Ya mekikte, koşu da, sözlü mülakatta sıkıntı yokta. ŞINAV ÇOK ZOR yaa 6 7 zor yapabiliyoryum
Cevabın nedir?
+1 yılBak ben kızım seneye bende girmeyi düşünüyorum MSÜ sınavına 17 yaşındayım ilk önce yazılı sınavı var sorularına çoğu kişi kolay diyor ondan sonra fyt de şınav yok durarak uzun atlama barfiks mekik koşu basketbol topu fırlatma var ona hazırlık içinde kurslar var erkekler de girmesi daha kolay çünkü puanlar düşük amanicersi çok disiplinliymis ben çok araştırdım ama bende çok istiyorum inşallah oluruz
15 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah oluruz ya. başvuru yaptım sadece parayı ödemem lazım şimdi 27 ye kadar.
- +1 yıl
İnşallah senin yas kac
Soran+1 yıl18 yaşındayım
- +1 yıl
Lise son sun herhalde şansını dene inşallah kazanırsın seneye bende kazanırsam belki orda tanışırız bdndn
Soran+1 yılAynen şansımı denicem. Seneye sende kazan orada tanışırız. tabii kara harp istiyorsan :D
+1 yılNizami çektiriyorlar yumruk yapıyor biri senin gögüs altına koyuyor vurdunmu sayıyor vuramayınca geçersiz oluyor
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılbir şey soracağım msü de eğitim sistemindeki gibi gereksiz bilgi var mı yani şu oluyor mu yani ben okuyacağıma kendimi geliştirsem daha iyi mi olur normal üniversite gibi
00 Yorumlamsü çok basit soruyor
20 YorumlaŞınav en kolayı. hergün 1 tane artır
03 Yorumla
Soran+1 yıldostum yapmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. şınav biraz eksik olsa kabul olma şansı var mı? bide nizami yapılması lazım.
Soran+1 yıltamam eyvallah dostum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler