biri insan doktoru diğeri hayvan. İnsan doktoru olmak dışardan göründüğü gibi değil. Ölüye dokunmak var mesela. hata yaparsan ölür hasta. bu ameliyatta olacak diye bir şey yok. İlaçla ölür ya da sakat kalır. bunun cezai yaptırımı var ama hayvan ölürse daha kolay toplamak
04 Yorumla
Soran+1 yılHayvanlarında canına değer verilmeli böyle düşünmene üzüldüm
Soran+1 yılO konu da halisin zaten bu gözle görülür bir şey amacımız bu mantığı değiştirmek olmalı o şimdilik tamamen ayrı bir konu riskler zorluklar vs bunları da eleyelim kazanç olarak bakıyorum şu an olaya
+1 yılHayvanlar ile uğraşmak insanlarla uğraşmaktan daha güzel daha iyidir 😁😂
22 Yorumla
Soran+1 yılBende o mantiktayim ama maddiyatta önemli sanırım o konu da kararsizim
- +1 yıl
O konunda bisey diyemem tani ayrıntısını bilmem
Kazanca önem veriyorsan tıp seçmelisin. Yok zaten param var diyorsan veterinerlik
00 Yorumla
Kardesim veterinerlik okuyor o meslegini seviyor hangisini seviyorsa onu yap
01 Yorumla
Soran+1 yılIs imkanlari nasıl peki veterinerlerin kazancı nasıl özel klinik açmak için maliyet lazım devlet ataması nasıl oluyor maaslari ne kadar araştırdınız mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılBence tip bende veterinerlik istemiştim çünkü hayvanlari çok seviyorum ama tipi seçtiğim icin hiç pişman degilim
05 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi iş imkani acısından mantıklı olan o
- +1 yıl
Ama bir yandan korkuyor insan bisey yanlis yaparsan dönüşü olmuyor diğer yandan bir hayat kurtarinca dunyanin en Mutlu insani oluyorsun
Soran+1 yılTabi o riskleri alabilecek kapasitede olması lazım insanın öncelikle zaten bomboş bir hayatım var ailem yok hiç bir şeyim hiç kimsem yok kendimi bir şeye adamak istiyorum ömür boyu ve doktorluğu seviyorum zorlukla uğraşmayı seviyorum tıp benim için en ideal bölüm olacak sanırım
- +1 yıl
Aynen umarim ıstedigine ulasirsin ve basarili olursun ❤️
Soran+1 yılAmin inşallah çok teşekkür ederim sana da mezun olup tuşta istedigin bölümü kazanmayı nasip etsin Allah 😍❤
+1 yılSınavdan sonra karar vermelisin çünkü bazen sınavda istediğin puan alamıyorsunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılBir bakmışsın ikisine de yetmiyormuş insanlık hali olabilir tabi ama yine de insanın bir hedefi olmalı
- +1 yıl
Hedef önemli su an aklında iki şey var netice itibariyle sınavdan sonra bunu düşünüp araştırmak bir haftani almaz.
Emekli olana kdr her sabah severek gideceğin meslek neyse onu sec.
10 Yorumla
+1 yılVeterinerlik derim. Hayvanlarla uğraşmak insanlarla uğraşmakdan on kat daha kolaydır
00 Yorumla
+1 yılVeterinerlik derim insanlarla uğraşmak zor
09 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de öyle düşünüyorum ama maddiyatta önemli normal gelirli bile olsa yeter ama aile vs hiç bir dayanağım bir şeyim yok kendi başına ayakta kalmalıyım o yüzden sürümemekte istemiyorum kazançları hakkında fikrimde yok veterinerlerin
- +1 yıl
Özel klinik açar paranın dibine vurursun merak etme
Soran+1 yılÖzel klinik açmak maliyet lazım devlet atasa atamalar nasıl oluyor kaç para maaş alıyorlar vs riskli sanırım iş imkanı bu acıdan
- +1 yıl
Kamuda iş bulman zor en iyisi klinik. Sonuçta kendi işinin patronusun.
Soran+1 yılDoğru diyorsun zengin semtinde klinik açanlar 70 bine çıktığı oluyor muş doktor bu parayı alana kadar canı çıkıyor ya da büyük baş hayvanlarla ilgileniceksin ya baticaz ya cikicaz aslında
- +1 yıl
Parasını geç en başta insanlarla uğraşmak çok zor
Soran+1 yılAynen öyle bütün hayatın sınır stres tamam bunlara dayanacak kapasite bende varda ama hayvanlarda daha duygusal bağ kuruyorum çok seviyorum hepsini onu tedavi edince yok sen yanlış yapiyosun doktor da diyecek hali yok
- +1 yıl
Senin tercihin
Soran+1 yılTeşekkürler :)
+1 yılveterinerlik derim daha zevkli
01 Yorumla
Soran+1 yılOkuyo musun
+1 yılHayvanları seviyorsan veterinerlik.
10 Yorumla
+1 yıltip trde veteriner fazla doktor az
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun
- +1 yıl
bn izmirin ilcesinde oturuyorum burdaki veterinerler hep boş cok fazla doktor az avrupada da fazla sanssin olur
Tıp daha iyi
00 YorumlaAt antrenörü
13 Yorumla- +1 yıl
Ciddi mısınız?
Soran+1 yılBence ciddidir ıyi para kazanıyorlar
- +1 yıl
Bence de hahahah
Gizli Üye(36-45)+1 yılTıp oku
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026