sözel derslerim iyi özellikle İngilizcem.Lisede dil bölümü okumak istiyorum,ne düşünüyorsunuz? Dil bölümü okuyan var mıaranızda,lütfen yardım
Cevabın nedir?
Ben okuyorum gayet de memnunum gelecek hakkında herhangi bir korkum da yok. Severek yapıyorum ve mutluyum eğer dil bölümünden güzel bir üniversiteye kapak atarsan seni havada karada kapacaklardır. İngilizce hariç başka bir dilde de başarılı olursa önün açık bence. İllaki tercüman öğretmen olmak zorunda değilsin. Dil bildikten sonra firmalarda özel şirketlerde kolaylıkla iş bulabilirsin ayrıca. Fakat ingilizceyi sevmek yeterli değil. Çok çalışman gerekecek önünde ygs var ve matematikten kurtuluşun yok malesef :D Gerçekten severek yaparsan mutlu olursun bence :*
00 Yorumla
ben dil okudum lisede üniversitede de japonca okudum ama bence dil okuma meslek edin dili ayrıyeten öğren daha fazla avantajın olur
03 Yorumla
Dil tabi ki önemli dil de öğren çok işine yarar.Ama bence bir bölüm meslek falan okumalısın.Dil mezunu olunca eğer öğretmen olmak istiyorsan bunun KPSS si var ALES i var onu var bunu var var da var yani :)).Eğer uğraşıp araştırıp tercümanlık olabilir mesela ya da.
Senin düşüncelerin nedir?010 Yorumla
+1 yılşuan bana liseyi tekrardan okuyabilirsin deselerdi. sağlık meslek lisesini tercih ederdim.
09 Yorumla- +1 yıl
dersleri hiç düşünmüyorum bile öyle ya da böyle o lise bitecek yani. bittiğinde hiçbişey bilmesem bile direk 2 yıllık okur ATT olurum keyfime bakarım 10 numara 5 yıldız :)
- +1 yıl
ciddiyim 1 gün çalış 2 gün yat ortalama 3 bin maaş ne istiyon daha ? :D
- +1 yıl
acil tıp teknisyeni . şu ambulanstaki arkadaşlar. okulunu okuyup meslek ediniyorlar ne güzel miss gibi :)))
- +1 yıl
her koyun kendi bacağından asılır ben kendi pişmanlığımı sana ilettim ilerde sende başkasına iletirsin :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
biraz geç oldu ama bilgilendirmek için yazıcam. ben dil lisesi bitirdim ve gayet memnunum. dilleri+ülkeleri merak edip seviyorum bu bi avantaj seviyosanız. yani iyi olamasanızda öyle böyle sevdiniz için başarıyı yakalarsınız. ama çok çalışmanız gerekiyo şu an üniversite mütercim tercümanlık okuyorum ve çok mutluyum ama baya lise zamanı canım çıkana kadar çalışmıştım sevdim için çok kolaydı dedim gibi sevmek+çalışmak=başarı kendinize güvenin...
22 Yorumla- +1 yıl
Bende dil bölümü sectim hata yapmadim dimi?
Para ve kariyeri unut. mutlu olmaya bak. mademki istiyorsun. okumalısın.. çünkü insan sevdigi işi yaparak az para kazansada yanlış yapıyor sayılmaz..
00 Yorumla
+1 yılBenim ingilizcem iyi değil ama dil okumak istiyorum. Aslında esir ağırlık ve dil arasında kaldım. esit ağırlık okursam moda tasarım okurum dil okursam da tercüman olurum. Ders olarak bakarsak ikisindede iyi değilim sizce hangisini seçeyim?
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler