Turkiyede cok kazanamazsin ama yurtdisinda avrupanin bir ulkesinde call centerda bile calissan gayet kazanabilcegin sirketler var.. ama bu bahsettiin dilleri bilmek var bilmek var.. turkiyede sorsan herkes ingilizce biliyo... Ama pratik olmadigi icin konusmada siciyolar..
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten konuşarak öğrenmekle yazarak öğrenmek çok farklı. Ben İngilizceyi yazarak öğrenmiştim tabi sonra geliştirdim. Fransızcayı konuşarak öğrendim. Arada ciddi fark oluyor. Bir dili tamamen öğrenince dil ögrenme tekniğini de öğrenmiş oluyorsun. Daha kolay öğreniyorsun. Ailemi bırakıp yurtdışına gidemem. İngilizce öğretmenliğine yeni başlayanlara devlet 3600 tl veriyor. Acaba özel şirkette daha çok mu verirler diye sordum çünkı diğer dillerimi de kullanmıs olacağım. Ama kazandırmıyorsa formasyon alırım
+1 yılÇevirmenlik yapabilirsin yayınevlerinde misal oturduğun yerde veya oyun çeviri sitelerine başvurabilirsin onların sen gibilere ihtiyacı oluyor veyahut büyük şirketlere başvurabilirsin falan fistan ve de falan filan işte...
13 Yorumla
Soran+1 yılOyun işi eğlenceli olabilir, teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim...
- +1 yıl
Ricalar...
Bilişim sistemleri veya uluslararası ticaret oku. Sonra haberleşelim.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılParayi degil kaliteyi dusun. Parada onunla doğrusal orantıda gelir zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılKalite de önemli tabi. Para için sevmediğim bir işi yapmam. Ben sadece seçenekleri görmek için sordum. Aralarından birini seçicem elbet
- +1 yıl
Biz bilemeyiz onu. Sordun fikrimizi soyledik istedigin sadece secenekleri gormekse
Turist rehberliğinde para var diye duydum. Bir de çeviri yapıyorsan yurtdışından müşterilerle çalış yurtdışı piyasası çok daha yüksek. Türkiyede ölü fiyatına çeviri yapıyorsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılOnun için kokart gerekiyor ve gecesi gündüzü yok. Düzenli bir hayatım olmaz ama evet iyi kazaniyorlar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,2b cevap paylaştı. Hostesliğe başvur tipinde iyiyse quatar airwaydsveya emiratese çok iyi kazançları
12 Yorumla
Soran+1 yılHosteslik sevgilim istemiyor
+1 yılher türlü kazanırsın. tercümanlık yap. rehberlik yap. satış temsilciliği yap. iş çok.
10 Yorumla
+1 yılValla türkiyede rağbet gören tek dil arapça oldu.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet. şu an Türkiye için en önemli diller Ingilizce, Arapça, Rusça ve Çince. Ben bu dilleri sevmediğim için öğrenemiyorum malesef...
- +1 yıl
Hayırlısı. Yabancı dil kursu açabilirsin
+1 yılDil eğitim kursu falan aça bilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılOnun için çok para gerek. Ben öğrenciyim. Ileride inşallah olur
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılYoutube başla 3 dilde iyi içerik çıkar
15 Yorumla
Soran+1 yılYaratıcı biri değilim malesef. Ve kamera sevmiyorum😂
- +1 yıl
Kamera sevmene gerek yok daha güzel içerikler çıkabiliriz yüzün gözükmesine gerek yok konuşmazsanda olur ellerin ile de video çekimi yapılır kendin yap videosu gibi biz sana içeril bulurız sen sunarsın
Soran+1 yılAslında güzel fikir. Ama abonesi düşük olanların kanalı kapatılacak diye bir şey duydum doğru mu?
- +1 yıl
Doğru değil iletişime geç
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
dış ticaret ile uğraş
10 Yorumla
+1 yılDış ticaret
12 Yorumla
Soran+1 yılTekrar mı okuyum yani?
- +1 yıl
Yok büyük şirketler dış ticaret i arıyor dil bilen de kızsın sorun olur asılır millet
Gizli Üye(30-35)+1 yılokul tarzancasına da dil diyo mk. hehe kesin biliyorsun. bir gemi evrakı tercüme edebilir misin ayak üstü?
03 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyeni takın. Tanımadığın insanlar hakkında boş boş konuşma. Bilmediğimi neye dayanarak söyledin? Kanıtın var mı? Yok. Çeviri ayak üstü yapılmaz bu arada. Dikkat ve zaman gerektirir.
Cevap sahibi+1 yılkanıtım var bal gibi de. mütercimlik okuyarak kaç dil, kaç çeviri öğreniyorsun böyle hayırdır. ayak üstü tercüme yapılmıyorsa siyasetçilerin konuşmalarını anlık olarak çevirenler neci o zaman. kendine normal boyutta bir ayna al. dev aynası seni bozar
Soran+1 yılBen sana gemi dolusu evrak ayak üstü çevrilmez dedim. O bahsettiğin simultane tercümanlar. İspanyolcayı gittiğim kurslardan ve yabancı arkadaşlarımdan, Fransızcayı da eniştemle konuşa konuşa öğrendim. Fransızdır kendisi. Bence asıl sen kendine bir ayna al, her haltı bildiğini sanıyorsun. Belki yarı Fransızım? Belki Ispanyada doğmuş bir Türküm? Cahil insan her yerde kendini belli ediyor işte. En çok ses boş kafadan çıkar derler. Sen de bunun örneğisin. Neyse... Kendine bir karakter edinmeni tavsiye ederim sadece.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye çok zor artık
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Şirketlerde çalış
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler