Arkadaşlar ozel bir hastanede calismak istemitorim. Devlet hastaneleri bana daha çok hastane havası verio bende devlet hastanesine en azından kpss dönemine kadar sözleşmeli girim diom ama tam olarak nasil gerceklesio bilmediğim için sizlere danışmak istedim nasil oluo acaba? nasıl girebilirim sözleşmeli?
Cevabın nedir?
+1 yılZaten artık kadrolu alım yok herkes sözleşmeli başlıyor. O yüzden ister istemez özel hastanelere düşüyorsun.
09 Yorumla- +1 yıl
Umarim herşey gönlünce olur.
Soran+1 yılBenim amacım devlette calismak özelde kadrolu calismaktansa devlette sözleşmeli calismak daha ii ben ozel lere pek hastane gözü ile bakamıyorum ama sözleşmeli nasil girenilirim hastanete
- +1 yıl
Demek istediğimi anlamadın. Sözleşmeli girmek için de KPSS şart. Artık 657 kalktığı için herkes sözleşmeli için KPSS ye giriyor. KPSS den yüksek alman lazım ve tercih dönemini beklemen lazım.
- +1 yıl
Benim kendi meslegim oldugu icin kpss ye hic girmedim ama kuzenim yıllardır kpss ye giriyor ve sonunda istedigi meslegi yapiyor... Şu an kpss den kac puan alindigini dahi bilmiyorum ama umarim istedigin meslegi istedigin yerde yaparsin
- +1 yıl
@Hayaldibitti37 bunu kendi yorumlarınızda yazsanız? Burası benim yorumum da.
- +1 yıl
bir düzeltme yapayım 657 kalkmadı sadece atanan sağlıkcılar 4 yıl boyunca sözleşmeli oluyor sebebi atandıkları yerden 4 yıl gidemesinler diye 4 yıldan sonra otomatikman kadrolu olunup 657 ye bağlanıyorlar ikisi arasında maaş farkı yok
- +1 yıl
@BuseNaz203 bu 657 kalktı demek. 4+2 sistemi getirildi çünkü. 2 sene daha söz verme üzerine ancak 657 li oluyorsun. Bunun anlamı da dolaylı olarak 657 ye tabii oluyorsun. Olmak için 4 yıl sözleşmeli çalışman gerekiyor demek. Sıfırdan 657li olmuyorsun. Demek istediğim bu. bir yerde çakılı kadro mantığı getiriliyor.
- +1 yıl
4 yıl durduktan sonra 4a lı ( kadrolu ) olunca normalde 2 yıl daha durman lazım ama kadrolu olduğun için hakları da otomatikmak geliyor eş durumu ya da eğitim tayini yaptırabilirsin
- +1 yıl
@BuseNaz203 demeye çalıltıpım bu değil bunu ben de biliyorum neyse ya oturup laf anlatamayacağım şimdi. Soruyu yazan bişeyler anlamıştır.
+1 yılKpss sinavina girip en az 60 puan yapman gerekiyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılSözleşmeli olmak icin bile kpss sart mi ben iskirdan girerim diye dusunmustum kpssden sırf sözleşmeli olucam diye 60 puan alccaksam daha çok çalışır kadrolu olurum daha iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi şehirdesin?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
+1 yılsözleşmeli demek memur demek oluyor o da kpss demek oluyor sen taşeron demek istedin sanırsam
10 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne