Lisans mezunu olarak bu şekilde atanan var mı? Atanıp hedefi doğrultusunda çalışıp çabalayan ilerleyen var mı? 😊 ne kadar memurlukla ilgili roman film varsa aklıma geliyor. Mesela gogolun hikayelerinde ki düşük derecelerdeki memurların hali aklıma geliyor. Akaki akakiyeviç gibi bir masada sessizce oturup hor görülmek canlanıyor gözümde. 😃 bu saatte de memur yoktur aramızda ama bir yorumda bulunurlarsa sevinirim. Düşündüğüm kadar kötü mü yoksa büro personelliği basamakları çıkarken bir ara basamak olabilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılKız memur olmuş dertleniyor 😊 bugün gazete de okudum bir genç işsizlik yüzünden dertli ve diyor ki "üniversite mezunuyum, utanıyorum temizlik işine başvuracağım."
112 Yorumla- +1 yıl
Benim ark Ankara KGM buro pers. olarak atandı. Aof de başka bölüm de okuyordu. En son gördüğüm de iyiydi rahattı hatta hiç iş yapmıyorum demişti.
- +1 yıl
Kendi alanımdan atanmayı o kadar çok istiyorum ki. Sözleşmelilerde istifa edince hemen başka bir kurumda başlamak sıkıntı olur mu olmaz mı onları düşünüyorum biraz. Özel şart koyarlarsa hani sözleşmeli memurluktan sonra bir yıl dolmalı diye o zaman başlayamıyorsun. 4 başvurum oldu dördü de olmadı bir sonraki merkezi atamaları beklesem mi beklemesem mi acayip kararsızım
- +1 yıl
Himm siz daha atanmadiniz atama bekliyorsunuz. Eee parti ile ilişkiniz yoksa mülakatta elebirsiniz. Mutlaka tanıdık olmalı içerden. Kpss 1. Kız bile 88 puan almasına rağmen 54 mülakat puanı nedeniyle ataması olmadı. Yolunuz açık olsun bol şans
- +1 yıl
Akp'liydi zaten ben anlamıştım. Çünkü 78 puan ile atandı. Mulakata gitti ve kabul edildi. Emek hırsızlığı olduysa yazık bence.
- +1 yıl
Benim hiçbir yerle bağlantım yok öyle bir arayışta da değilim. Benim p3 puanım 90 başvurursam olur belki ama ben büro personeli olcak insan mıydım diye bir ses yankılanıyor kafamın içinde 😃 böyle diyorum ama bu ahlaksızlar yüzünden başvurup bir de olmasa felaket moralim bozulur.
- +1 yıl
Sizi merak edip geçmiş sorularınıza baktım. Matematik bölümünden mezun ve 90 puan almışsınız sıralama da 50.'siniz. Atanma olasılığınız yüksek zaten. Fakat mülakat maalesef hak ve adalet yerini bulmuyor. Özellikle akp li değilseniz üzülerek işiniz zor. Onlardan biri olmazsanız eleriz sizi zihniyeti yüzünden kaç öğretmen intihar etti. Yazık 😢
- +1 yıl
Öğretmenlik sıralaması değil o. P3 sıralaması. İngilizceyi halletsem daha iyi şeyler olacak uğraşıyorum ama ingilizce zorladı baya beni. Belirsizlik var. Aylardır ilanlara bakıyorum. Artık sabrım tükendi. Tubitak matematikçi alıyor ama başvuramıyorum bile okulu uzatmıştım. ilk yıllardaki akılsızlığımı şimdi çekiyorum yoksa not ortalamam 3.04 hani kötü de değildim ama okulu uzattık.
- +1 yıl
Ogrt sıralamasi demedim alaninizdaki puan sıralaması dedim ☺ herşeyin hayırlısı olsun hatalar yapmış olabilirsiniz ama bu suç değil olacakmış oldu. Belki de o zamanlar doğru karardı zamanla yanlış karar oldu sizin için. Siz gayretinizi ve tevekkulunuzu koruyun 👏
- +1 yıl
Öyle düşünme dusunmemelisin. Daha çok gencsin, hayatimiz sananyolu gibidir dünya dondukce dogru ve yanlış yapmaya devam edeceğiz
+1 yılO kadar düşünme. Başla bir yerden boş durmaktan iyidir.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep torpil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi