Mezun olduğum bölümü açıktan tekrar okumayı düşünüyorum böyle bir ihtimalim olup olmadığı hakkında bir fikrim yok. Bu istediğim mümkün olabilir mi?
Cevabın nedir?
Okumanın hıc bır sakıncası yok bence keske benımde ımkanım olsa okusam o havayı tekrar teneffus edebılsem fakat Dondurdunmu , Terkmı. ettın okulu bununlar alakalı cıkan son guncel yasaları bır gözden gecırmen gereklı bence ılgılı okulun ögrencı ıslerıne bır fıkır danısabılırsın
00 Yorumla
+1 yılÖn lisans okuduysan, üniversite sınavına girip 4 yıllık bölüm kazanarak AÖF'den okuduğun bölümde almadığın dersleri alarak tekrar okuman mümkün... Ya da DGS ile geçip okumak... Bunlar ilerlemen için yazılmış yorumlardı.
Canın isterse aynı bölümü baştan yine okuyabilirsin.06 Yorumla
Soran+1 yılDgs ile tamamlamak istiyorum ama kontenjanı çok az olan bir bölüm benim ki
- +1 yıl
DGS ya da YKS ile deneyeceksin şansını, potansiyelini ve çalışma azmini bilmiyorum fakat insan gerçekten isterse bir yolunu buluyor diye düşünüyorum...
Soran+1 yılİnşallah o yol bana açıktır:) teşekkür ederim yorum için
- +1 yıl
Açarsın, açılmazsa kırarsın... :) Faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Ben teşekkür ederim; teşekkür edecek nezaketi gösterdiğin için
Soran+1 yıl:))😊 rica ederim:)
- +1 yıl
Ben dediğinizi yapmak istedim fakat olmadı önlisans bitirir bitirmez yks ye girdim 300 ve fazlası civarı bir puan aldım İstanbul Üniversitesi AÖF tercihi yaptım ama kabul edilmedim bu durumu bir arkadaşıma anlattığımda bu bölümü zaten okuduğum için muaf sayıldığımı bu yüzden tekrar aynı bölüme yerleştirilmediğimi söyledi o yüzden bu yıl DGS ye girmeyi düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılNeden böyle bir şey düşünüyorsun merak ettim başka bir bölüm okumak varken
03 Yorumla
Soran+1 yılHatalarımı telafi etmek için.. daha iyisi için bir daha şansım olup olmadığını öğrenmek istiyorum sadece
- +1 yıl
Hangi bölüm
Soran+1 yılAdalet
+1 yılokuyabilirsin ama bunun yerine yüksek lisans yapmak daha mantıklı değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnce bölümümü lisansa tamamlamam gerekir
- +1 yıl
bu durumda işler değişir 4 yıllığa tamamlamak için dikey geçiş sınavına girmen gerekli ya da tekrar sınava girip açık öğretimi kazanman gerekli ki bu durumda şu sıkıntı ortaya çıkıyor anadolu üniversitesi daha önce geçtiğin tüm derslere denklik verecek mi? hepsine denklik vermesi de çok zor bir ihtimal.
+1 yılPeki Okuyabildiniz mi? bende böyle bir şey düşünüyordum hala aktif misiniz?
01 Yorumla- +1 yıl
AÖF Açık Öğretim Halkla İlişkiler ve Tanıtım 2012 de mezun oldum ama eğitimimi yetersiz gördüm. Farklı bir Üniversitede Örgün Eğitim olarak Okumak istiyorum
+1 yılOku tabi birsürü dersten de muaf olursun harika, ama niye okuyorsun diye mal mal bakanlar olur. salak yerine koyanlar olur zor bir süreç :D
00 Yorumla
+1 yılAynı bölümü okumanın mantığını çözemedim. Ne sebepten ötürü
01 Yorumla
Soran+1 yılHatalarımı telafi etmek için
Hayır okuyamazsın. Bu bölüm sana açılmayacaktır.
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye özellikle bana🙄
Soran+1 yılİlk eğitimi devletten almadığımı düşünürsek😏
+1 yılNe yaptığını merak ettim.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl bir saçmalık bu
03 Yorumla
Soran+1 yılAsıl saçmalık hayatımı bir herif yüzünden harabeye çevirmemdi o zaman yapamadiklarimı mümkünse şimdi yapmak ve aslında hakkettiğim ortalamaya sahip dylam istiyorum hepsi bu ve bunun neresi saçmalık anlamadım
- +1 yıl
ne alaka bitirdiğin bölümü neden okuyasın
Soran+1 yılÇünkü bu bölüm üzerinden devam etmek istiyorum ve ortalamamın bu konu da bana zorluk çıkaracağını düşünüyorum
+1 yılHayır teknhakkin var açıktan belki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım