Kesinlikle hayır meslek lisesindeyim kimya teknolojisi bölümündeyim asıl berbat olan güzel bi bölümü bu kadar büyümemiş insanlarla birlikte okumak onlar yüzünden kimya seveceğim varsa bile sevemiyorum üni bölümünde belki severdim ama lise berbat bi ortam okul bitsin de kurtulayım şu insanlardan diye düşünüyorum cidden o kadar bıktım. Özellikle lise bölümünde çok ayrımcılık yapan hocalar var insanı dersten soğutuyorlar mesela ben edebiyatı aslında çok severim ama hocanın anlatımınida goygoylugunuda sevmem hoca dediğin ayrım yapmaz cidden yapamicaksaniz ogretmelik okumayın.
hayatımızın her alanında böyle sorunlu kişiler çıkacaktır, bazen böyle şanssızlıklar olabilir, güçlü kal bu da geçecek, yeni sorunlar başlayacak :) canını skma kardeşim
okuduğum bölümden memnunum ama bazen yorucu olabiliyor fikri olmayan insanlara ne olduğunu açıklamaya çalışırken sabah oluyor zaten. tek memnuniyetsizlik bu olabilir.
Çoğunlukla memnunum; ama kısmen memnun değilim. Üniversitenin kuruluşunun yeni olması nedeniyle, bütçede para kalmadığından dolayı fotokopi makinesinin arızası giderilmedi. 2019 Ekim ayında arızalandı ve halen fotokopi çekemez oldum. Taratıp öyle çıktı veriyorum. Sınav haftalarında işlerim aşırı yoğun oluyor, gürültüden kimin ne dediğini duyamadığımdan dolayı kısmen sinirlerim bozuluyor.