Çok önemli bir lükstür istenilen bölümde okumak. Siz istediğiniz bölümde mi okuyorsunuz?

#Okuladönüş
Çok önemli bir lükstür istenilen bölümde okumak. Siz istediğiniz bölümde mi okuyorsunuz?

#Okuladönüş
İki üniversite okudum ikinci benim için fark etmiyordu o zamanlar. Maksat şu an ki karımı o hadi ordan boktan şehirde yalnız bırakmamaktı. Yazılımın yanına reklam okudum. İyi oldu
Ensemde ki moderatör arkadaşı tanımak istiyorum. Göster kendini. ya da yapay zeka mı var?
Neden ki
Nevşehir de okuyordu çünkü.
Hiç bize böyle fedakar erkekler denk gelmedi 😢
Merhaba, ben eski adıyla ygs, şimdiki adıyla ile yks olan üniversite sınavıyla 3 kez yerleştim lisans seviyesinde. İlk tercihim tamamen puanım yettiği için yazmıştım, ikinci tercihimde yarı istiyor ama yarı istemiyor gibiydim. Son tercihim tamamen benim isteğimle oldu, her şey uydu. Başarılar diliyorum.
Çok yoruldum 😏
Neyden?
Bütün gün işlerim vardı koşturmaktan
Hmm anladım iyice dinlenirsin :)
Yarın iş var ki :( ne mümkün
Hadi ya işte bu kötü oldu :/
Evet diyorum ya ben hep böyleyim işte hiç durmuyorum
Anladım hakikaten öyle gerçekten. Bundan sonra umarım daha az yorulursun ve daha rahat geçer işlerin
Umuyorum teşekkür ederim 🙏
Aslında bir şeyler soracağım da buradan sorarsam kalkar diye soramadım
Yandan sor istersen daha iyi olur.
Cevap
5Cevap
Puanımın yettiği
İşte o biraz iç burkucu
Puanımın yettiği için tercih ettiğim ama sonra üniversiteye başlayınca sevdiğim bölümde okuyorum
Hangi bölüm peki
Atanması çok rahat. İyisin.
Puanımın yettiğine girdim ben. 2 yıllıktı. 4. senenin başında baktım hala birinci sınıfım ben bırakmasam onlara kovacak, bıraktım 😁
Sevmeyince çok zordan okur insan ondandır
O iyice kötü ne yaptın sen 🤣
Benzer şeyleri yaşadım gibi...
Okumuyorum açıktan rastgele yazdım bir ihtimal sevebilirm dediğim bölümü
Anladım.
Evet kücüklügümden beri istedigim bolumu okuyorum. İngilizce ogretmenligi🌸
Ne kadar güzel önü açık bir meslek
Ben bitirdim okulu.
Hayırlısı olsun
Sagolun efendim.
istediğim bölümde okuyorum
Şanslısın