30 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç çalışmadım mesleğim yok hiç tecrübem deneyimim de yok aslında ben senelerdir hep çalışmak istedim ama hiç iş bulamadım ayrıca özgüvenim cesaretim yok çok çekingen utangaç sessiz biriyim bunlar da engel oldu bana gençliğim böyle boşa geçti ve çok pişmanım bu yaşıma kadar hiç çalışmadım param sigortam olmadı kendimi hayata geç kalmış hayatı kaçırmış gibi hissediyorum bu yaştan sonra da beni hiçbir yer işe almaz herhalde hâlâ çok özgüvensizim
Cevabın nedir?
hemen elini uzattığın an iş bulamazsın tabi ki. emek gerekiyor, sen emeğini ortaya koy ne kadar istediğini allah biliyor zaten. yaşını dert etme, elbet bir kapı açılır sana da. özgüvenin eksik olmasın, hayatı kaçırdığını düşünüyoesan eğer tekrardan yakalayabileceğini de düşün. hiçbir şey için geç değil, hayatının kalemini başkalarının tutmasına izin verme, kolay gelsin
214 Yorumla
Soran+1 yılBen bu yaştan sonra iş bulabileceğimi sanmıyorum hayata geç kaldım hayatı kaçırdım gençliğim boşa geçti resmen hayatım kaydı
Soran+1 yılBende cesaret özgüven yok utangaç çekingen biriyim evden dışarı bile çıkamıyorum
Soran+1 yılÇalışmaktan korkuyorum
Soran+1 yılBen bu yaşıma kadar kendimi aşamadım geç kaldım hayata bu yaştan sonra çok zor hayata atılmam kendimi aşmam
Soran+1 yılBen kimseden yardım istemiyorum ki bana kimse yardım edemez ben değişemem ki kendimi biliyorum
Soran+1 yılKendimi biliyorum tanıyorum ben bu yaştan sonra değişemem
Soran+1 yılAma gerçek olan ben bu yaşıma kadar değişemedim
Soran+1 yılBen pes ettim evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de 28 yaşındayım ve hiç çalışmadım, şu an annem bakıyor bana. Ama ben utanıyorum artık. Bu sene kpss’ye girip öğretmenlik yapacağım. Sen elini kaldırmazsan kimse yardım edemez dostum.
29 Yorumla
Soran+1 yılBende cesaret özgüven yok çekingen utangaç içe dönük sessiz pasif biriyim
Cevap sahibi+1 yılBen de öyleyim, insanların gözlerinin içine bakamıyorum ama zorlayacağız kendimizi, buna mecburuz. Bize bizden başka kimse yardım etmez.
Soran+1 yılEvet ama ben hayata karşı güçsüz zayıf biriyim hayata atılamıyorum korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılErkek adamda korku olmaz. Böyle giderse hiçbir şey yapamazsın. İnsanlar neler neler yapıyorlar, utanmıyorlar bile.
Soran+1 yılBen erkeğim ama korkağım benden adam olmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılSen hepten su koyverdin ya hu.
Soran+1 yılEvet pes ettim
Cevap sahibi+1 yılPes etmek sana ne kazandırıyor ha, geri gitmeye devam ediyorsun. Anladığım kadarıyla sen bir adım bile ileri gitmek istemiyorsun. O zaman bu soruyu neden sordun?
Soran+1 yılİstiyorum ama imkansız gibi ben korkuyorum çünkü
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 477 cevap paylaştı. İş bulabilirsiniz. Öncelikle şu olumsuz düşüncelerden vazgeçiniz. İş olarak da marketlere başvuru yapmayı deneyiniz ya da giyim mağazalarında satış görevlisi olmak için başvuru yapabilirsiniz. Çekinmeye devam ettikçe hayat sizi geri iter. Kendinizi öne çıkarmaya çalışın lütfen!
22 Yorumla
Soran+1 yılBeni almıyorlar markete mağazaya falan zayıfım dış görünüşüm itici sessizim çekingenim tecrübem yok yaşım 30 gençleri alıyorlar hep
+1 yılBulursun bende senin gibiyim arayinca denk geliyoda işte uzun soluklu olmuyo
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
+1 yılAklınızı kullanın derhal bir iş bulun yatırım yapın borsaya, milyon dolarlar kazanın, en fazla 10 yıl içinde kimseye muhtaç olmadan yaşayın.
02 Yorumla- 1 yıl
Bende 28 yasindayik biri bana yorum yazdi dddiki yazik sanaaa bisa gecen ömür 35 yas zaten yolun yarısı 28 e kadar çalışmışsın yazik boşa geçen olur dedi ve hep soğuttu beni hayattan. sizce hakli mi? oyle bir konusyorki sanki 40 a kadar calismadimda boşa geçen olur yazdı bana zaten ortalama 23 yasinda univerwite bitiyor
- 1 yıl
+1 yılZahmet edip evden çıkarsa, bulabilir.
31 Yorumla
Soran+1 yılEvden çıksam nasıl bulucam ki
+1 yılSenden büyük abim veya ablan varmı?
15 Yorumla
Soran+1 yılAbim var
- +1 yıl
Abin hiç yardım etmiyomu
Soran+1 yılNe yapacak ki abim
- +1 yıl
İş bulalım böyle olmaz kendine çeki düzen ver falan demiyomu seni düşünmüyomu
Soran+1 yılDiyor da bana kimse iş bulamasa mesleğim yok iş tecrübem yok hiç çalışmadım
+1 yılSeni kim besledi bu yaşa kadar peki
11 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşıma kadar ailemle yaşadım hâlâ ailemle yaşıyorum ama masrafım yok para almıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan oğlum birine söyle yardım etsin artık
11 Yorumla
Soran+1 yılKim yardım edecek bana
+1 yılçare dayı
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 30 yaşına kadar hiç çalışmamış bir erkek 30 yaşından sonra iş bulamaz mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat