Şöyle sorayım son 3 ayda kendini tamamen derse adamış kisiler nasil bir ders calisma rutini olusturdu uyku saatleri ders alisma saatleri nasildi?
Cevabın nedir?
+1 yılduzenli calismak işin özü, ne olursa olsun aynı saatlerde calıs , kalan herseyi bu rutinin çevresinde olustur. günde 4 saat mi ayırmak istiyorsun ayır,
örneğin bugun arkadaslarla cıkacagım o yüzden dersi öteleyim dememelisin. arkadasları reddeteceksin gerekirse
alıskanlık haline gelene kadar hergün aynı saatte calismak21 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş larim zaten pek yok etrafimda merhaba merhaba dediklerim var gerekirse onlarla da pek muhattap olmam tek amacim tip kazanmak rutinlerimi olustururum tek sorunum uyku istemsizce uyuyorum artik onu nasil halledebilirim?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 393 cevap paylaştı. 😂😂😂tıpta sıctı anasını satayım bir iş revaşta olunca üretimsiz toplum son sürat o işe yönelir
Aynı inşaat araba kiralama çifköğte gibi bunlar su an sıctıııı00 Yorumla
+1 yılben sadece tuvalete kalktım onun dışında sadece ders ders ve ders 3 ayda hallettim :d ama tabi kendini cidden verip istemen lazım konu tekrarı çok önemli uykuyu bile kesmen lazım
19 Yorumla- +1 yıl
@mccap geçen sene... yani youtube videoları falan çok yardımcı oluyor veya eğer benim gibi olan varsa özet okuyup tekrar etmeler falan da yardımcı oluyor malesef ben bazı sebeplerden dolayı 3 ay kala çalıştım yemek yerken bile ders çalışma moduna girmiştim...
Soran+1 yılHer şeyimi veririm tıp için kafama koydum yapacağım sadee tek sorunum uyku onu nasıl halledebilirim?
- +1 yıl
uykunu alman lazım diğer türlü zaten anlayamazsın sadece kendini az uykuya alıştırman gerek
Soran+1 yılSen az uykuya kendini nasıl alıstırdın? Örneğin hemen uykun gelince uyuyomuydun yoksa kahvelerle çaylarla mı ayaktaydın?
- +1 yıl
ben gece 2ye kadar çalışıyodum 7 gibi uyanıyodum kahve içmek psikolojik olarakta kahve beni uyutmuyor gibi bir kafaya girersen uyuyamıyorsun
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim😊😊
- +1 yıl
Duygu bu gercek miii kac netle basladın temelin var mıydı tamamen 0dan baslayıp mı 3 ayda kazandın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılElalem senelerde çalışıpta anca tıp kazanıyor 3 ayda bırak tıpı mühendislik zor kazanılır
00 Yorumla
+1 yılSon 3 ayda tıp kazanmak için ciddi temel gerekir
00 Yorumla
+1 yıl3 ayda Temelin yoksa imkansız tıp
018 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl