ben lise son sınıf öğrencisiyim. dün edebiyat dersinden sınav olduk. ve 76 aldım. ondan önceki gün deneme yaptık ve 64 aldım. ama yanlışlık olduğunu düşünüyorum. çünkü denemeleri öğrenciler kontrol etti ve sonuçları hesapladı. her neyse sizce 76 nasıl bir not? ☺️📄
Edebiyat sınavından 76 aldım, sizce iyi bir not mu?
Notun fena değil ama şunu unutmamam gerekiyor 100 üzerinden hesaplanıyor ve 100 de alabilirsin belkide kapasiten o ve sen buna kendini zorlamadın senin yerinde olsam şu an aynı karşısında 76 alacak kadar kmtümüyğm diyip kendimi hırslandırmak olabilirdi başarabilirsin inan biraz daha gayret et ve hayallerine yaklaş 1 adım geride olma hiçbir zaman 3 kuruşluk insanlara muhtaç kalma 5 adım 10 adım ilerde ol ve bırak seni düşürmekmistiyenler alttan sana baksın sadece hayatında iyi yerlere gelmen dileğiyle :)
sınavın içeriği önemli.. türk dili ve edebiyatı ise demek istediğin.. çok çok kötü bir puan.. 90+ alman gerekirdi.. ki üni. sınavlarında en az yüzde 92-93 ünü yapman lazım türk dili sorularının, başarı için.. ama yok sınav içeriği sadece edebiyatsa , bence çok iyi bir puan.. yazarları vs sordularsa iyi bence.
Bence kaç aldığın değil kaçıncı olduğun öenmli sonuçta puan ile değil aslnds sıralama ile giriyoruz ünilere yeri geliyor puanlar düşüyor yüksleipr sıralamalar çok oynamıyor sınav zorsa puanlar düşer kolaysa yükselir okulun sınıfın ilk kaçında olduğuna oraya kaçla girdiğinize sınava girenlerin niteliğine göre yargılaman lazım
Hedeflerine göre değişir, sen bu yıl üniversite sınavı hazırlığı yapıyor olduğundan senin için önemli olan seneye sınavda aldığım bu bilgi seviyesi senin istediğin puana ulaştırır mi, ona bakman lazım.
Gayet iyi.. Önemli olan öğrenerek o puanı al.. Lise dönemi temeldir o yüzden çok önemli, üniv. öncesi-sonrası sınavlar hep onla alakalı, benzer sorular karşına çıkacak..
dönem yazarlarını ve eserlerini akılda tutmak zor oluyor ama lisede bilindik yazarlardan soruyorlar genelde. not güzel, üniversite sınavı için daha çok ezber yapsan faydalı olur
Ben 45 alsam yetet diye dua ediyordum ya daha ne istiyorsun🤣
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Edebiyat için kötü bir not 9. sınıf öğrencisi kardeşim 96 aldı ikinci sınavdan. Baraj ders olduğunu ve önemini biliyorsundur söylememe gerek yok, ortalamanı da çok etkiliyor.
herhangi bir konu etiketinde fenomen olmak istiyorsan o konu etiketinde sorulara görüş yazarak üyelere yardımcı ol. sonrası gelir zaten. Bir de polemiğe girmemelisin
Böyle soru mu olur biraz kendine özgüvenin olsun kendi kapasiteni bilmiyor musun iyiliğin için söylüyorum gayet güzel bir not ama daha iyi olabilir tabi özgüven sahibi ol En önemlisi bu 👍
En İyi Cevaplar