Şu anki mesleğiniz tam size göre mi, yoksa farklı bir tercih yapsaydım şimdi Tayland'da hindistan cevizi satarak zengin olmuştum diye mi düşünüyorsunuz?
Okuduğunuz bölümden ya da yaptığınız işten memnun musunuz?
Annem kısmi felç geçirdiği için liseyi dışardan bitirmek zorunda kaldım, üniversiteyi de öyle bitirdim o süreçte zaten 18 yaşımdan beri hem okudum hem çalıştım. Kuaförlük-güzellik uzmanlığı-sekreterlik-satınalma-idari işler-insan kaynakları uzm. yardımcısı-satış destek uzmanı ve lojistik gibi alanlarda alaylı olarak çalıştım ve deneyimler kazandım. Yaşım 34 ve aç kalmayım diye altın bilezik niyetine edindiğim mesleklerden nereye geldin diye soracak olsan yaşım 34 ve kirada tek yaşıyorum ama kıt kanaat geçiniyorum, borcum var ve son 3 senedir iş hayatım sallantıda oldu iş bulamadım, mobbing, taciz gibi ve haksız maaşlar gibi sebeplerden istifa ettim. şu an ne durumda mıyım hiç memnun olmadığım bir işi yapıyorum sekreterlik :)) O kadar deneyim ve okul dan sonra maalesef başa sardım. Benim şuanda yaptığım işi deneyimsiz ve mezun olmayanlar da yapıyor maalesef. Kısaca memnun değilim.
Değilim. sağlıkçıyım, sürekli nöbet tutuyorum. Personel sayısı yetersiz. Asla memur gibi çalışmıyorum, eşşşşek gibi çalışıyorum ve bu çalışmaya ve aldığım riske değmeyecek bir gelirim var.
şükürsüz olmak istemem, asgari ücretle geçinmeye çalışan binlerce insan var fakat bu paraya bu iş yapılmaz dediğim çok zaman oluyor
1
1 Yorumla
Soran
11 ay
Çok haklısın işiniz zor hiç bir meslek hakkettiği maaşı almıyor zaten ama en çokta siz umarım her şey daha güzel olur
Şu an bir geçiş dönemindeyim 16 yaşımdan beri yaptığım kuaförlük mesleğini bıraktım elimdeki birikimimle dershaneye yazılacağım üniversite sınavına hazırlanacağım umarım pişman olmam
1
2 Yorumla
Soran
11 ay
Umarım canım gerçekten istediğin meslek için uğraş çabala sonra pek dönüşü olmuyor hoş okusan bitirsen atanma derdi iş bulma derdi başlayacak umarım gönlünce olur her şey
Ben üniversiteyi kendi istediğim yeri seçtim gelecekte işimi sevebilmek için. Mesleğimle bağlı bir işte çalışıyorum. İşim kazancım falan iyi çokta memnunum ama bi taraftanda satış sektöründe olsam daha fazla kazanırdım diyede düşünmüyor değilim.
Lisans mezunuyum ama yaptığım işi ortaokul mezunu birisi de yapabilir Allah'ın her günü ne diye okudum ki bu işi yapacaksan diye lanet okuyorum kendime