Polisliğe başvuru yapcam. Parkurda kendime güveniyorum. Takla da atıyorum ama şöyle bir durum var. yıllardır atmıyordum takla. Çünkü bir sebep yoktu 😁 bugün bir deneyim dedim nevrim döndü. Dünya yok oldu birden gidip geldi sanki 😁😁 ayağa kalkamadım. Bu durum geçici mi sizce? Ne yapmam lazım ya. Hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim. Çok endişeliyim. Eylül gibi olcak sınav büyük ihtimalle..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende hazırlanırken aynısı olmuştu hastalıkla felan alakası yok takla attıkça geçiyor o baş dönmesi ben ilk parkura girdiğimde takladan sonra kalkınca slalom çubuklarını bulamamıştım bir an 🤣🤣 takla attıkça alışırsın takılma sıklaştır takla atmayı düzelir :) kolay gelsin şimdiden :)
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet şimdi daha iyiyim :)
Eee oldun mu bari
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkür ederim 😊 k bakma cevap baya geç oldu evet emniyetteyim şu an çok şükür 😊
Soran+1 yılBaş dönmem azaldı :) şu kum torbasında zorlanıyorum yaa:) onunla ilgili de taktikleri alabilirim aslında 😁
Soran+1 yılbir de her yerim ağrıyor maksimum hızıma bir türlü ulaşamıyorum
Cevap sahibi+1 yılbir takip istersen beni 5 dk çıkıyım gizleden
Cevap sahibi+1 yılTakip at istersen ordan konuşalım cevaplar geç olabilir ama bilgin olsun :)
Çalışmaya başla eğilip kalkma falan bünyeyi alıştır ve sürekli dene kendini tutmayı dene. İnşallah düzelir Allah yardımcın olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallahh ya çok sağol
Vertigo denen rahatsızlık bu. ben de kullaniyorum ilac. alırsın hicbirseyin kalmaz. saglık ocaginda bile yazilir. recetesiz de alınir. hayat kurtarır.
05 Yorumla
Soran+1 yılAldım ondan ben ama şu an kullanmıyorum. Belli dönemlerde kullanıyorum baş dönmem olursa falan
Soran+1 yılAma ilacı aldım diye taklada başım dönmeyecek mi. Sanmam..
Soran+1 yılAyrıca aşırı uyku yapıyor
Soran+1 yılbir doktora sorayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Kulak içinde denge sağlayan bir sıvı var onu alıştırmak gerekiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılAlışırım yani? Öyle mi. Yoksa bu durum böyle mi sabit mi yani geçmez mi
Soran+1 yılNedir pekii
Soran+1 yılEvet. Eeee😁😁😁
Soran+1 yılYaklaşık iki yıldır evet😂
+1 yılPolisliğe girme o zaman. Yapamazsın
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki. bir taklayla mı anladık bunu.
- +1 yıl
Hayır yani yapamazsın derken, başka bir şey olur zorlanırsın, taklayı atıp polis olsan bile sağlığından önemli değil. Bir doktora falan görün, normal değil
Soran+1 yılYaparım yaparım 😃
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten polis olmak istiyorsun sana herseyi anlatim yaz bana
Ama gercekteb istiyosan00 Yorumla
+1 yılIsınmadan direk atladıysan ondan olmuş olabilir.
00 YorumlaYürümeden koşamazsın. Alıştır kendini
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Polislik için takla atarken baş dönmesi sorunu? Yardıma ihtiyacım var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat