aldım
00 Yorumla
+1 yılsınava hazırlanırken kullanmıştım kesinlikle çok faydası var tavsıye ederim
00 Yorumla
+1 yılDoping hafızayı kesinlikle tek geçerim bende kullandım çok iyi netlerim baya yükseldi
03 Yorumla- +1 yıl
Hala elinde var mi
- +1 yıl
Gercekten faydası var mı ya
+1 yılsınava hazırlanırken kullanmıştım çok faydalı oldu varsa sorun cevaplayabilirim
01 YorumlaKursuna gitmiştim 2015'te. Çok işe yaradı ama hemen unutuluyor.
07 Yorumla- +1 yıl
Şimdi ne okuyorsun peki
- +1 yıl
Devlet mi bâri...
- +1 yıl
Ücretli ise bir de... Kader.
- +1 yıl
merhaba bende psikoloji okumak istiyorum 18 yaşındayım seneye tekrar hazırlanacağım normalde dilciyim ben ama asıl istediğim meslek psikolog olmak sizce almalımıyım
+1 yılİnternet uzerınden hafıza teknıklerıyle ders verıyorlar vıdeolar testler vb hersey var
00 Yorumla
+1 yılBende doping ile hazırlanmıştım gayet başarılı denemelisin bence
00 Yorumla
+1 yılYa arkadaşlar zaten siz kafa yormadikca adamlar sizin kafanıza o bilgiyi sokamaz zaten adamın anlatımı mükemmel ama siz tekrar edip çalışmadıkca anlayamazsınız oyuzden bilip bilmeden konuşmayin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey soracağım, soru baya eski ama eğer kullandıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz acaba?
00 Yorumla
+1 yıldogru yiyecekleri yersen zihnini de bir yerlerde bırakmazsan dopingi almıs olursun
00 Yorumla
+1 yılLa yok gittim bir boka faydası yok :D vaktini çalar boşuna
30 Yorumla
+1 yılBence kucuk kagitlara yaz eserleri kutuya doldur cek yazarini soyle al sana doping
21 Yorumlayani alınmaz gidin dershaneye daha iyi iyi anlamadan kunlar kafadan uçuyor özel derlsler çok kısa almayın aldrmayın bin pişmanım aldığım zamanlar çok hevesliydim ama sonradan pişman ediyor
00 Yorumla
+1 yılboş paranızı çöpe atmayın o kadar saçma anlatımı var ki un çuvalından asya hunu hatırla diyor
reklamlarına inanmayın 60 günde tyt biter diyor ama ordaki notları almak 100 gün sürer20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoru baya eski ama, bir şey soracağım kullandıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
00 YorumlaSatın aldığımız bir üyeliği birden fazla kişi kullanabilir miyiz? Arkadaşımla almayı düşünüyoruz da. Mesela benim hesabımı kendi bilgisayarında açınca bir sorun oluyor mu
00 Yorumla
+1 yılEdebiyatta kullanmıştım çok faydasını görmüştüm. Hayal gücü olan için çok iyi geliyor
20 YorumlaAsla gereksi bir platform yutupdaki hocalar kat kat daha güzel anlatıyor asla para yatırmayın
13 Yorumla- 5 ay
Sende mi youtube den dinledin
- 5 ay
Elif
- 5 ay
@Zevkli_dokunuşlar başka çare yokki tarihci bir ders anlatmış resmen okuyor. Yutupda bir hoca keşfettim kodlamalarla ezberletti konuyu resmen. Birde coğrafya dersi bir tık iyi anlatıyor ama yutupdaki hoca görsel resimlerle ve kodlamalarla dopingde yüz kat daha iyi anlatıyor ne gerek vardı ki bir ayda 25 milyarın çöp oldu üzgünüm
+1 yılaldığın şey zaten bir bilgi bence önemli olan onu nasıl kullanacağın ben doping hafızanın tüm özelliklerini kullandım ve çok memnun kaldım
10 Yorumla
+1 yılmerhabalar doping hafızanın dgs setini ya da matematiğini alan var mı acaba? varsa bilgilendirirseniz seviniirim şimdiden teşekkürler.
00 YorumlaDoping hazıfa yıllık mı ödeme yapılıyor yoksa aylık mı?
Ödeme şekilleri nasıl yardımcı olursanız sevinirim 😊10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDershaneye yazıl deftere yazdırdıklarına çalış emin ol çok başarılı olcaksını
10 Yorumla
+1 yılbir de uzman hafıza var. bir inceleyin, setler hem daha ucuz hemde animasyonla yapıyorlar. uzmanhafiza. com
20 Yorumla
+1 yılkpss alanında kullanmıştım çok iyi bir teknik tavsiye ederim
12 Yorumla- +1 yıl
@damlaksm doping hafızayı aldın mı dönersen çok sevinirim kafam baya bulanık şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen Bu sene sınava girecegimde matematigim cok kötü bir türlu düzeltemiyorum doping hafiza mı almalıyım tek matematik ya da bol bol soru bankasimi
01 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Örnek. Videoları falan varmı?
04 YorumlaFaydasının olacağını düşünmüyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği