Arkadaşlar beni bir bilen arkadaşımız bilgilendirirse çok sevinirim. Açıköğretimden 2 yıllık aşçılık okuyacağım (mecbur) sonrasında geçiş ile beslenme ve diyetetik bölümünü okumak istiyorum. Bu bölüme geçiş yapmak için ila örgün mü okumak zorundayım yoksa açıköğretim okuyup bitirip beslenme ve diyetetiğe geçiş yapabilirmiyim napmam gerek? açıktan okuyup bitirsemde dgs ile sınava girip tekrardan diyetisyenlik okuyabilirmiyim yoksa illaki içerden (örgün) mi okumam gerek tam bilgisi olan birisi cevap veebilirmi yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevabın nedir?
Eğer aşçılığı örgün okuyup diyetisyenliğe geçiliyorsa açıktan okusan yine geçersin, diplomada örgün açık yazmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bildiğim açıktan da okusan dgs ile örgün öğretime geçiş yapabiliyorsun..
04 Yorumla- +1 yıl
yani açok öğretim ile bitirdiğim için ileride bu geçiş ile ilgili sorun olmaz değilmi? hayatımı etkileyecek bir karar olduğu için bu kadar irdeleyerek soruyorum kusruma bakmayın lütfen :) peki açık öğretimde nasıl sınava girilir nasıl açıköğretim okunur bu konu hakkında bilginiz varmı?
Cevap sahibi+1 yılBu soruları gitmek istediğin üniversitenin öğrenci işleri bölümüne sorsan onlar daha iyi bilir. İnternette okulların telefon numaraları vardır. Ara sor.
www.anadolu.edu.tr/.../dikey-gecis
Cevap sahibi+1 yılO kadar bilmiyorum. Üniversite daha iyi bilir. Hangi üniversiteye geçiş yapmak istiyorsan onları da arayıp sorman daha iyi olur. Yanlış bilgi vermek istemem. Bu sitede aşçılıktan da aldığı yazıyor;
www.pervinkaplan.com/.../13
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Merhaba, diyetisyenlige geçiş yapabildiniz mi acaba? Ben de aşçılık okuyorum da dgs ye girmeyi düşünüyorum kaçıncı sınıftan başladığınızı merak ettim.
00 Yorumlaalakasız bölümler aşçılıktan devam et bence
03 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 12,2b cevap paylaştı. Örgün okuyabilirsin ama aşçılık daha iyi bana göre
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı olsun
01 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılolur olur
05 Yorumla- +1 yıl
öncelike bilgilendirmen için teşekkür ederim. yani şimdi açıktan aşçılık okuyup bitirdiğim zaman dgs sınavına girmeye hak kazanmış olurum ve beslenme ve diyetetik bölümüne geçiş yapabilirim değilmi. hayatımı etkileyecek bir konu o yuzden bu kadar üzerine düşüyorum kusra bakmayınız lütfen :)
- +1 yıl
anladm. srun yok basarilar :)
- +1 yıl
demekki yokmuş acikla tokluk arasında geçiş
- +1 yıl
Var diye biliyorum çünkü arkadaşım bu yıl geçti bizzat
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşcılıktan diyetisyenliğe geçiliyo muymuş
00 Yorumla
+1 yılİnşallah olur
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz