+1 yılOyle bir bolum mu var? Sadece Yonetim bilisim sistemleri esit agirlik bilgisayar ile alakali.. Geri kalan sayisal..
11 Yorumla
Soran+1 yılBilişim teknolojileri ve temelleri web tabanı
+1 yılBende o bölümde okuyorum benim ki teknik servis😊Sayısal oluyor yani
225 Yorumla
Soran+1 yılBenimde sayısalmış sanırım ama işin garip yanı matematik seçmeli
- +1 yıl
Nasıl seçmeli normal matematik yok mu?
Soran+1 yılYok seçmeli seçtik onuda hani konuları öh yani 🤦 seçmeli bildiğin çok saçma
- +1 yıl
Ya bilişim bolumdeyiz sayısala ağırlık vermek gerekiyor ama benim matematik sıfır ya senin nasıl?
Soran+1 yılBenimde seninkinden hallice dir. Son sene matematikte uçtum ama hani sınav konularım çook eksik. Kaçıncı sınıfsın sen
Soran+1 yılWeb tabanı benim ama yani gene yok.
- +1 yıl
Benim bu sene son iste sınava hazirlanicam da hiç çalışmaya başlamadım bile ama sen galiba univeriste de yine bilişim mi okucaksin ben hemşirelik istiyorum ya
Soran+1 yılBen de napacağım belli değil. Bak oturma şimdi bak azim et en azından üç beş bişi öğren bizim okulda vardı ben yapamam diye gitmedim. Şimdi de hani bak kitap oku ya da hani kendini bir derse ver de hemsire olmazsa illa bişi çıksın. Çünkü gerçekten yetersiz dersler. Benim o kadar eksiğim varki hani bak ben kendimi saatlerce masada bilmem. Bir soru bir sorudur. Hemşireliğin puanı kaç yüksek mi
Soran+1 yılBak hedefinde var çalış. Şimdi çalış sonra yat.
Soran+1 yılBenim hedefimde yok
- +1 yıl
Evet çok haklısın suandan baslamam lazım. Hemsire tabiki yüksek ya en az 320 falan Alman gerekiyor iste bu arada sen de 12 geçtin demi? sonra sende mi haftaya sınava gireceklerdensin?
Soran+1 yılAynen 12 yim bak çalış. Üç beş gün diyip yatma. Gerçekten. Sınavda da bak bilmediğin soruyu boş bırak. Kpss de felan çok yükseltti o beni. Bilmediğini atla.
Soran+1 yılArkadaşta öyle ederek 270 almış. Çocuk cs oynayarak girdi sınava hani tyt puanı sanırım bu. Çocukla konuşşam sorardım 😂
Soran+1 yılEğer de istersen hani bak beraber soru sorabiliriz birbirimize. Arkadaşa atıyorum bende 9. Sınıf ama Allah razı olsun ya yardım ediyor.
- +1 yıl
Bilmediğim soruyu boş bırakırsam herhalde kağıdı bomboş veririm😂yani bende durumlar o derece vahim iste matematik ile alakam yok istediğim bölüm sayısal gerektiriyor bunda bir tavsiyen var mı😂?
- +1 yıl
Nasıl yardim edebilirsin peki?
Soran+1 yılValla matematikle bende başa çıkamadım henüz geçmedim ama bak şunu edecem şu son günler yarın coğrafyam bitecek öbür gün matematik full hani bilmediğim herşeyi.. ösym nin bak www.google.com/.../&ved=2ahUKEwiP6YGU79_iAhXq0qYKHWz3COwQFjAAegQIBRAD&usg=AOvVaw00XcoV2iDH6C7o7i9uLs_A bura gir. Buradan soru çıkar. Soru kitaplarını incele mutlaka işlediğin konuyu tekrar et heryerden ama önemli olan ösym sitesine benzer çıkar sorular. Tonguç akedeminin kampüs var orayı aç tek tek öğrenerek izle. Son gün ise çalışma mümkünse kitap oku kafanı doldurup yorgun olma. O gün enerjik olmak lazım erken yat 😄 sabahta enerji topla kaldır kolları havaya yesss çek bir enerji dol. Sonra kahvaltı et. Gücün olsun. Sınavda da o öğrendiklerini et matematikte. İlk türkçe sonra matematik benim tercihim sonra sosyal. Sonra fen.
Soran+1 yılTonguçun o youtube deki kampüste çok kısa anlatıyor ve o ayt tyt ona özel ediliyo bu seneye göre. Bu seneki ales sorularını da çöz bak bakalım. Yakın olacak deniliyor. He bak çalışırkende bir defter aç mutlaka not alarak izle. Kafana kazımaya çalış kodla kendince. Luan aklıma nedense ben (n-2).180 yani geometri üçgen iç açıları kaldı. Sabah uyanınca formüle bakmakta olur bu öyle edince kaldı bak.
- +1 yıl
Evet haklısın ama ben dershaneye gitmeyi düşünüyorum ya bu dediklerini yine yapicam tabiki de ama bir yerden destek alınca daha iyi yapabilirmisim gibime geliyor siz hiç bir yerden destek falan almadiniz mi peki? sadece kendi çalışmanız mi?
