Kariyer üzerinden bugün dönüş yaptılar. Bu şirkette araçlı kurye olarak çalışılır mı? Sabit maaşı yok kargo sayısına göre maaş veriliyormuş? Sizce hepsiburada araçlı kurye maaşları ne kadar? Yarın görüşmeye davet ettiler araçlı kurye maaşları ne kadar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHepsiburada Hepsiekpres'te Çalışılır mı?

Minivan ya da benzeri bir aracınız var ise (doblo, transit) minimum 2010 model veya daha üzeri bir araca sahipseniz çalışılabilir. Aracınızın bu sektöre hizmet edeceğini ve ona göre kaplanacağını da unutmamak gerekir. Bu sizin için bir sorun teşkil etmiyorsa sorun yok demektir.
Bunların yanı sıra, kurumsal bir firma olduğu için üniforma giymenizde gerekmektedir. Kendi aracınız ile hem gezmek hem bir yandan da çalışmak isterseniz, bence uygun bir iş olabilir. Tabi bu işi yapanlar sadece gezmek ve çalışmaktan ziyada hepsiburada araçlı kurye maaşlarını da merak edip çalışılabilir mi acaba diye sorguluyorlar.Hepsiburada Araçlı Kurye Maaşları Ne Kadar?

Araçlı kurye maaşları hep merak edilen birşeydir. Sonuçta arabanızı bile siz temin ediyorsunuz. Bu noktada hepsiekspress araçlı kurye maaş sabit bir maaş değildir. Taşıma başına ücret aldığınız bir iştir. Araçlı kurye ne kadar kazanır sorusu ile tamamen size bağlıdır aslında ne kadar teslimat o kadar para diyebiliriz. Parça başı dağıtım işi yorumları olumlu olarak gözüküyor. Teslimat başı 3 ile 5 arasında bir türk lirası kazanabilirsiniz. Bazı ürünlerde daha fazla aylık olarak ise çok iyi bir çalışma ağı ile 5 bin ile 10 bin kazandıklarını belirtenler bir hayli fazla
Araçlı Kurye Maaşları Ne Kadar?

Sabit bir şekilde maaş almak istiyorum ama kendi arabamı da kullanabilirim diyenler için pek çok kargo şirketide kendi bünyesinde araçlı kargolar almaktadır. Neticede ben arabamla dağıtım yapayım ama az bir dağıtım ama çok bir dağıtım maaşımı bileyim derseniz de alternatif olarak düşünebilirsiniz. Bu hususta kargo şirketleri kendileri belirlemektedir ücretlerini ama biraz aşağı biraz yukarı ortalama olarak kazanabileceğin, alacağın maaş belli oluyor.
2 şekilde bu işten faydalanabiliyorsunuz; birincisi acentaya bağlı bir çalışan olabiliyorsunuz bir diğeri ise, genel müdürlüğe bağlı olarak çalışabilirsiniz.
Acentaya bağlı olarak çalışırsanız. O acente müdürü ile anlaşmanıza bağlı oluyor maaş düzeyiniz. Ama genel müdürlüğe bağlı bir çalışan iseniz; sigorta, yol ve yemek ücretinin yanında minimum asgari ücret ya da asgarî ücretin %20 daha fazla maaş alabiliyorsunuz.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hocam konun üzerinden uzun zaman geçmiş ancak ben bu işi yapmayı düşünüyorum. Heryerden başvurdum henüz dönüş alamadım. Rica etsem sizin görüşmenin detaylarını yazabilir misiniz ya da mesaj atarsanız. Nette pek fazla bilgi yok çünkü bir burayı bulabildim. Parça başı kaç lira veriyorlar vs önceden öğrenebilirsem. Süreç nasıl ilerliyormuş çünkü hala dönüş yoktaBeklemekten sıkıldım.
00 Yorumla
+1 yılGüzel şirket git görüş şartları, maaşı ve gelecek planlamasını.
010 Yorumla- +1 yıl
Maaş net değil dağıtım başına kargo başına alınıyormuş. Ayrıca 2006 model ve üstü kendimize ait ticari araç olacakmış. Benim kendi şahsıma ait sadece binek aracım var dedim adam diyor ki ticari araçla değiştirmeyi düşünür müsünüz?
- +1 yıl
Komik geldi açıkcası. Şirketi de biz yönetelim isterseler sormak lazım :D Daha rahat para kazanırlar hem...
- +1 yıl
Bende şaşırdım açıkçası. Kendi aracımla ticari araç değiştirebilir misiniz diyor? Manyak mıdır nedir?
- +1 yıl
Bu işlere yeni atılan bir şirket olsa dersin ki aracı yok maddi sorunlar yaşıyor kendine göre işçi arıyor filan ama hepsiburada'dan böyle şeyler beklemezdim açıkçası.
- +1 yıl
Vala adamın yazdığı yazıyı dur atayım sana 😊
- +1 yıl
Merhaba uğur bey,
Süreç olumlu ilerlerse binek aracınızı ticari araçla değiştirmeyi düşünür müydünüz?
İyi günler.
İyi çalışmalar. - +1 yıl
Nasıl değişiklikten bahsediyorsunuz? Aracım 2004 model Peugeot 307
- +1 yıl
Merhaba Uğur bey,
Doblo fiorino tarzı hafif ticari araç ile
Saygılarımla,
İyi günler, - +1 yıl
Büyük ihtimalle bunlar alt yönetimler. Kendi işlerini kendileri halleden ama yukarıya bağlı olan minik şirketler. Başka mantıklı bir açıklama bulamadım.
- +1 yıl
Dolandırıcı olmasın 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi