sitede reklamını gördüm sonrasında biraz araştırma yaptım yüzyüze koçluk eğitimlerinin yanı sıra online koçluk eğitimi veren siteler olduğunu gördüm bir tanesiyle görüşme yaptım fiyat üzerine 3000tl %40 indirimleri olduklarını söylediler sonuç olarak görüştüğüm site 1800tl bu eğitimi verebileceklerni söylediler..var mı aranızda bu şekilde eğitim alan? varsa bilgilendirebilirler mi bizi acaba?
Cevabın nedir?
+1 yılBen Kişisel Gelişim Online den Koçluk eğitimi aldım. Çok başarılı bir eğitimdi. Ortağım Başka bir yerden aldı. Hiç bir işe yaramadığı için benim aldığım yerden tekrar alıyor. Kişisel Gelişim Online yi Kesinlikle Tavsiye ederim. Üstelik fiyatlarını aşağı çekmişler. Benim aldığımda pahalıydı:( Gamze
00 Yorumla
İnsanlar o kıymetli popişkolarını kaldırmayıp yaşam koçluğunuda mı internetten öğreniyor.. Vay be... Ne desem boş.
01 Yorumla- +1 yıl
:))evet haklısın ne desen boş illerinde düzenlenmeyen kursları online olarak veriyorlar canım olay bu yani
bana göre tamamen gereksiz bir meslek, ama revaçta şu sıralar, ucuz bir yer bulursan haber ver :) boşver pahalı yerleri :) 3000 liraya kaç koç adak kesilir :)
00 Yorumla
Ben 500 tly ögretirim sana herşeyi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Ben beslenme düzenli beslenme,diyabet koçluğu yapıyorum,ücretsiz
01 Yorumla- +1 yıl
Diyet programı da yazabiliyorsunuz o halde değilmi
+1 yılbütün bunlara gerek yok sadece istanbulda yaşamak bile yeterli. hele ki iş ile ev uzaksa . tamamen yeterli.
00 Yorumla1800 TL'ye ben sana hayatın anlamını ve de ona ulaşmak için neler yapman gerektiğini söyleyeyim.Bence hiç gerek yok.
02 Yorumla- +1 yıl
ama bunu meslek olarak icraa etmek için alınan bır eğitim
Yaşam koçluğu denen şey tamamen saçmalık... Ne iş yapiyosun sorusuna yaşam koçuyum diyen insanlara gülüyorum sadece...
01 Yorumla- +1 yıl
Niye cahil misin sen
hemen adres veriyorum burda vardı sanırım:
00 Yorumla
+1 yılkoçluk eğitimide nedir :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Online yaşam koçluğu eğitimi alan var mı? Hakkında bilgi verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat