bulunduğum şehirde organizasyon şirketim var ve su an kına salonu açma çabasındayım ama ben salonumun yanında gelinlik de getirmek istiyorum dikiş bilgim var ama bastan bir gelinlik dikecek kadar değil sizce bu işi nasıl yaparım bilgilerinizi ve fikirlerinizi paylaşmanızı bekliyorum ☺️
Ben çok sevindim. Kadınların iş hayatında başarıları beni mutlu ediyor. İşe gelirsek moda okuyan dikiş kurslarına gidenler var hem onlara ek gelir olur hemde senin işin görülür.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
tesekkür ederim böyle düşünmeniz çok güzel ☺️aklıma geldi ama tüm paramı salona yatırdığım için tadilatta bile zorlanabilirim diye düşünüyorum moda tasarımcısı ne kadar ücret ister arastırmam lazım böyle olucaksa
1-Tavsiyem çok açılma ekonomiyi takip eden biri olarak söylüyorum. 2-Yapı Şirketinde çalıştım. Tadilat bu dönemde dolar kurundan dolayı seni çok zorlayabilir. 3-Modacıkla bilgim yok😊fakat bu konuda şu an okur durumda olan ve azimli kişilerle çalışman hem ekonomik hemde yaratıcılık konusunda faydası olur.
ya sorma herkes bize bu ara yatırım yapmayın diyor ama ben duramıyorum sanırım salon önceliğim olacak akısa göre gelinlik işine girerim artık tesekkür ederim cevabın için☺️
Al sat yapması daha kolay ticari anlamda. El yapımı bir gelinliğin ederi 15 bin ortalama ile gidiyor. Burda önemli olan kına salonuna paralel olarak gelecek müşteri kitlesi. Senden 2 bin tl ye gelinlik isteyecek insanlara hitaben bir salon açıyorsan hic bulaşma derim
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
hımm burası küçük yer kimse 15000 gelinliğe vermez birde 15000 dersem küfür yerim üstüne 😂
Online satış yapiyorsan ordan devam et derim. Bugün bir yer açmak istersen kira, stopaj, vergi, nakit gelir akışı ( ki bu aralar en büyük sorun ), vade, ve veee faiz oranlari bu kadar yüksekken kabuğuna çekilip beklemek en mantıklısı. Yine de yapmak istiyorsan girdi çıktı devir hızı yüksek ürünlere yönel derim
satış yapmıyorm organizasyoncuyum ben salon açıyorum yanında gelinlik de düşündüm ama emin olmamıstım o yüzden salona yöneldim prof olmadığım bir işe girmek istemedim açıkçası
Kendine yatırım yap, yazılım öğren ve yaratıcı android iOS bir uygulama keşfet ve hayata geçir. Bunun dışında iyi bir fikrim olsa zaten kendim uygulardım😊
Profesyonel bir terzin olmalı önce; Kişiye özel gelinlik dikiş ve satış, Kişiye özel gelinlik dikiş ve kiralama, Kullanlmış temizlenmiş gelinlik kirskama ve satış...
En İyi Cevaplar