Gizli Üye(36-45)+1 yılOlumlu yönleri: Türkiye şartlarına göre gayet iyi maaş, diğer mesleklerle kıyas dahi kabul etmeyecek kadar fazla izin, orta halli prestij, işini iyi yaparsan manevi tatmin duygusu, özel sektöre nazaran iş garantisi daha yüksek, kendini geliştirme şansın yüksek.
Olumsuz yönleri: öğrencilerle uğraşmak, idareyle uğraşmak, velilerle uğraşmak, yaşadığın yeri bırakıp başka bir yerde görev yapmak. Mal mal adamların gelip sana işini öğretmeye çalışması.50 Yorumla
öğrencilerinin iyi yerlere gelip iyi şeyler yaptığını görmek. bir de bunun tersini yaşamak
10 Yorumla
+1 yılBen sana olumsuz yönlerini sayayım önce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Q
11
.
.
.
Olumlu yönleri:
1
2
310 Yorumla
+1 yılZor bir meslek. Ama bana göre en anlamlı en kutsal meslek. Bir öğretmen tüm ülkenin istikbalini kurtarabilir.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılMüziķ öğretmeniyim ve mesleğimin olumsuz bir durumu oldugunu düşünmüyorum. Yorucudur ama o kadar da olur artık.
33 Yorumla- +1 yıl
Emin ol ki dışardan göründüğü gibi degildir. 😂
Zihni çok yoran bir branş.
Ama en zorunun sınıf öğretmenliği olduğunu düşünüyorum. 😊
Arayamama ne olacak sonra öğrencilerin aileleriyle uğraşmak. Sanki çocuklarını sadece biz eğitim vermek zorundayız. Kimsenin gözünde değerimiz yok. Kaç tane atanamayan öğretmen canına kıydı haberiniz var mı...
11 YorumlaOlumsuz yönü sabır isteyen meslek, olumlu yönü mesai saatleri tatilleri meslek itibarı ve en önemlisi önemli insanları yetiştirmiş olmak
10 Yorumla
+1 yılOlumlu yanı kendin gibi bir sürü bilgili nesil yetiştirmek olumsuz yanı da bira öğrencilerle uğraşmak gerekiyo
10 YorumlaVizyon sahibi olmak. Bunu olumlu veya olumsuz olarak yorumlayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılDmsmsmssmsmDmsmsmssmsmmdsmdmsmsmsmsmsmsmsmsmsmsmssm
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolumsuz yönü yok gibi hafta sonları tatil sömestr tatili var yaz tatili var çalışma saatleri kısa ve evlenilecek kadınlar öğretmen avantajarı
00 Yorumla
+1 yılsabır talep ediyor hem de fazlasıyla
10 YorumlaCok fazla yazmakla bitmez
02 Yorumla
+1 yılİssizlik, sozlesmeli
Kadrolu olan zaten nirvanada00 YorumlaBence olumsuz hiç yani yok kutsal bir meslek
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar