sevgilimin babasının rent a car dükkanı var bugün cafeye iş başvurusu yapmaya gidecektim sevgilim askerde ve benim boşuna başka yerlerde çalışmama gerek olmadığını söyledi yarın babasıyla konuşcakmış babasının yanında işe başlatacakmış ben hiç rent a car da çalışmadım ben orda ne yapabilirim ki?
Cevabın nedir?
Rent a car kısaca motorlu araç kiralama hizmetleri olarak tanımlanır. Araç kiralama olarak da bilinen rent a car eskiden iş seyahatine çıkan iş adamlarının ya da kısıtlı zamanlarında çok sayıda yer görmek isteyen konukların tercih ettiği bir hizmetken, günümüzde ülkemizin hemen hemen her noktasında oldukça rağbet gören bir hizmet olarak dikkat çekmektedir. Kısacası Muhasebe Gibi /Araç Kiralatır.
00 Yorumla
telefonlara bakarsın muhtemelen. İnternetteki ilanları düzenlersin. Kira sözleşmelerini falan hazırlarsın Genelde evrak işleri ile sen uğraşırsın
01 Yorumla- +1 yıl
evrak işleri zor mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam çalışmazdım sevgilimin babasıyla ayni yerde
Yarın öbür gün nolcağı belli değil00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Normal sekreterlik yaparsın. Belli zaman sonra müşterilerle ön görüşmelerde bulunursun. Evrak işleri ıvır zıvır işler işte.
04 Yorumla- +1 yıl
evrak işleri zor mu
- +1 yıl
Degildir. Bilgileri almak (ehliyet, kredi kartı vs) onları işlemek. İyi bir yerse excel de dosyaları vardır oraya yazarsın. Degilse kagıtlar üzerinde kalem oynatırsın. Zaten ögrenilen hiçbir şey zor degildir. Sen daha çok ilişki biterse ayrılırsak ne yaparım bunu düşün. Kimse sana çık demez ama sen rahat olabilir misin.
- +1 yıl
ayrılırsak ben istifamı verir çıkarım
+1 yılsekreter misali çalışırsın araba kiralamak istyn vatandaşlarla direk ilgilenen şahıs vardır zaten orada...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSekreter gibi kişilerin bilgilerini alırsın, fotokopi ücret tahsili araçların teslimi vs. vs.
10 Yorumla
+1 yılBen çalıştım araba yıkar arabanın fotolarını ceker nette koyar arabaya kıralamaya gelen varsa onların gırıs çıkışlarını yapar
05 Yorumla- +1 yıl
arabayıdamı ben yıkıcam
- +1 yıl
Sen yıkamazsın senı aldılarsa sekreter olursun
- +1 yıl
arabaları ben mi yıkıcam
- +1 yıl
anladım
- +1 yıl
Bır mesaj atarmısın bana
muhasebe
00 YorumlaGetir götür