Hiç yapamam ya ne bir şey izlerken bir şey yiyebilirim ne ders çalışırken ben sadece yemeğe sadece derse odaklanmalıyım hiç de sevmem film izlerken bir şey yemek bile bazen zor geliyor sadece tek işe odaklanıp tadını çıkarmalıyım ben
Pekte başarılı olunabileceğini sanmıyorum. Lakin kadınlar belki bu konuda başarılı olabilir ler. Erkekler iki işi bir arada yapamıyor kadınların yaratılışı gereği bu mümkün gözüküyor
Zamanını planla.. her şeye bol bol vakit bulursun.. Yeter ki sen plana uy olan sana değil 😂😅..
Sabah namazıyla birlikte saat saat hatta yarım saatlik her anını ne yapacağını yaz. Tuvaleti bile 🧐🙄 Kaç dkk... Goreceksin ki Allah'ın litfettigi bu 24 altın değerindeki bir günlük 24 saat.. ne kadar da bereketli ve uzunmus..
Ne kadar plan yaparsam yapayım bir aksilik çıkıyor mutlaka. Yalnız yaşayanlar için bu geçerli olabilir fakat birileriyle yaşayanlar için planı bire bir uygulamak neredeyse imkansız.
Ablam erken evlendi. . Anneme ev işlerinde ve de çarşı pazar işinde.. Soba kovası doldurma kul atma. 5. katta oturuyorduk bir de.. Odun kömür taşı. kır.. 😂😅 Yengem köyden gelmişti.. Ütü bile bilmiyordu. Abimin ekbiselerini de utulerdim 😜😝..
Zamanını tanzim et. Bereketini görürsün.. Öncelikle bu sitede geçen zamanına yazık..
Anneme, yemek yerken daha iyi ders çalışabiliyorum diyorum. Ama doğrusu şu ki, önce yemeğimi bitirip öyle derse başlıyorum ve böylece çok zaman kaybetmiş oluyorum 😂
En İyi Cevaplar