Herkese selam, sorum oldukça kısa. Psikoloji okumak istiyorum fakat şu konuda korkum var acaba dövmem olması psikolog olmaya engel midir?
Cevabın nedir?
+1 yılTabii ki de hayır.
(Kardiyolog ol, beraber çalışalım hihihi)00 Yorumla
+1 yılBu zeka ile psikoloji okuyamazsın başka şeylere yönel
11 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşündürecek ne yaptım sanki? Alt tarafı bir soru sordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
+1 yılVücudunda değil algılarında engel varsa psikolog olma 😉
00 Yorumla
+1 yılDeğildir niye engel olsunki güzel bir dövme
05 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum fakat iş görüşmelerinde bile dövmeden dolayı eleyen bayağı varmış
- +1 yıl
Belli mi dövmen nerde
- +1 yıl
Biri bileğimde diğeri içe parmağımın içinde yani içerde olduğu için görünmüyor açtığımda görünüyor sadece
- +1 yıl
Küçük güzel dövmeler engel olmaması lazım kocama n bir şey olsa neyse haklılar diycemde İnşallah sorun çıkmaz Sana başarılar 🍀
- +1 yıl
Aynen ben de öyle düşünüyorum kocaman bir şey değil ince yapılmış ve küçük bir şey zaten 😂 Çook teşekkürler sana da 😊
+1 yılsen psikolog olamazsın. başka alan dene bence.
015 Yorumla- +1 yıl
Neden bunu düşündün peki?
- +1 yıl
Çok iyi olur merak etmeyin insan istedikten sonra herşey yapar
- +1 yıl
böyle bir soruyla gelen kişi başarısız bir psikolog olur bence.
- +1 yıl
Aslında iyi soru ben bile düşündüm hastayı rahatsız etmem dedim yani kızı meslekten sogutuyosun
- +1 yıl
izin verirsen psikolog adayı arkadaşımız yorum yapsın. belki tepkisini merak ediyorum. tepkisine göre yorum yapacağım.
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
@Psikoloğunuz16 Çok teşekkürler 😊
- +1 yıl
Açıkcası ben sorumda bir yanlışlık görmüyorum? Bunu sormamın sebebi insanlarla direkt iletişime geçeceğim bir meslek olduğu için ufak da olsa görünür bir dövmenin karşıdaki kişiyi rahatsız edip etmeyeceği? Tahmin edersiniz ki bazı insanlar dövmesi olan kişilere anında olumsuz bir gözle bakabiliyor
- +1 yıl
hastaların senden profesyonel destek almak için geliyor. giyime, kuşama, yaşam tarzına bakmazlar. psikoloktan destek alacak kişi belli önyargılardan sıyrılmış kişidir. zaten dövme gibi şeylere önyargısı olan kişinin ne işi olur psikologda.
fena bir bakış açısı değil ama hasta profilleri hakkında araştırma yaparsan gereksiz bir sorgulama olduğunu farkedeceksin. - +1 yıl
Yani o dövme hasta o dövmeye bakaraktan çok sizi dinlemeybilir bunu biliyomusunuz
- +1 yıl
istisnai bir durum oldu da hastanız dövmeye takıldı diyelim. psikolog tedaviye gelen hastayı tam karşısına alıp konuşmak zorunda diye bir kural yok. yatırır koltuğa. duvarlardaki zihni dinlendirici, göz yormayan görsellere bakmasını sağlar ve tedaviye öyle devam eder. yani basit çözümlerle istisna durumlar atlatılabilir. dövme sorun olmaz.
hastanın karşısına iç çamaşırıyla çıkmıyosun ki, alt tarafı bir boya. herkes yaptırıyor. tutucu denilen aile fertlerinin çoğunun dövmesi var şimdi... - +1 yıl
Terbiyeli konuşun o dediğiniz yerlerde sıkıntılar var 2 hasta yüz yuze gelmek lazım
- +1 yıl
psikolog adayı hanım kız beni anlamıştır. senin pek psikologlukla alakan yok gibi geldi. çakma hesap açmış takılıyosun.
- +1 yıl
Tamam o zaman hacı bey beni yalanciya cikarin
- +1 yıl
Merhabalar, ilk olarak bu sorudan böyle bir şey çıkaran birinin düşünce yapısına güler geçerim. İnsanlar merak ederek ve aklındaki soruları takmamak için buraya danışıyor bilmem algılayabiliyor musunuz. Maalesef bazı meslekler dövmeyi bile sorun görüp işe almıyor olabiliyor, zevkler ve iş hayatı zıt düşebiliyor. Böyle bir şeyi merak etmesi çok doğal ve mesleği gerçekten umursasığını gösterir çünkü karşısında engel olmaması, hata yapmaktan kaçınmak için aklında sorularının olması çok normal. Burası geri kafalı ve bilgisiz insanların yanlış yönlendirme yapması için cevap verme gereksinimi duyanlar için yanlış nokta maalesef. Uzman biri olmadığın sürece "başka alan dene bence" diye bir şey diyemeyeceğin ortada ki bu söylediğini soran kişi kaale alıp meslekten vazgeçecek değil. Maalesef haline üzüldüm başkaları adına itamlarda bulunamayacağını hâlâ öğrenememişsin...
+1 yılneden engel olsun ki sebep ne yani?
02 Yorumla- +1 yıl
Bazılarının dövmesi olan insanlara ön yargılı yaklaştığından yola çıkarak gelen hastaların olumsuz bakabileceğini söyleyenler var da ondan dolayı aklıma takıldı
- +1 yıl
birşey olmaz dövmesi olan birine ön yargı ile bakan birisi zaten hastadır maldır
+1 yılelbette, heil freud falan da demen gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılHayır sana bunu kim dedi
05 Yorumla- +1 yıl
Dövme herhangi bir işe kabul edilmende sorun çıkarabilir diyenler duymuştum ve psikoloji de oldukça ciddi bir meslek olduğu için bunun daha büyük bir sorun olabileceğini düşündüm açıkcası
- +1 yıl
Saçma bu karsindaki hasta senin dövmene bakmaz sana bunu diyen kişiyi tanımak isterdim hasta kişiyi dövme yaniltmaz ins psikolg olursun nerde okuyorsun
- +1 yıl
Duendemba bana yaz inst sana birşey dicem sonra engelle beni psikolog_16
- +1 yıl
Instagram hesabım yok maalesef
- +1 yıl
Ya ben senle ilgili değil ama birseye kil oldum bana yaz kur fake
Tabiki hayır
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok
00 Yorumla
+1 yılHayır ne alaka
01 Yorumla- +1 yıl
Direkt olarak insanlarla içli dışlı bir meslek olduğu için müşterinin dövmeli bir psikoloğa olumsuz gözle bakabileceğini söyleyenler duydum da aklıma takıldı
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz sanırım
00 Yorumla
+1 yılHayır engel değil.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem