-hayır bizim televizon elektirikli!...
Çağrı merkezinde çalışmak nasıldır?
-hayır bizim televizon elektirikli!...

çağrı merkezinde çalışmaktan aldığım zevk kadar hiç bi işimden almadım..1 senedn sonra zaten insanlar klasikleşiyor..Garip isimli müşteriler gelince ekran görüntüsü takımla paylaşmalar..garip diyaloglar... müşteri konuşurken bilgilerinize ulaşıorum der,sen ojeni sürer makyajını yaparsın..bazı şeyi 10 kere anlatırsın .. mute ye basıp bi derin nefes alır devam edersin..müşterinin kimlik bilgilerini açar tipine bakar gülersin :D vs vs..
Cagri merkezinde calisicam tecrubem yok öğrenmesi zormudur
Bende çağrı merkezinde çalışmak istiyorum ama hangi siteden güvenilir bir şekilde başvuru yaparim dolandirilmadan bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Çağrı merkezinde çalışmak çok zor bir iş öncelikle. Herkesin derdi sıkıntısı oluyor ki arıyorlar; dolayısıyla gergin oluyorlar ve az biraz şirretlik yaparsam işimi çözdürebilirim kafasıyla konuşuyorlar. O nedenle eğer insan ilişkilerinden çok etkilenen bir yapın varsa tercih etmemelisin.
İnsanlar uzun süre sistemde oraya buraya tuşlayıp bir insana ulaşana kadar iyice sinirleniyorlar. Kimse sistemle ya da e-posta ile işini halletmek istemiyor. Mutlaka direkt telefonu açmanı istiyorlar.
Temsilciler yeni müşterilere katılma ve müşterilerini elde tutmalarına yardımcı olma yeteneğine sahiptir, bu nedenle herhangi bir şirket için çok değerli bir pozisyondur. Ancak, bir işletme için önemli bir konum olsa da, muhtemelen müşteri hizmetleri kariyerinize başlamanın doğru iş olup olmadığını merak ediyorsundur.

Çağrı merkezleri, müşterilere servis taleplerini bildirmeleri için alternatif bir iletişim kanalı sunar. Müşteriler, bir e-posta yazmak veya bir mağazaya gitmek yerine, telefonu açabilir, bir acenteye problemlerini söyleyebilir ve bir karar alabilirler. Pek çok insan, acil servis ve kişiselleştirilmiş çözümler sağladığı için diğer ortamlar için bu tür bir desteği tercih eder.

Bir çağrı merkezinde çalışmak için müşteri başarısından motive olmanız gerekir. Çağrı merkezi temsilcileri, müşterilerin bir şirket veya marka ile olan deneyimini geliştirmeye kendini adamıştır. İş günlerinin her gün farklı olduğunu göreceksin çünkü her gün farklı bir sorunla başa çıkmak, işi hareketlendirecek. Yaptığın işten tatmin olmak için yapman gereken bazı şeyler var.
1. Farklı müşteri hizmetleri ortamlarında müşterilere yardım edin.
2. Düşünceli, kişiselleştirilmiş çözümler iletin.
3. Keyifli bir müşteri deneyimi yaratın.
5. Beklentileri etkin bir şekilde belgeleyin ve yanıtlayın.
6. Sıklıkla aynı sorun için arayan kullanıcılar için, durumu kesinlikle üstlerinize bildirin.
7. Kendinizin rahatını değil, müşterinin çözümünü düşünün. Zamanla siz de kazanacaksınız.
8. Çözüme kavuşturulamayan durumları mutlaka takip edin.
Çağrı merkezinde çalışanlar genelde çağrıyı sonlandırmak için işi sonuçlandıramaz ve müşterinin deneyimini kötüye çeker. Bu da zamanla kendisinin de zevk almadığı bir işe dönüşür. En çok buna dikkat etmek gerekir.
yanı cok komık dııl ama gecen gun musterıyle konusuyorum o aradada bana faceden biri mesaj atmıs kumpiri bensizmi yedınız diye.neyse adam şu an musait degilim dedı bende pekı o zaman daha sonra yerım dedım :) adam ne ne dedı ararım sonra dedım suratına kapattım :)
pardon adama daha sonra yerim sizi dedım.:)
süper :D
:)))
Cevap
4Cevap
- Ne bicim gart gondermisiniz, calismiyo bu lan! Ne para cekebiliyom, ne alisveris yapabiliyom.
- Kartta sorun gorunmuyor beyefendi, belki manyetiginde bir sorun olabilir...
-Benim gartimin manyatiine bisiy olmaz evelallah...
- Nedenini sorabilir miyim?
- Cunkum ben gartimi PVCylen gaplattim.
- eeee... Kartin manyetigine bisiy olmus... Evet olmus...
2 sene kadar çalışıp ekip şefliği yaptım çook zor bir meslek ve tövbeliyim birdaha çağrı merkezinde çalışmamaya ama internette bi tane hoşuma giden var onun burdan linkini veremem ama mesaj atarım bulursam :)
Merhaba. Ben de cağrı merkesine girmek istiyoruma ama erkek olduğum icin cevremdekiler maksimum 30 yaşından sonra seni işten atarlar yaşlandın diye diyorlar. Emekli olmazsın diyorlar dogru bu. Erkeklerin emeklilik yaşına kadar çalışmalarına müsade edilmiyor mu? Belli yaştan sonra isten mi atıyorlar
Sakın ama sakın sakın sakın denemeyin hem kendi satışını düşünüyorsun sonra senden alttakileri taşıyorsun liderini yöneticini müdürünü herkesi tatmin etmek zorundasın yüz yüze bile anlaşmak zorken telefondaki aveller ayrı zaten psikolojinize eziyet etmeyin. Çıkışınız bir dert hemen kolay çıkarmıyorlar işten ihbar süresi bekliyorsun eziyet eziyet eziyet işten çıkınca adak adamistim bütçeme göre. Rabbım düşürmesin.
Çalışmıştım bir ara.. Arayanlar bazen çok laubali olabiliyor. Ben sattığımız sağlık paketi hakkında bilgi verirken bana paketin içinde sende gelirsen alırım diyen olmuştu..
23. de avea çağrı merkezinde işe başlıyorum, hele bi başlayalım anlatırım :)
Hayırlısı olsun.. Allah sabır versin şimdiden.. ama ne olursa olsun eğlenmene bak farklı tiplerle konuşucaksın :))
Çağrı merkezinde çalışmak demek kölelik demek çünkü maaşın eksik yatıyor ve sen hiçbir şey diyemiyorsun sabahtan akşama kadar müşteriden hakaret dinliyorsun yaptığın emeğin karşılığını prim adı altında sadaka ile alıyorsun yani iğrenç bir iş
çağrı merkezi adı altında bi yerde çalışmadım..ona benzer bir yerde çalışmıştım zor yaaa :)
hahaha:D
Eğer küfür duymayı ya da müşterinin hakaretlerini de kaldırabiliyorsanız, psikolojinizi etkilemezse, kişisel algılamazsan bu işe başvurabilirsiniz.
Bazı insanlar çağrı merkezini arayıp dertleşmek için kullanıyorlar.
yapamayacağım işlerin en başında geliyor, çalışana sabır diliyorum.
Yok hiç çalışmadım , yapamam da sanırım ...
Çalışmıyorum ama eğlenceli olsa gerek.
eğlenceli yanları elbet var.. dostlukları arkadaslıkalrı ayrı.. ama steri ömür azaltır!...
Çalışmak, şanslılıktır.
çalışmadım...
Hayır paylaşmıcam :P
noooolurr :)))
:)
Hiç tavsiye etmem.
çalıştım.