Hemsirleik okuyorum ve doktor olmak istiyorum tekrar sinava girmek istiyorum okulu donduracam bu karar hakkinda ne düşünüyorsunuz çevrenizde var mı böyle azmiyle şaşrtan bireyler motive olmak istiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılEvet kazanabilir ama gerçekçi olmak gerekirse sadece bir yılda kazanan çok insan yok pek çok insan birkaç yıl mezuna kalıp kazanıyor bu durumda kişinin çalışma potansiyeli anlama süresi en çok da önceden gelen bilgi birikimi çok önemli bu yüzden seni yakından tanımayan kimse de evet kazanırsın veya hayır kazanamazsın diyemez seni en iyi sen bilirsin ama sana tavsiyem çalışacağın derslerin içeriği ve zorluğu hakkında bir fikrin yoksa öylece bölümünü bırakıp gitme çünkü işin içinde olmayana böyle şeyler çok kolay geliyor bu yüzden sene başı tıp isteyenler sene sonu 2 yıllık sağlık bölümü sormaya başlıyor hepsini göz önüne alıp kendini değerlendir ondan sonra kararını verirsin
26 Yorumla
Soran+1 yılBen geçen yıl 50k yaptım yani birikimim var
- +1 yıl
Öyleyse keşke tercih yapmak yerine mezuna kalsaymışsın 2 yerine bir yılın giderdi
Soran+1 yılBelki bu daha hayırlıydı farkli şehir farkli insanlar iyi geldi
- +1 yıl
Tabii bilemeyiz hangisi daha hayırlı bu sene kalıp neyin ne olduğunu bilmeden boş da geçirebilirdin şimdi ne istediğinden eminsin bu arada 50 binlerden 15 binlere çeken çok insan gördüm yani bir sene senin seviyende biri için yeterli bir süre
Soran+1 yılİnşallah ya dua edin benim için
- +1 yıl
Ederim tabii
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende hemşirelik okuyorum ve cidden bence hemşirelik dersleri bile ağır sınavlar yani biyokimya histoloji patoloji anatomi ama cidden stajda görüyorum doktorlar daha perişan oluyor. Ama cidden doktor olmak istiyorsan olursun
17 Yorumla
Soran+1 yılCidden istiyorum steteskop ve bone alacak kadar manyağım
Cevap sahibi+1 yılBizim üniversitede steteskop da aldırdılae bone de jdkdkdkd ve takıyoruz biz sizde nasıl yok acaba
Soran+1 yıl1. sınıfım da😅😅
Cevap sahibi+1 yılBende 1. sınıfım 😅😅
Soran+1 yılHangi üni
Cevap sahibi+1 yılAnkara üniversitesi
Soran+1 yılBende hacettepe komik oldu şimdi
Ben 2 sene uğraştım 2 sene icersinde çok çalıştım ege tıp kazanıp bitirdim okuduğum dönemde de hem çakıştım hem okudum
28 Yorumla
Soran+1 yılKaç k yaptınız ve sizi ne motive etti
Soran+1 yılYa bu anneler ya benimde en büyük destekçim sıkıntı aninda arıyorum ne diyo anlamiyorum dakikasında stres gidiyor
Soran+1 yılVay doktor bey siz aşmışsınız kendinizi
Soran+1 yılBiliyorum ama başacağıma inanıyorum
+1 yılHemşirelik bölümü bitip yüksek lisans ile gecis yapilabiliyor diye biliyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok diye biliyorum
- +1 yıl
Hemşirelik te iyi bir bölüm üstüne baya gelistirirsen kendini baş hemşire ameliyat hemşiresi v. b dallara ayriliyordur elbet doktor kadar yetkisi olacaktir ilac yazamaz ama genede iyi bir durumda olur. ( Tekrardan hazirlanip yapabilirsin tabiki de ama baya bir yillarini alir okuman )
- +1 yıl
Tıp fakültesine üniversite sınavında tıp fakültesi kazanmak dışında giriş yolu yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
illa birilerini ornek alma sen kendin ornek ol en iyi motivasyon bak
20 YorumlaAzimle sican duvari delermis kendine guveniyorsan neden olmasin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktorlar hemşireleri her zaman ezer. Kazanabilirsen umarım dene..
10 YorumlaHemşireliği bitirince dgs'den geçiş yaparsın ya kasma bu kadar :D
00 YorumlaHayatta mumkun olmayan hicbir sey yok
10 Yorumla
+1 yılOkuyabilir neden okumasin
10 Yorumla
+1 yılVurdu gol oldu :D
15 Yorumla
Soran+1 yılHsjbjbjbk
- +1 yıl
Olabilir Biraz daha dişini sıkar mantıklı.. Golde Güzeldi ama :D
Soran+1 yılTabi şampiyon
- +1 yıl
Umarım Başarırsın. Hayatta Bol Şans Sayın Hoca Adayım :)) Kazanırsan birdaha mesaj at
Soran+1 yılİnşallah ya 😊
+1 yılOkuyabilir azım varsa
10 YorumlaYazık etme kendine oku bitir
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya
+1 yılAzimle herşey olur
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 608 cevap paylaştı. Yapabilirsinn
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sizce hemşirelik okuyan biri tekrar hazırlanip tıp okuyabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat