Diş hekimliği kazanma ihtimalim çok yüksek ama biraz çekiniyorum zor bölüm diye. Okuyan ya da mezun olan varsa yardımcı olabilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılOna benzer bir meslek taşım
Ama yani kanal tedavisi var diş hekimliğinde 13 yaşındaki gibi çocuklara yaptığın zaman 4.5 saatini alıyor ya da Diş telli taktırmak bunun dışında sana orada Bunların Riskini zorluğunu anlatacaklar Yani Yetişkinler için kolay yaparsın zor şeyleri ama çocuklar için zordur bu şey çünkü çocuklarda risk fazladır Ama güzel dir dişçilik10 Yorumla
+1 yılMalzemeleri falan surekli kendin alman gerekiyor. Bu maddi acidan yipratici bir faktor. Dersler ağır. Duzenli ve sistemli calisman lazim. Donemin tum derslerini vermeden sinif atlayamazsin. Bazi durumlarda kendi hastani kendin bulman gerekecek. Ayrica o akdsr igrenc, bakimsiz dise tahammul edebileceksen tercih et.
16 Yorumla
Soran+1 yıl1. Sınıfta hasta bakmıyorsun galiba değil mi
- +1 yıl
Hayir. Once teorik egitim aliyorsun. Sabundan veya mumdan dis morfolojisi ogreneceksiniz. Heykeltras gibi surekli sabundan falan dis yapacaksiniz. Bunun uygulamali sinavlarina gireceksiniz.
Soran+1 yılPeki aylık maliyet ortalama ne kadar oluyor?
- +1 yıl
O kadarini bilemiyorum
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Insta'dan farkli okullarin bolum sayfalarina aklindaki sorulari sorabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 4. sınıfım. dısardaki tipler icin zor gelir dogru biz o tempoya alistigimiz icin zor degil. hasta bakmaya 4. sinifta baslarsin. masrafıda çok yok abartildigi kadar
10 Yorumla
şunu unutma. Hangi bölüm olursa olsun. Kazandıktan sonra okunuyor
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılTıpla başabaş olabilecek kadar zor, okumuyorum ama yakın arkadaşlarım var okuyan
10 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7b cevap paylaştı. Yahu her bölüm zor. Kazanmışsan o bölümü zor gelmez sana merak etme.
20 Yorumla
+1 yılDiş işte çekiyon dolduruyon , sinir kısmı zormuş biraz. bir mok yok yani bitirirsin
30 Yorumla
+1 yılhem zor meslek hem de kazanmasi zor peki ne icin bunlar yaslilarin dislerini temizlemek icin mi igrenc bence
10 Yorumla
+1 yıl5-6 yıl okunuyor ve baya masraflı..
30 Yorumla
+1 yılCekinme kendine guven.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok çalışırsan kolay
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin haaa boş ver sen zor tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bence
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı