Hiç bir geri bildirimi sahsilestirme, örnek verecek olursam bu ürünün yeri burası değil dedi birisi sana ben yapmadım demek yerine teşekkür edip daha dikkatli olacağını söylemen seni diğer çalışanlardan bir adım öne götürür bu bakış açısı ile çalışırsan da daha çabuk işi öğrenir ve adapte olursun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kimseyle aşırı muhabbete girme güler yüzlü ol asla surat asma kimseye terslenme
ikna kabiliyetin olsun ve senden fikir istediklerinde çok çeşitli cevaplar vermeye çalış10 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsüpermiş ya inditexe bir giremedim :D
yöneticinin verdiği işi yap, dedikodu yapma, işten kaytarmaya calısma. kendini geliştirmek için çabala. birşeyler öğrenmek için bilenlere sor012 Yorumla- +1 yıl
mülakatlar hakkında konusabilir miyiz?
Soran+1 yılValla 4 gün içinde işe alındım ben de şaşkınım fazlasıyla
- +1 yıl
daha önce mağaza tecrüben oldu mu?
Soran+1 yılTabi ilk etapta Levent’e çağırıp toplu mülakat yaptılar orası basitti biraz dış görünüşe bakıyorlar sanırım.
Aksamına hemen geri dönüş oldu mağaza müdür ile mülakatım oldu bugün. Bir buçuk saat gibi sürdü açıkçası biraz zordu. Ancak hızlı ve mantıklı cevaplar verdin gergin olsam da belli etmedim. Müdür çok sevimli bir bayandı. Bir çok soru sordu neden ınditex? Neden bu sektör? Daha önce işinden neden ayrıldın? Ekip ruhu nedir? Ekip ruhunu Ne yok eder ne çoğaltır?
Diyelim bir müşteri geldi mağazamızın belirli müşterilerinden, istediği ürün kalmadı esip gürlüyor benim için getirtin diyor ama firmada böyle bir şey mümkün değil. Nasıl davranırsın?
Soran+1 yılHiç tecrübem olmadı. Mağaza tecrübesi sormuyorlar. Çok mağaza tecrübesi olup alınmayan Kişiler varmış. Eğitim danışmanlığı yaptım 3 ay kadar başka bir tecrübem yoktu.
- +1 yıl
benım anladıgım kadarıyla tecrübesizleri alıp tamamen kendi hamurlarında yoguruyorlar :D inditexin kıymetini bilmelisin. maaş sormussun asagıda zamlanmadan önce saat basına 10.5tl ye denk geliyordu part time için. yani 120 saat çalışırsan 1260 lira yapar, bunun yanında primleri, sana verdikleri kıyafetleriyle ve yemek parasıyla çok iyi geçinirsin.
Soran+1 yılŞu an saat başı 13 buçuk
Soran+1 yılAma hala tam olarak anlamış değilim maaş konusunu
- +1 yıl
leventte sunumda saat başı 13.5 dedikleri brüt ücret. ben sana netini söyledim :D part çalışırken ücreti saatlik alırsın. örneğin ayda 60 saat çalısırsan 600 lira alırsın
Soran+1 yılAaa anladım ben öyle düşünmemiştim pek bir kazanamiycam part time çalışırken o zaman. Çünkü ben tam zamanlı çalışmak için müsaitim ama ilk etapta tam zamanlı alım olmuyor
- +1 yıl
Diger firmalara gore cok iyi kazanacaksin. Kendini sevdirirsen full e gecersin. O zaman kafan rahat olur
Soran+1 yılEvet umarım geçerim. Teşekkür ederim yorum için
Oysho güzeldir ya. Calisan bir tanidigim var memnundu hafta sonu gidiyordu tabi sadece part dı. Hem avm de calismak iyidir :))
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim de part time
Soran+1 yılPart time ne kadar maaş alıyordu
Soran+1 yılAnladım ben yakınınız olarak düşündüm o nedenle böyle bir soru sordum.
Teşekkür ederim yorum için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 992 cevap paylaştı. İnsanlar ile iç içe olacağın bir alanda çalışıyorsan , güleryüzlü ve uyanık olmalısın. Gözün açık olmalı ve güleryüzlü olmalısın. boş boş sırıtma, yardımsever ve güleryüzlü ol yeterli.
10 Yorumlahayırlı olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılÇok zor mağazacılık kolay gelsin 👍🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim de neden öyle dediniz
- +1 yıl
bir kozmetik mağazası... bende çalıştım daha önce inanılmaz yorucu bir iş
+1 yılKaytarma,
Tartışma,
Güler yüz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDedikodu yapma iyi çalış