çok uzun bir süre işsiz kaldım ve artık benim için kaçınılmaz bir yol olarak memuriyet kaldı.. Sizce memuriyet iyi bir meslek mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi memurluktan bahsediyorsun bilmiyorum ama ben universitede ogrenci işlerinde falan calisan memurlardan bahsedeceğim. Devlet öyle bir hale getirdi ki maaslari. Memurlar ve ogretmenler arasinda maas olarak pek fark yok. Eskiden 1000 tl öğretmenler fazla alıyordu memurlardan. Simdi 300-400 tl anca fark var. (Suan aradaki farki bilmiyorum. Sinirlerim bozuldugu icin hesaplamiyorum artık bende bir ogretmen adayıyim) Benim babam öğretmen amcam memur. Amcam babamdan daha fazla para kazanıyor. Babam 4 yıllık universite mezunu. Amcam 2 yıllık. Ikiside memur kategorisine giriyor tabi ama şu dönemde boyle bir memurluk daha avantaj. Cogu akıllı arkadasim 2 yillik okuyup memur oldular. Şu an para kazanıyorlarmBense okumaya devam ettim. Sonum ne mi olacak belki de yillarca kppsye girip atama bekleyeceğim
23 Yorumla
Soran+1 yılArtık bendr zararın neresinden dönsem kar diye bakıyorum.. onca işsiz geçen yıldan sonra
- +1 yıl
4 yıllık ya da 2 yıllık olması mühim değil sonuçta hepsi memur diye geçiyor ha bide benim abi ve yenge 2 yıllık sağlık memuru daha 3 yıllık memurlar 4500 civarı alıyorlar :D 2 yıllıkları küçümsemeyin
Cevap sahibi+1 yıl@BuseNaz203 kucumsemedim. Sizin dediginize bende degindim. Birkac arkadaşımda akıllılık edip memur oldular ve senden benden cok maas alıyorlar. 2 yillik diye küçümsemedim. Yorum yaptigimda belirttigim sey yeri geliyor doktorlar, akademisyenler haric memurlar yuksek maas alıyor. Tercih yaparken babama 2 yıllıkta yazsak hemen okur, iş sahibi olurum, o ara parami kazanırım. Bir bölüm daha okuyabilirsem okurum. Iki bolum bitirmiş olurum dedim yazdirmadı. Simdiki aklım olsa kesinlikle okurdum.
+1 yılIyi tabi 5 yil uni çektim şimdi de 1 buçuk yil memur olmak için uğraşıyorum. Inşallah kazanirim
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 393 cevap paylaştı. Bizim insanımızda biliyon su vardır birisi bir iş yeri dükkan ya da bir taş atar ortaya hemen arkasından insanlar o işi klonlamaya başlar
Son zamanlar da nası arttı asker oranı
Çiğköfte işi emlak işi
Lokma işi bizim milletimiz de vardır böyle şeyler bişeyin bokunnnuuu cıkarasıya devam ederiz10 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiyede başka bir gelir kaynağın yoksa en mantıklı iştir memur olmak.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
5Cevap
+1 yıl“Çalış oğlum çalış devlete kapağı attın mı sonra rahatsın” derler ya büyüklerimiz
10 Yorumla
+1 yılMemuriyet standart bir iş hayatı ve standart bir maaş gibi geliyor bana
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir şey mi yani
- +1 yıl
Hayır tabiki değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu dönemde millet çöpçü olmak için bile torpil bulmaya çalışıyor. Bence memurluk iyi.
20 Yorumla
+1 yılHiç yoktan iyidir iyi mi kötü mü demeden bir yerlerden başlaman gerekir bence
20 Yorumla
+1 yılDevlete kapak atmışsın bu zamanda daha ne
50 Yorumla
+1 yılMemurlktan kastin devlette calismaksa ii bence
20 Yorumla
+1 yılBunun hayaliyle yaniyoz sen begenmiyosun
21 Yorumla
Soran+1 yılBelki de haklısın fazla ahmak birş olduğum için zaten bu kadar işsiz kaldım.
+1 yılAskerim seviyorum mesleğimi
02 Yorumla
Soran+1 yılRütben ne
- +1 yıl
Uzmn cvs
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemur ögretmen polis degil mi
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben de polis olmak istiyorum.
- +1 yıl
öğretmen polis sağlıkcılar doktorlar dişçiler psikologlar veterinerler katipler bilişim personelleri tapucular hepsi memur
bu devirde iyi
20 Yorumla
+1 yılİşsizlikten iyi
00 Yorumlaİşsizlikten iyidir
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
+1 yılDegil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi