Iki yıllık bir bölüm ve maaşı iyi en düşük 4-5 bin hosteslik okusam kolay iş bulur muyum?
Cevabın nedir?
Hizmetcilik işin zor yani bedenen katanir şmarik yolcularin kiskanc kadinlarin triplerini çekebilirsin. Ancak asil işin iç yuzu cok zor bu havacilik mesleginin huyundanmidir suyundanmidir. Bir kere butun hosteslerin ilk amaci pilot kapmaktir ancak bu cok cok zor cunki bu meslekte herkes birbiriyle yatar kalkar. Bu meslekte ahlakli kalmak cok zor ahlakli kalabilecek biri asla dayanamaz istifa eder. Mesela o onun eşini o onun srvgilisi o onun karisi o onun kocasiyla yatar ama asla kimse kimseye küsmez arkadaşliklari devam eder. Mesela cok yakin arkadasin senin pilot sevgilini elinden alir evlenir ama senin arkadasinla aran açilmaz. Tiksindim 3 ay dayanabildim hepside ayni
01 Yorumla
Soran+1 yılOhaaaaaa yok artık ya cidden böylemi
+1 yılÇok zor bir meslek kızkardeşim hostes. 2 hostes arkadaşım da işi bıraktılar.
Özel hayat evlilik aile falan bunları unut, kardeşimden biliyorum Ayda 4 5 kez anca evi görürsün Maaşları da ortalama 4 bine yakın ama harcayacak zaman olmuyor😄 Iyi düşün arkadaşım00 Yorumla
Mini etek giydiginde bacaklarin guzel duruyosa basvur.. mulakatlarda baktiklari ilk yer orasi. yani cap diyolarya o yoksa hani
00 Yorumla
+1 yılAklıma müstehcen pilot ve hostes fıkraları geliyor hemen.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13Cevap
T. H. K girersen hayatın değişir resmen şartları çok iyi.
20 Yorumla
+1 yılBenim bildiğim genelde teklif alanlar oluyor boylu poslu güzel kızları seçiyorlar birine teklif gelmişti yani açıkta kalmazsın heralde
00 Yorumla
+1 yılbulursun ama aileni pek göremezsin özel hayatın olmayabilir ayda 3 veya4 kere kendi evine geliyorsuın sadece
00 Yorumla
+1 yılYakın arkadaşlarımdan biri hostes. Epey zorlukları olduğunu söylüyor. İstersen bu meslekte biri ile konuş bilgi al ve öyle karar ver.
00 YorumlaEn az 2 dil, düzgün fizik, duzgun diksiyon varsa eger kolay is bulabilirsin
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok iyi ingilizce bilirsen. Boy ve kilon ise olursun. Kızım Emirates Havayollarında hostes
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılhavacılık sektöründe eleman açığı var kesin bulursun.
fiziğin falan düzgünse direkt başvur00 Yorumla
+1 yılBaşarına ve fiziğine bağlı bir durum. Neden olmasın ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş bulabilir siniz ama THY nin hostes kriterlerini okuyun birde
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılIyi bir meslek değil bence
00 Yorumla
+1 yılGüsel yani havada ucyolar
00 YorumlaFiziğin iyi ise aylık 4 5 bin e çalışırsın
00 Yorumla
+1 yılFizik yuz güzel da olursun
00 Yorumla
+1 yılHosteslik okumadanda yapabileceğin bir meslek
00 Yorumlaİşverene sor buraya niye soruyon
00 YorumlaHosteslik gerçekten çok guzel
00 Yorumlaöyleymiş
thy 6bin weriyor..00 YorumlaKabin amiri olmaya çalış