Yeni işe başladığım yerde çok mutsuzum, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben şu anda bulunduğum iş yerine başlayalı 10 gün falan oldu. Ama ortamı hiç sevmiyorum. sevecek gibi de değilim. kimse kimseye bilgi vermiyor. bir konu ile alakalı kimseye danışamıyorsun. herkes bildiği halde bilmiyorum diyor. bana finans yok denilmişti akşama kadar finansla uğraştığım para ayarlamaya çalıştığım günler oldu. diğer yandan sanki yeni değilimde çok eski personel gibiymişim gibi davranılıyor. mesela ben bilmiyorum dediğimde bileceksin işler aksamayacak cevabını aldığım çok oldu. gelip de kaçan çok olmuş ve ben tek başımayım muhasebede. ne bir yardımcım var ne de benden önce çalışmış yardım edecek biri. maaşı çok iyi ama maaş dışında herhangi bir sosyal hak yok. çok bunaldım annem de bana çıkma çalış iş bul öyle çık falan diyor ama inanın hiç sevemedim ya çok mutsuzum.
Güncellemeler
+1 yıl
yeni işim değil ama, tecrübelerimin dışında bir iş. ben genel muhasebe ve maliyet muhasebesi alanında çalıştım burası ise tam hammaliye başka bir iş yok. muhasebenin m si yok. burada milleti arıyor para istiyor ödeme yapıyor ve kim ne emrederse onu yerine getiriyorsun. çok zorlanıyorum ya...
Güncellemeler
+1 yıl
bugün istifa ettim :) öyle hafifledim ki. genel müdüre de dedim ben yetişemiyorum bana bunlar bahane değil bu şekilde çalışma olmaz dedi bende bu da benim işim değil ben sizinle bu şekilde görüşmedim dedim. istifamı yazdım çıktım..
Yeni işe başladığım yerde çok mutsuzum, ne yapmalıyım?