Psikoloji mezunuyum ve küçük bir ile taşınmayı düşünüyorum. Orada tamamen özelde çalışarak hayatımı sürdüremem, o yüzden KPSS ile hastaneye atanmayı planlıyorum ama açıkçası öyle de mesleki doyumum olmayacak. Belki bir iki seans dışarıda alsam da dengelesem tam olacak :) Böyle bir şey mümkün mü?
Cevabın nedir?
Olur bence sikinti olmaz ama yani istiyaclarini karsilayinca birini birak zatem haayt kisa para para para mal mulkmelde ediyim derdine dusme bence ye ic eglen
22 Yorumla- +1 yıl
Para için değil dediğim şey
+1 yılBildigim kadariyla devlet memurlarina is yeri sahibi olma imkani saglaniyor ama calisma imkani saglanmiyor
13 Yorumla- +1 yıl
Kendim bir yer açabilirim ama ben çalışamam yani, bu şekilde mi?
- +1 yıl
Evet ben oyle biliyorum ama daha net bilgi için kamu çalisanlariyla ilgili kanunun is yeri acma ve calisma kismini arastirabilirsin. Elimden gelen yardim bu :)
- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yılLisans mezunu olarak terapi yapamazsın.. klinik psikoloji yüksek lisansı ve bir sürü eğitimi semineri falan var.. kolay değil yani
25 Yorumla- +1 yıl
Yüksek lisans yapıyorum şu an zaten. Bölümümden haberim var :) Devlet-özel engeli var mı yasada diye sordun
- +1 yıl
Peki cevap verim yapamazsın yasak 😂😂
- +1 yıl
Sen gerçekten psokilogsan sana bisey danışabilirmiyim?
- +1 yıl
Henüz bir deneyimim yok alanda, mezun olup direkt yüksek lisansa başladım muhtemelen yardımcı olamam ama tabi :)
- +1 yıl
Tamam bana takip at o zaman ordan yazayım.. rica ediyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılSize bir kaç soru sorabilir miyim psikoloji ile ilgili
Hastanede çalışmak için yukseklisans şart mı?17 Yorumla- +1 yıl
Devlette çalışmak için hayır, lisans mezunu olarak da KPSS ile hastanede çalışabilirsin. Büyük ilde yaşıyorsan özel hastaneler çoğu zaman lisans mezununu almıyor ama küçük bir ilde özelde de çalışanlar var lisans mezunu haliyle :)
Cevap sahibi+1 yılDevlet hastanesi için merak etmiştim çok teşekkür ederim. ben şu an öğrenciyim ama bölüm değiştirmek istiyorum. normalde iyi bir yer kazanabilirdim ama üniversitede bunu yapmak zaten zor bu sebeple sıralaması gerilerde olan bir devlet üniversitesine gitmeye çalışcam benim amacım devlette çalışmak olacak yani kpss ye hazirlanirim bu düşüncem yanlış mı illa çok iyi bir yerde mi okumak lazım
Cevap sahibi+1 yılBiraz karışık yazmışım ama yani psikoloji çok iyi bir yerde okumasam sorun olur mu 1. siniftan başlarım kpss için
- +1 yıl
Okul hiç fark etmiyor. Yani özelde çalışırken bile fark etmiyorken devlette hiç etmiyor. Devlette zaten sınava giriyorsun, mülakat geldi sanırım onu takip edemedim ama orada da okulundan vs sormuyorlar. Okulu hiç dert etme o sebeple
Cevap sahibi+1 yılDenk geldiğim kişilere soruyordum öğrencilere falan hep üniversite çok önemli diyorlar ama değilse daha rahat çalışıp giderim inşallah bende
- +1 yıl
Yok ya, psikolojide okul önemli değil çünkü hiçbir okulun eğitimi iyi değil maalesef 😂 Alabileceğin eğitimler iyi yerlerden almaya çalışırsan gerisi önemli değil. Eğitim alırken işte sağdan soldan danışmanlık merkezlerindense tpd gibi kurumlar daha iyi mesela
Cevap sahibi+1 yılBu yıl sınava gircem ama başarma ihtimalim az çalışmamda eksık var yalnız yinede kendime güvenip sınava girersem bir şansım olacak ama olumsuz ruh halinden çıkamıyorum bir önerimiz var mi? bir tane şansım var niye bu kadar olumsuz oldum bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
+1 yılBence çok zor
Özelde çalış orasi yeterli gelecektir emin ol12 Yorumla- +1 yıl
İşte çalışacak bir yer yok özelde. Daha doğrusu çok küçük bir yer olduğu için zaten çalışan 2 tane psikolog var :)
- +1 yıl
Hmmm anladım o zaman devlet mecbur oldu
Değil sigorta çakışması oluşur haliyle ceza yiyebilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılHayir allah gozunu doyursun
111 Yorumla- +1 yıl
Göz doyurması değil bu, maddi olarak sormadım fark ettiysen
- +1 yıl
Gonullu mu caliscan yani
- +1 yıl
Gönüllü veya değil, amacım para değil. Devlette terapi yapamadığı için psikolog bir hiç aslında, bu yüzden diyorum mesleki doyum amaçlı.
- +1 yıl
Devlette terapi yapamadigi berden biliyon yapamk iste yaparsin
- +1 yıl
Devlette staj yaptığım için? :) Poliklinikte yalnızca test yapılıyor. Serviste de zaten çoğu hasta psikotik, yani terapiye uygun değil.
- +1 yıl
Ben psikiyatride calisyrum orda gayet guzel yapiyotlar yeter ki yapmak iste
- +1 yıl
Ben 10 yildir calisiyrum 1 ay stajla anlamisn colk zeksiin
- +1 yıl
1 ay değil, 2 sene staj yaptım. 2 senede 10 psikolog dolaştım serviste, hiçbiri terapi yapmıyor keza terapi yapılacak ortam yok çünkü. Psikiyatride çalışmak ne demek, cümleniz bile yalan kokuyor :)
- +1 yıl
Evet sende dogrucu davutsun hadi sen bu beyinle zor atanirsin alahtan mevzunsun yalani dogruyi ayirt edemiyosun hadi yazma
- +1 yıl
Türkçe kan ağlıyordu ama psikiyatride çalışıyorum deyip yalan atıyordu, adı da kötüçocuktu 😂
- +1 yıl
Peki haklisiniz psikolag hanim
Yakalanmazsaniz çalışabilirsiniz pek tabii.. 🙂
10 YorumlaYaparım diyorsan mümkün
10 Yorumla
+1 yılselam güzel fikir sen yenimi menzunsun istersen bu kinu icin özel de konusalim at özel
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılSigortanın amacı da bunu önlemek zaten.
20 Yorumla
1 yıltabiki çalışabilirsin bende hem masa başı hemde polislik yapıyorum oluyor yani ve maddi sıkıntı çekmezsin
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 7b cevap paylaştı. Çalışılmaz.
20 YorumlaKaçak calisabilirsin
10 YorumlaZor dostum
10 YorumlaBana terapi yap
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem