Bilmiyorum ya geçtim diye sevindim açıkçası ama daha yüksek olabilirmiş sanki birine göstersem dalga mi geçer bu puanlarla? Yurt dışında yaşıyorum burada büyüdüm Türkçe den gene iyi bence of bilmiyorum ya
Harbiden ahhsbendcjnfmddkd neyse liseye daha fazla çalışmam gerekiyor hiç çalışmadığım halde bu puanı aldım hatta daha düşük bekliyordum o yüzden biraz sevindim görünce hatta ben iyi olduğunu düşündüm sonra da düşük geldi sormak istedim
Oha sen naptın ben sınava girerken Türkçe giriyorum diye elim ayağıma dolandı Türkçeyi okuyunca anlamakta zorluk çekiyorum yurt dışında büyüdüm hatta ben daha düşük bekliyorum sonra bi düşündüm daha iyi olabilir miydi diye emin olamadım size sormak istedim neyse ki derslerden geçtim o da iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Önemli olan geçmişsin
Aradığım yorum😭🤍🤍🤍🤍🤍
Şimdi hedef ne D
Bu ne olum snd
Çok mu kötü😂
Kac yaşında 8. sinif okuyorsun sen? 😀
20 neden dalga mu geçeceksin
Evet düşük
O kadar düşükse neden derslerden geçti yazıyor?
100le de gecebilirisn 40 lada ikisi de geçti diye yüksek olmuyor
Önemli olan geçip geçmemek değil mi?
hiç iyi değil
Peki derslerden geçti yazıyor sonuçta kalmadım anlamadım ki kötü olsa niye mezun olayım
Önemli olan geçip geçmemek değil mi
sen memnunsan sorun yok o zaman
Bilmiyorum ya geçtim diye sevindim açıkçası ama daha yüksek olabilirmiş sanki birine göstersem dalga mi geçer bu puanlarla? Yurt dışında yaşıyorum burada büyüdüm Türkçe den gene iyi bence of bilmiyorum ya
düşük..
Ama mezun yazıyor kalmamışım yani offfff yaaaa
Hem düşük olsa derslerden geçti niye yazsın?
60 ile de geçersin, 100 ile de. olay sadece geçmekse puanlar tamam zaten.
Açıkçası ben daha düşük bekliyorum fazla çalışmadım
Berbat puanlar
Offf ciddi mi
Berbat olsa derslerden geçti niye yazıyor o zaman?
Daha iyi çalış
Kalmissin
Geçtim 😂😂 kalma yok mezun yazıyor
40 mat fen
Ortalama ile geçtin yazıyor
Mat ve fenden ortalama ile geçmiş oldum
İyi yırttın
Harbiden ahhsbendcjnfmddkd neyse liseye daha fazla çalışmam gerekiyor hiç çalışmadığım halde bu puanı aldım hatta daha düşük bekliyordum o yüzden biraz sevindim görünce hatta ben iyi olduğunu düşündüm sonra da düşük geldi sormak istedim
İyi cakismsksksnakak
Puanlar ne böyle 🥺
Ama geçtin yazıyor gene de kötü müüüü🥹🥹🥹
Kötü değil de iyi de sayılmaz
Arkadaşlara söylesem dalga geçer mi peki
Ne kadar almalıydım iyi olması için?
Söyleme
90 üstü en düşük 85 olsun hadi 80 diyelim
Sorarlarsa ne dicem😂
Oha sen naptın ben sınava girerken Türkçe giriyorum diye elim ayağıma dolandı Türkçeyi okuyunca anlamakta zorluk çekiyorum yurt dışında büyüdüm hatta ben daha düşük bekliyorum sonra bi düşündüm daha iyi olabilir miydi diye emin olamadım size sormak istedim neyse ki derslerden geçtim o da iyi
İyi madem dediğin gibi olsun
Yalan dan bol ne var 100 de geç 😅
Puanları ilk gördüğümde bide havalara uçtum yüksek diye sonra düşük olduklarını düşündüm açahshsjsnsnssn sayenizde daha da çok ağlıyorum
Ağla rahatlarsın