Soran+1 yılYok almadım ama anlamak için çaba ediyorum sabah kalkıyorum hemen saat 10 mesela 11 de kalk yemek ye hemen kahve yap çay iç kahve ile masa basına geç telefonu al kulaklığı al kulaklığı tak dersi seç. Videoyu aç elinin altına bir defter bir kalem al hatta renkli kalem. Yaza yaza ilerle. Kafam karışırsada dinlemeye çalışıyorum ama olmadı kapatıp geçiyorum. Sonra bitti video o siteden soru çekiyorum ya da test kitabı var oradan çözüp pekiştiriyorum hemen öbür konuya. Hani bak ek ders alabilirsin ama bireysel alsan daha iyi anlamadığın konuları tespit edip yapman lazım. o kampüsü aç bak. Mutlaka bildiğin vardır. şu hafta içinde yetişmen lazımsa böyle yap. Ek olarak bol test. Tekrar. Kafan karışacak bir konuysa es geç sonra dönersin müsait olursan. Staj da bitti zaten notlar girildi. İzin alıp çalışabilirsin. ya da orada izler çalışırsın. İlla çalış.
- +1 yıl
Ben bu yaz staja baslicam ama birde dediğim gibi 12. sinifa geçtim nasıl ikisini bir arada yurutucem ben hem normal dersler sınavlar falan hem tyt ayt falan nasıl yurucek ikisi bir arada?
Soran+1 yılDerslerin varsa çok iyi dersleri iyi dinle eğer işlemiyorsa test kitabı taşı yanında benim staj var ondan imkanım oldu. Valla telefona video indirip çalışabilirsin okulda ya da okulda dersi dinle tenefüste kitap oku ya da test çöz. Evde de enerjik olmak için uğraş otur dersin başına hani yorulursun ama emek lazım.. yattığın yerde felan aç dinle mesela coğrafya. Çok kolay konu ve zevkli hazır hissettiğinde kalk çalış. Ama hani bak süreyi artırma 1 saat dinlen kalk. Çalış. Kahve iç açıl felan. Hani baktın olmuyo tarih aç https://youtu.be/A_9Kt3CfVM8 bunlar mesela çok zevkli ya bilmiyorum sklfgş komiğime geliyorlar tarihe bunlarla çalıştım hep
- +1 yıl
Ya coğrafya olsun tarih olsun hep onlar sözel dersler ama bizim sayısala ağırlık vermemiz gerekmiyor mu? mesela fen, fizik, kimya falan
Soran+1 yılAynen oluyorsa onlar olmalı ben sayısal diye düşünmeyince 😂
Soran+1 yılHani gene bir yer azalsa bir yer yükselsin hareketi benimki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Emin olmamakla beraber, sayısal olabilir... Teknoloji olan yerde, muhakkak matematiksel hesaplamalar, bazı fizik teoremleri, istatistiki bilgiler gerekecektir.. Tahminen sayısal olmalı
20 Yorumla
+1 yılTabiikide bilişim oku
10 YorumlaMantiken sayisal
112 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır ya mantık yürütüyorum ama matematik seçmeli çok saçma 🤦
Soran+1 yılNe bileyim düşünemedim 😂 bugün kafam fazla dolu orada yazıyormuyumuş 😔😔
Soran+1 yılHee o mu valla ben sınav için araştırıyorum ya. O seçimlerde çok sıkıntı amaan içim daraldı yarında sınav var hoca son gün 100 soru attı sorcam çalış gel dedi. Öööölme eşeğim ölme..
Soran+1 yılO kağıtta nere koydum bilsem 😩
Soran+1 yılBölüm güzel ama çok kafa yoruyor ben hani kod göryorsun illa o dersten çıkınca aman aman nere geldik daha demin evdeydik modunda oluyordum. Web tasarım ve grafik animasyon çok zevkliydi hani bak bilgisayarı seven mantığı çözen insanlara çok zevkli bir bölüm ama işin kötüsü ben mezun oluyorum ama bir halt bilmiyorum biyoloji işte kimya felan.. sınavda netçez diyorum şu an endüstri daha kötüymüş ya.
Soran+1 yılÜni hayatını hiç tadabilcemmi görcez son iki haftadır derse abandım yarın sınav yerini görüp tekrae coğrafyayı sonlandırıcam sonra matematik sonra edebiyat. Bakalım kazanamazsam da hani sene sonu puanım yüksek düşecek seneye ne anlamı kaldı :( gıda eğitimi alıp iş bulmaya ve yazı yazıp geçinmeyi öğrenmekten başka çarem kalmıyor gibi.
Soran+1 yılİnşallah ya 🙌🙌🙌
Gizli Üye(30-35)+1 yılSayısal hanımefendi:) o.
Zele gelir misin? :))10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 697 cevap paylaştı. Sayısal
11 Yorumla
Soran+1 yılSağolasın
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar