Eğitim & Kariyer Okuduğunuz bölüm hangi puan türü ile alıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim okuduğum bölüm sözel puanıyla alıyor peki sizin hangisi Eşit Ağırlık TM Sayısal MF Sözel TS DİL Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Okuduğunuz bölüm hangi puan türü ile alıyor? Cevapla Sözel Soruları Bölüm Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Saglamkoc Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Okuduğum her iki bölümde EA ile alım yapıyor.1-) Sosyoloji2-) Çalışma Ekonomisi 0 0 Yorumla
Zey000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl sayısal 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bölümün ne Yorumla Zey000 +1 yıl fizik Yorumla Soran +1 yıl Fizik nedense bana çok sıkıcı geliyor Yorumla
HappyOrPsycho Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sayısal 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bölüm ne TIP mı Yorumla HappyOrPsycho +1 yıl Hemşire Yorumla Soran +1 yıl TIP okumak istermiydin Yorumla HappyOrPsycho +1 yıl Evet kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Okuduğum her iki bölümde EA ile alım yapıyor.
1-) Sosyoloji
2-) Çalışma Ekonomisi
sayısal
Bölümün ne
fizik
Fizik nedense bana çok sıkıcı geliyor
Sayısal
Bölüm ne TIP mı
Hemşire
TIP okumak istermiydin
Evet kesinlikle